Deal of the Week: Pinball FX drops to 400 Microsoft Points
Pinball FX drops to 400 Microsoft Points - 360 Monster News - Dedicated to the Core
Deal of the Week: Pinball FX drops to 400 Microsoft Points
Pinball FX drops to 400 Microsoft Points - 360 Monster News - Dedicated to the Core
LAIR -PS3-NEW SEALED on eBay (end time 17-Oct-09 09:30:44 BST)
Lair - sigilat - 7.5 Lire cu tot cu transport in Romania - 36 RON !
LITTLE BIG PLANET - PS3 NEW on eBay (end time 21-Oct-09 19:43:44 BST)
Little Big Planet - sigilat - 12.49 Lire cu tot cu transport in Romania - 60 RON !
Consola Nintendo Wii - Debo.ro
789 LEI
nu sunt ele nu stiu ce titluri insa preturile sunt mai mult decat decente Actiune | MediaGalaxy.ro
sunt curios si unde sunt respectivele jocuri. am trecut aseara prin MG de la orhideea....nimic din cele cu pret mic.
noua metoda de a mai aduce un client (pt ca eram doar eu cu sotia in ditai magazinul)
si pe mine m-au surprins preturile si am dat o raita la MG aici in cluj si nici vorba de acele jocuri,in schimb am vazut bundlle-uri ps3 fat cu killzone si infamous erau 4 pachete si mai aveau inca trei ps3-uri slim,insa sincer eu am sa imi i-au fat cu bundlle-ul killzone,mi se pare mai buna afacerea.toate erau la 1299lei
Preturi bune la jocuri de ps3 ar mai fii la Real si la TechnoMarket Vitantis. Daca vreti sa va luati jocuri de psp duceti-va la TechnoMarket.(cel mai mare pret era in jur de 70 lei). Mai au preturi bune si la filme blu-ray.
Burnout Paradise Ultimate Box 99 ron ! (TechnoMarket)
Prince of Persia PS3 140 ron (real)
Nu prea imi mai amintesc exact, am fost acum 2 saptamani. Mai au si preturi d-ale nesimtite la TechnoMarket, gen Resident Evil 5 220 ron. Cele mai bune preturi le au cu siguranta la jocurile de psp. Vreau sa va zic ca nu au jocuri aparute de curand, cam in ultima luna.
pentru cei din cluj,este la flanco in central def jam icon XBOX 360 la 49 lei,eu nu l-am luat deoaece "nu mi-a facut cu ochiul"acest joc![]()
O alternativă excelentă la jocul Zombie apocalypse pentru STEAM -> Zombie Shooter (4,99�).
Bookmarks