Cu Fable 2 se mai aude ceva?
Bobby - Fable 2 este distribuit de Microsoft daca nu ma insel si il vom avea sigur. Ma interesez despre el pt. ca am vazut un trailer aici cu o vrabiuta care m-a facut sa il cumpar si eu.
Asa, ca vreau sa il iau de afara (am deja precomanda la el) dar daca apare si la voi pentru 20 ron in plus il iau de aici ca sa il am in ziua lansarii.
Vad ca pe afara este 45 de lire, deci cam 210 lei + transport, la noi va fi minim 229 lei din experientele anterioare. Cred ca va fi totusi la lansare disponibil.
Reduceri de preturi la consolele Xbox 360 :
1. Arcade 699,9 lei. In stoc. (pret vechi 849,9 lei)
2. Xbox 360 cu hdd 60 GB - 899,9 lei. In stoc. (pret vechi 1149,9 lei)
3. Xbox 360 cu hdd 120 GB - 1199,9 lei. In stoc. (pret vechi 1499,9 lei)
Pentru orice precomanda venita acum se aplica aceste preturi, chiar daca inca nu s-a modificat pe site.
De maine se vor putea onora comenzile, dati PM daca aveti precomanda si e urgent
Garantie 3 ani, preturi la nivel european![]()
Foarte bune preturile.Poate iau si eu una in viitorul apropiat.Tineti-o tot asa!
Cheers...
vreau eu o consola xbox 360 arcade cat mai urgent pls...felicitari ca ati modificat pretul o data cu ieftinirea oficiala...ai pm rvs
p.s.: cand vor fi aduse consolele la noile preturi?
A scris clar "De maine se vor putea onora comenzile, dati PM daca aveti precomanda si e urgent"
buna treaba cu preturile ! , eu mi-am luat un premium la inceputu verii si merge ca in prima zi ! , acum o sa ii dau comanda si unui prieten , trebuia sa mai stranga $ .. dar are noroc![]()
Hai man, ca nu exista tabara "adversa" o alta consola... cred ca nici macar PC-ul nu poate fi considerat asa.
Doar ca sa fim sinceri, la preturile astea, cam isi pierde Wii din farmec si PS3-ul din putere
Asteptam reactii si de la Sony si Nintendo. Cred ca oricum o sa ne tina RvsS la curent...
Daca spun aici ca n-am rezistat si am luat si eu Warhammer Online de la GS, ma cearta cineva ?![]()
Bookmarks