cu siguranta a fost o problema de site, sa nu produci si pentru PS3 este egal iti tai singur o mare felie din vinzari.![]()
nu e exclusiv xbox 360.o sa apara si pe pc.daca stau bine sa ma gandesc si despre Double Agent se zicea ca nu va aparea pe PS3.
agonie si extaz
Sunt super hyped pentru jocul asta. Nu stiu, a avut ceva acel trailer...
I Am Alive Video Game, E3 2008: Debut Trailer | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com@@AMEPARAM@@src="http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?mid=36321"@@AMEPARAM@@36321
The pesetrist spirit
Oricum, tin sa cred ca tot "incidentul" a fost o tehnica de marketing marca Ubisoft realizata cu buget minim - adica 0.
Cine se mai gandea in momentul acesta la "I am alive". Un zvon despre o falsa exclusivitate a fost suficient ca lumea sa inceapa sa rosteasca numele sau.
Ma gandesc ca ar fi facut aceasta manevra dupa sezonul sarbatorilor cand lumea incepe sa se gandeasca la perioada urmatoare, adica perioada in care apare I Am Alive.
ma,voi astia cu 360 degeaba radeti,au trecut 4 ani si rrodul vostru tot a ramas si xbox live costaiar i am alive nu vad mare lucru in el.ps3 are internet gratis si nu se incalzeste ca 360 de trebuie sa pui prosoape si gheata pe el
![]()
Bookmarks