Driven in excess of 1000 miles
la Dirt
la cariera abia faci 300-400 mile daca termini toate cursele
trebuie terminata de 2 ori si sa joci pe o cursa de 12 mile(am uitat cum ii zice)ca sa faci 1000 de mile
Salut,
Ca un prim post pe acest forum m-am gandit sa incep aici
1. Mile High Club - COD4
Sky dive to safety on Veteran difficulty
2.Endangered Species - GTA IV
Collect every hidden package in the game.
Pe primul l-am luat, greu de tot...incepusem sa joc mecanic harta la restart from checkpoint, al 2-lea mi se pare imposibil, drept pentru care nici nu imi bat capul cu el...
daca vrei sa-l faci, uite aici un guide. sper sa te ajute.
mie New Squadron Record (Complete the cargo ship mockup in less than 20 seconds) mi s-a parut mai greu decat Mile High Club
Dar daca ti-as spune ca din a 3-a incercare am ajuns (nu stiu cum) pana la final cand a iesit teroristul cu VIP-ul in usa si am omorat VIP-ul din greseala ce ai zice?))
Dupa asta au urmat ore multe de frustrare pana cand am reusit sa il fac, in ultima secunda...
1 Achievementul Fling yourself at it-diving header ,FIFA 09 ...sa vedem cine la luat pe asta....e greu rau...eu la-m luat din gresala...
http://www.easportsfootball.co.uk/me.../video/5166928
.....sa vedeti cam ce inseamna......greu..
![]()
Fifa 09 Ultimate Team:Win All gold Online Tournaments foarte greu
Si mie mi-a pus probleme Mile High Club - COD4
Tocmai l-am luat, woooooo!
...după mine, cel mai greu achievement din Batman: Arkham Asylum
...adică: Quick Batclaw -> Strike -> Counter -> Takedown -> Throw -> Evade -> Stun -> Quick Batarang -> Ground Takedown.Freeflow Perfection
Perform a perfect combo including all of Batman's combat moves (any play mode)
Cine �nt�mpină greutăți...să-mi dea un PM că-i spun tactica mea (indiferent de platformă)![]()
...cel mai greu achievement din jocul: Battle Fantasia (バトルファンタジア)- deja-mi explodează degetele
Xbox360 ?? - ????????????? - livedoor Wiki????? (clipul de jos)Perfect Hero
Can you survive the Apocalypse Flame?
...adică să bați ultimul boss (Deathbringer) pe very hard difficulty, fără să iei damage și să-i barezi toate atacurile inclusiv Apocalypse Flame-ul (adică un combo de 22 hits) - un perfect victory.
Hmmmm...lol
Eu l-am facut,si cu ocazia asta am reusit 1250/1250 puncte.Very time consuming,dar a meritat...
Btw:La L4d,achievementul Zombicidal Maniac(Survive any campaign on Expert)mi se pare infernal,am jucat de cateva ori cu niste prieteni dar degeaba,pur si simplu cand vine tankul suntem morti.Daca ne ascundem in safe room,sparge usa,singura scapare este in metal door,dar nu au toate misiunile asa ceva....
Achievementu' de la Halo 3: ODST
Vidmaster Challenge: Endure
In Firefight, on any mission, passed the 4th Set on 4-player Heroic LIVE co-op.
Nu este asa greu Myshu. Trebuie jucat in echipa si cu tactica (cea gasita de voi este perfecta). Pacat ca i-a picat netul lui Cuby.
Bookmarks