Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 379 of 395 FirstFirst ... 279 329 369 377 378 379 380 381 389 ... LastLast
Results 7,561 to 7,580 of 7884

Thread: Clubul Xbox One

  1. #7561 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Quote Originally Posted by SepticEye View Post
    Sting Xbox one x, dupa un minut aud zgomot subtil gen un ventilator care porneste pentru catvea secunde apoi dispare.Ledu-l power e stins. Consola NU e in power saving sau alte prostii. E normal?
    Mai face si cand nu e in power saving, nu iti face probleme ca nu are nimic.
    Nu stiu daca fix dupa un minut dar la cateva secunde dupa shut down cateodata are un cooldown un ventilator.

  2. #7562 SP
    Member lukecelmare's Avatar
    Quote Originally Posted by Xander Ro View Post
    un articol cu care sunt total de acord


    https://www.windowscentral.com/reaso...-why-it-doesnt

  3. #7563 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Quote Originally Posted by lukecelmare View Post
    un articol cu care sunt total de acord


    https://www.windowscentral.com/reaso...-why-it-doesnt

    Foarte bun articol!!

  4. #7564 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    https://www.xboxachievements.com/new...amerscore.html

    Nici nu stii daca sa il invidiezi pentru Gamerscore sau nu pentru ca 95% din ce joaca sunt numai mizerii strict pentru achievements.
    GG tough... primul in lume ramane primul in lume...

  5. #7565 SP
    Junior Member robertBBC's Avatar
    salutare , se intampla ceva daca din gresala am pornit consola si am scoso din priza dupa primul minut fara sa vreau?

  6. #7566 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    A luat cineva firul in picioare? Nu se intampla nimic, e același lucru cu o pana de curent.

  7. #7567 SP
    Junior Member robertBBC's Avatar
    okk da alergam pisica prin casa si am un picior la cablu

  8. #7568 SP
    Senior Member nina's Avatar
    nu prea sunt bune ofertele de la awards games
    Xbox live Game Awards Sale 2018 – ZeebFish

  9. #7569 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    https://www.xboxachievements.com/new...nd-Mobile.html

    "Microsoft is apparently poised to bring Xbox Live to Nintendo Switch and mobile platforms, including Android and iOS. According to Windows Central, the platform-holder is looking to debut a new cross-format development platform at GDC 2019, with a view to bringing Xbox Live to other formats beyond Xbox and PC."

  10. #7570 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    https://www.xboxachievements.com/new...-Studios-.html

    "Microsoft Studios has been rebranded as Xbox Game Studios, reflecting Microsoft's growing stable of studios developing for console, PC and mobile. In an effort to push Xbox as a brand across multiple devices, the name change encompasses the thirteen development teams that make up Xbox Game Studios."

  11. #7571 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Intrebare pentru cine putea sa cumpere de pe store de Argentina. Mai puteti lua?

  12. #7572 SP
    Junior Member Spy0nu's Avatar
    Vreau sa incerc Xbox Game Pass cu 1Euro prima luna si la signup primesc eroare, el incearca sa ma duca pe Microsoft Romania...
    Consola o am pe language Eng si zona UK.

  13. #7573 SP
    Junior Member MareleVlad's Avatar
    Am vorbit la suportul Microsoft Xbox legat de Store-ul din Argentina

    Cu greu au recunoscut ca MS a setat un "regional lockout". Nici ei nu stiu daca e permanenta setarea. Dar cel mai probabil este temporara. Din considerente financiare nu pot pastra aceasta limitare mult timp. Asta e parerea mea.

    Am intrebat daca au mai setat securitatea asta regionala in trecut, si nu au putut sau vrut sa imi zica. Probabil au mai setat-o in trecut.

    De asemenea, nu mi-au spus nici in ce tari au acum setata aceasta restrictie.

    Mai mult ca sigur este o setare temporara pe perioada reducerilor, pentru a limita abuzurile. Ramane sa incercam din nou sa cumparam peste cateva zile din aceste locatii.

    Aveti mai jos o explicatie a termenului:

    "A regional lockout (or region coding) is a class of digital rights management preventing the use of a certain product or service, such as multimedia or a hardware device, outside a certain region or territory. A regional lockout may be enforced through physical means, through technological means such as detecting the user's IP address or using an identifying code, or through unintentional means introduced by devices only supporting certain regional technologies.

    A regional lockout may be enforced for several reasons, such as to stagger the release of a certain product,[citation needed] to avoid losing sales to the product's foreign publisher,[1] to maximize the product's impact in a certain region through localization,[1] to hinder grey market imports by enforcing price discrimination,[citation needed] or to prevent users from accessing certain content in their territory because of legal reasons (either due to censorship laws, or because a distributor does not have the rights to certain intellectual property outside their specified region)."

  14. #7574 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Mda. Sper sa fie doar ceva temporar. Preturile sunt imbatabile si la urma urmei, nu e nimic ilegal, chiar daca nu tocmai corect.

  15. #7575 SP
    Junior Member MareleVlad's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Mda. Sper sa fie doar ceva temporar. Preturile sunt imbatabile si la urma urmei, nu e nimic ilegal, chiar daca nu tocmai corect.
    Garantat e temporar. Nu mentioneaza asta in clar ca sa nu astepti ridicarea restrictiei. Si-ar pierde utilitatea.

    Nu are ce sa fie ilegal. Atata timp cat nu ai posibilitatea sa cumperi legal din tara ta, aia e. Si ei sunt constienti.

