...Răzvan, am dat ieri un pre-order la Tekken 6 Limited Edition (X360) și n-am primit telefon de confirmare
S-a �nregistrat comanda, te poți uita te rog?
Nu vreau să răm�n fără joc...fix eu...regele jocurilor fighting
Mulțumesc.
...Răzvan, am dat ieri un pre-order la Tekken 6 Limited Edition (X360) și n-am primit telefon de confirmare
S-a �nregistrat comanda, te poți uita te rog?
Nu vreau să răm�n fără joc...fix eu...regele jocurilor fighting
Mulțumesc.
Ronan si eu am dat comanda de el si n-am primit telefon. Razvan a zis ca daca a ajuns mailul de confirmare totul e ok.
Esti sigur ca iese jocul ala ? Nu se gaseste release date pe nicaieri si asta e singurul screenshot din joc pe care l-am gasit
Ce se intampla cu site-ul Gameshop? Dca dau click pe contact ma duce in homepage.
Sper ca voi fi sunat astazi si voi primi Brutal Legend maine, abia astept.
Am intrebat pe PM, dar am intrebat incomplet, deci rescriu aici.
Care e adresa exacta pe care trebuie sa o scriu pe colet atunci cand trimit consola in garantie?
Stiu doar o strada si un numar, iar curierului nu cred ca o sa-i convina.
Mersi anticipat.
Eu tot sun la Gameshop de dimineata...
Nu raspunde nimeni si nu am primit nici un telefon in legatura cu precomanda la Brutal Legend pt. 360, facuta acum catva timp (desi mail-ul de confirmare il am).
Sper, totusi, sa-l primesc maine...
Aduceti cumva editia asta de Modern Warfare 2 ?
Amazon.com: Call of Duty: Modern Warfare 2 Hardened Edition: Xbox 360: Video Games
Este vorba de modern warfare 2 hardened edition xbox 360.
Sa fim seriosi mane, nu vreau sa stric topicul dar cei care au jucat cu tine in MP nu au ramas prea impresionati, cel putin la SF4.Chiar din contra.
Si nu ma refer la baieti "grei" ca Minimize sau Aquashark, impotriva carora nu ai castiga nici macar o runda, ci la cei mai modesti, pe care ii mai bat si eu.
Ce sa zic, te astept la un Tekken 6, sa joc si eu cu "regele fighting-urilor".
Imi pare rau totusi ca nu (mai) am PS3, acolo era confruntarea adevarata cu Tekken-istii de valoare.
Nu lua te rog in nume de rau postul meu, dar asa ma credeam si eu pana sa infrunt maestri adevarati.(e o domnisoara de pe undeva din Moldova care avea 4500 meciuri de Tekken la activ, eu vreo 600 si ma consideram bun, pana m-a desfiintat
)
Sa stii ca modestia nu strica uneori.
@Studentul
Pai si la destinatar ce scriu, mane?
Noul sediu Best Distribution este Str. Valerian Prescurea, nr. 7, sector 4, Bucuresti, telefon 0374200395.
Informatiile le poti gasi aici -> INFO
Tu mereu mă aștepți ba la Street Fighter, ba la Soulcalibur, dar niciodată c�nd sunt online nu zici nimic. Ți-am dat add de 2 sau 3 ori...mai vedem după ce apare jocul acum nu mai am locuri libere �n lista de friends.
TAG-ul e tot RonanN1. Continuăm pe aria offtopic dacă e cazul.
Mane, eu m-am cam lasat de jucat pe consola de ceva luni, doar intram sa joc cu prietenii buni cateva meciuri si atat.
Mi-am luat si stick Madcatz TE de 700+ ron si l-am folosit doar 10 minute, de test in prima zi.Ne vedem la un Tekken 6, da.Sper sa-mi revina entuziasmul jocurilor pana atunci.![]()
Ar fi foarte tare daca ar si raspunde cineva la numarul ala de telefon. Eu, unul, sun de pe la 09:30 si nu raspunde nimeni...
Blackout total.
Apropo de reclama la Brutal Legend (jocul la care am precomanda) de pe homepage: pe 16 rocktombrie ma va lua dracu', intr-adevar, in sensul ca nu voi primi jocul. Poate-l primesc, totusi, luni (ca stiu de data trecuta ca Fan-ul n-are chef sa livreze sambata)...
Razvan, daca intri raspunde-mi, te rog, la pm-ul de ieri. Thx!
Stie cineva daca mai este valabila promotia de pe gameshop k la fiecare xbox360 arcade primesti un joc la alegere, k am citit de asta cu cateva posturi in urma, si daca este vreo posibilitate sa mi se confirme k xbox-ul care o sa il cumpar este jasper inainte sa fac comanda.
Axeaxel - da, aducem Hardened Edition. Aducem si Prestige Edition, dar asteptam confirmarea cantitatilor si le vom pune la precomanda. Nu am inca o data exacta pentru asta.
psicho1986 - nu se mai ofera joc gratuit. Nu se poate confirma 100% ca e Jasper, dar toate cele pe care le-am adus in 2009 au fost, deci sansele sunt extrem de mari.
SublimingSun - ai PM.
Bookmarks