Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 97 of 452 FirstFirst ... 47 87 95 96 97 98 99 107 147 197 ... LastLast
Results 1,921 to 1,940 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #1921 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...Răzvan, am dat ieri un pre-order la Tekken 6 Limited Edition (X360) și n-am primit telefon de confirmare

S-a �nregistrat comanda, te poți uita te rog?

Nu vreau să răm�n fără joc...fix eu...regele jocurilor fighting

Mulțumesc.

2. #1922 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Ronan si eu am dat comanda de el si n-am primit telefon. Razvan a zis ca daca a ajuns mailul de confirmare totul e ok.

3. #1923 SP
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    Ronan si eu am dat comanda de el si n-am primit telefon. Razvan a zis ca daca a ajuns mailul de confirmare totul e ok.
    ...phew, thanks

4. #1924 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Primiti cumva Battletoads ?

5. #1925 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Esti sigur ca iese jocul ala ? Nu se gaseste release date pe nicaieri si asta e singurul screenshot din joc pe care l-am gasit
    Attached Images Attached Images toads.jpg

6. #1926 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Nu vreau să răm�n fără joc...fix eu...regele jocurilor fighting
    Regele jocurilor fighting in singleplayer, ai vrut sa zici.

7. #1927 SP
    Quote Originally Posted by Taw View Post
    Regele jocurilor fighting in singleplayer, ai vrut sa zici.
    Asta s-o crezi tu

8. #1928 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Ce se intampla cu site-ul Gameshop? Dca dau click pe contact ma duce in homepage.

Sper ca voi fi sunat astazi si voi primi Brutal Legend maine, abia astept.

9. #1929 SP
    Taw
    Am intrebat pe PM, dar am intrebat incomplet, deci rescriu aici.
    Care e adresa exacta pe care trebuie sa o scriu pe colet atunci cand trimit consola in garantie?
    Stiu doar o strada si un numar, iar curierului nu cred ca o sa-i convina.
    Mersi anticipat.

10. #1930 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Cred ca asta ? -> Str. Valerian Prescurea, nr. 7, sector 4, Bucuresti

11. #1931 SP
    Eu tot sun la Gameshop de dimineata...

Nu raspunde nimeni si nu am primit nici un telefon in legatura cu precomanda la Brutal Legend pt. 360, facuta acum catva timp (desi mail-ul de confirmare il am).

Sper, totusi, sa-l primesc maine...

12. #1932 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Aduceti cumva editia asta de Modern Warfare 2 ?

Amazon.com: Call of Duty: Modern Warfare 2 Hardened Edition: Xbox 360: Video Games

Este vorba de modern warfare 2 hardened edition xbox 360.

13. #1933 SP
    Taw
    Asta s-o crezi tu
    Sa fim seriosi mane, nu vreau sa stric topicul dar cei care au jucat cu tine in MP nu au ramas prea impresionati, cel putin la SF4.Chiar din contra.
    Si nu ma refer la baieti "grei" ca Minimize sau Aquashark, impotriva carora nu ai castiga nici macar o runda, ci la cei mai modesti, pe care ii mai bat si eu.

Ce sa zic, te astept la un Tekken 6, sa joc si eu cu "regele fighting-urilor".
    Imi pare rau totusi ca nu (mai) am PS3, acolo era confruntarea adevarata cu Tekken-istii de valoare.

Nu lua te rog in nume de rau postul meu, dar asa ma credeam si eu pana sa infrunt maestri adevarati. (e o domnisoara de pe undeva din Moldova care avea 4500 meciuri de Tekken la activ, eu vreo 600 si ma consideram bun, pana m-a desfiintat )
    Sa stii ca modestia nu strica uneori.

@Studentul
    Pai si la destinatar ce scriu, mane?

14. #1934 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Noul sediu Best Distribution este Str. Valerian Prescurea, nr. 7, sector 4, Bucuresti, telefon 0374200395.

Informatiile le poti gasi aici -> INFO

15. #1935 SP
    Quote Originally Posted by Taw View Post
    Sa fim seriosi mane, nu vreau sa stric topicul dar cei care au jucat cu tine in MP nu au ramas prea impresionati, cel putin la SF4.Chiar din contra.
    Si nu ma refer la baieti "grei" ca Minimize sau Aquashark, impotriva carora nu ai castiga nici macar o runda, ci la cei mai modesti, pe care ii mai bat si eu.

Ce sa zic, te astept la un Tekken 6, sa joc si eu cu "regele fighting-urilor".
    Imi pare rau totusi ca nu (mai) am PS3, acolo era confruntarea adevarata cu Tekken-istii de valoare.
    Tu mereu mă aștepți ba la Street Fighter, ba la Soulcalibur, dar niciodată c�nd sunt online nu zici nimic. Ți-am dat add de 2 sau 3 ori...mai vedem după ce apare jocul acum nu mai am locuri libere �n lista de friends.

TAG-ul e tot RonanN1. Continuăm pe aria offtopic dacă e cazul.

16. #1936 SP
    Taw
    Tu mereu mă aștepți ba la Street Fighter, ba la Soulcalibur, dar niciodată c�nd sunt online nu zici nimic. Ți-am dat add de 2 sau 3 ori...mai vedem după ce apare jocul acum nu mai am locuri libere �n lista de friends.
    Mane, eu m-am cam lasat de jucat pe consola de ceva luni, doar intram sa joc cu prietenii buni cateva meciuri si atat.
    Mi-am luat si stick Madcatz TE de 700+ ron si l-am folosit doar 10 minute, de test in prima zi.Ne vedem la un Tekken 6, da.Sper sa-mi revina entuziasmul jocurilor pana atunci.

17. #1937 SP
    Quote Originally Posted by Studentul View Post
    Noul sediu Best Distribution este Str. Valerian Prescurea, nr. 7, sector 4, Bucuresti, telefon 0374200395.

Informatiile le poti gasi aici -> INFO
    Ar fi foarte tare daca ar si raspunde cineva la numarul ala de telefon. Eu, unul, sun de pe la 09:30 si nu raspunde nimeni...

Blackout total .

Apropo de reclama la Brutal Legend (jocul la care am precomanda) de pe homepage: pe 16 rocktombrie ma va lua dracu', intr-adevar, in sensul ca nu voi primi jocul . Poate-l primesc, totusi, luni (ca stiu de data trecuta ca Fan-ul n-are chef sa livreze sambata)...

Razvan, daca intri raspunde-mi, te rog, la pm-ul de ieri. Thx!

18. #1938 SP
    Member psicho1986's Avatar
    Stie cineva daca mai este valabila promotia de pe gameshop k la fiecare xbox360 arcade primesti un joc la alegere, k am citit de asta cu cateva posturi in urma, si daca este vreo posibilitate sa mi se confirme k xbox-ul care o sa il cumpar este jasper inainte sa fac comanda.

19. #1939 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Axeaxel - da, aducem Hardened Edition. Aducem si Prestige Edition, dar asteptam confirmarea cantitatilor si le vom pune la precomanda. Nu am inca o data exacta pentru asta.

psicho1986 - nu se mai ofera joc gratuit. Nu se poate confirma 100% ca e Jasper, dar toate cele pe care le-am adus in 2009 au fost, deci sansele sunt extrem de mari.

SublimingSun - ai PM.

20. #1940 SP
    Salut, Razvan, ai si tu pm cu datele precomenzii.

Thx.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 97 of 452 FirstFirst ... 47 87 95 96 97 98 99 107 147 197 ... LastLast