    Altfel ar fi banat toate consolele si conturile din Romania. Toti iesim si ne conectam la serverele microsoft cu IP de Romanica

    Iar pe de alta parte, daca oricum trebuie sa iti alegi o tara la plezneala de unde sa cumperi, prost sa fii sa cumperi de unde e scump... Nu?

    Acum, nu mai ramane decat sa mai incercam pe viitor sa cumparam din Argentina si sa dam de veste cand incepe sa mearga.

    Spor la jucat!

  16. #7576 SP
    Junior Member RaizenUnlimited's Avatar
    "D@mn those Fortnite's players". Cica din cauza lor a inceput chestia asta, cumparau VBuckuri in prostie de pe Argentina.

  17. #7577 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Am vorbit si eu la suport acum si nu mi-a dat de inteles nici macar o secunda, ca ar fi ceva temporar.

    Pur si simplu au blocat toate achizitiile care nu sunt facute cu carduri din Argentina. Nu are importanta IP-ul si nici tara in care esti sau nu.

    Am inteles ca nici daca esti in vizita in Argentina si vrei sa cumperi ceva cu card din alta tara, nu poti face asta. Ceea ce e mega stupid...

    Asta e ce am reusit sa scot de la tip:
    I see that you were able to make some purchases, but let me explain you that here you need match 4 things to make purchases correctly: 1. Billing address 2. Payment method 3. Xbox live region and 4. Location and this is detected by the IP address. Looks like that the VPN worked before, but the system detected this and more security layouts were added to prevent security issues on your account and this blocks the transaction on the Argentinian Market Place. I would like to do it for you, but on this system is set to work with this requirements.
    Deci e destul de clar ca au bagat extra securitate si ca cel mai probabil, este ceva definitiv.
    Ca fapt divers, nu am folosit niciodata VPN ca sa cumpar ceva si asta i-am tot zis, dar am folosit un VPN acum ca sa-i dovedesc ca nu pot cumpara nici macar daca am IP de Argentina.

  18. #7578 SP
    Junior Member MareleVlad's Avatar
    A scapat usor ala de la suport.

    Cand ti-a zis ca "you need match 4 things to make purchases correctly: 1. Billing address 2. Payment method 3. Xbox live region and 4. Location and this is detected by the IP address" eu il trimiteam la gara instant.

    Trebuia sa ii spui ca nu ai cum sa faci asta pentru ca esti in Romania. Si ii inchideai gura instant. Nu avea ce sa iti raspunda. O dadea in diverse.

    Dupa cum am mai spus deja, ei nu o sa spuna NICIODATA ca e o restrictie temporara pentru ca atunci si-ar pierde functionalitatea. E ca si cum ti-ar spune sa nu le dai banii inca, sa astepti. Este logic ca nu o sa iti spuna niciodata ca e temporar. Vom vedea cu siguranta peste cateva saptamani daca e o masura temporara sau nu.

  19. #7579 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pai exact asta i-am zis. Am discutat aproape 2h cu el.

    Ideea e ca, tehnic, au dreptate. Blocarea este pe regiune, nu pe tara. Noi putem sa ne facem fara probleme cont pe orice tara din Europa. Dar pe US inca nu putem face trecerea/cumparaturi.

    Si faza e ca nu era ilegal, pentru ca nu e nicio lege. Era doar un loophole la ei in sistem care evident ca nu trebuia sa fie acolo de la început.

    In primul rand, nu stiu de ce in Argentina erau preturi atat de mici (probabil economia la pamant, desi am tot vazut pe forumuri inclusiv oameni din Argentina care se mira si ei de diferentele astea mari - ca fapt divers pe PS Store nu este diferenta asta la jocuri pe Argentina, ba chiar sunt putin mai mari) si apoi ei daca stiau de preturi trebuiau sa blocheze instant asa ceva, altfel, evident, intreg playerbase ar fi facut asta.

    Probabil ca dupa ce s-a ajuns la un anumit nr de useri pe Argentina (gen 1 sau 2 % din xbox users), atunci au luat decizia asta.

    Sper sa ai dreptate, desi ne-a rupt cu Division 2, cel putin pe mine, care voiam sa iau Ultimate Edition la 180 lei, dar 120 euro nu dau pe el.

  20. #7580 SP
    Senior Member nina's Avatar
    n-o sa pierzi mare lucru cu standard
    acel year 1 pass inseamna a weekly loot box cu high items cum era si in division1,niste outfits
    daca le da exotic guns si equipment cred ca va fi rar
    jocul e facut ca sa farmezi,sa le stai in joc cat mai mult timp

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 379 of 395 FirstFirst ... 279 329 369 377 378 379 380 381 389 ... LastLast

Similar Threads

  1. Clubul Xbox One S By MonkY in forum Microsoft Xbox One
    Replies: 199 Last Post: 25-11-2023, 06:13
  2. Vand Abonamente Xbox Live Gold Xbox One/Xbox 360 si EA Access Xbox By siemens123 in forum Bazar Microsoft: Jocuri Console
    Replies: 187 Last Post: 16-02-2021, 14:37
  3. Clubul Xbox One X By Dant3 in forum Microsoft Xbox One
    Replies: 1658 Last Post: 25-08-2020, 17:57
  4. Vand Controller Xbox One Elite pentru Xbox One si PC By Chazy90 in forum Hardware PC & Mac
    Replies: 4 Last Post: 25-08-2017, 18:15
  5. Vand Controller Xbox One Elite pentru Xbox One si PC By Chazy90 in forum Bazar Microsoft: Console & Accesorii
    Replies: 2 Last Post: 25-08-2017, 18:14

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts