Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 15 of 15

Thread: Editia limitata pentru BioShock 2

1. #1 SP
    Senior Member Mika's Avatar

Editia limitata pentru BioShock 2

Daca v-a placut BioShock (si sunt sigur ca v-a placut) cu siguranta o sa va incante stirea aceasta. 2K Games au anuntat ca editia speciala BioShock 2, care va fi intr-adevar limitata (o singura serie de producere). Daca aveti de dat 99$ veti fi mandrul posesor al unei carti de 164 de pagini, trei postere, soundtrack-ul pe un CD, si cel mai important, orchestra jocului inregistrata pe un vinyl.
    Attached Images Attached Images bioshock2demo_-_eng_wmv9_1280x7201.jpg bioshock.2.special.edition.111909-580px.jpg

2. #2 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Must... have.. posters...

3. #3 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by Mika View Post
    Daca aveti de dat 99$ veti fi mandrul posesor al unei carti de 164 de dolari, trei postere, soundtrack-ul pe un CD, si cel mai important, orchestra jocului inregistrata pe un vinyl.
    Nu vrei sa zici ca o carte de 164 de pagini , nu dolari ? . ca atunci cumpar eu editia asta si pastrez jocu da vand cartea

4. #4 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Right. Thanks.

5. #5 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Pacat ca vinilul ala e folosibil doar ca piesa de muzeu. Inafara de GoW 3 nu prea sunt Collectors care sa-mi faca cu ochiul la anu.

6. #6 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    daca ai aparat, nu e neaparat nefolosibil. eu de exemplu am un megafon sau cum se numeste fara sa fie din acela de muzeu. are boxe normale si toate cele. so..cred ca exista posibilati nu chiar reduse sa te delectezi ascultandu-l

7. #7 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    SOLD! (sper...să prind...).

8. #8 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    Pacat ca vinilul ala e folosibil doar ca piesa de muzeu. Inafara de GoW 3 nu prea sunt Collectors care sa-mi faca cu ochiul la anu.
    momentan . editia asta de la bioshock chiar imi place .cum a spus si trickz : posterele chiar is super

9. #9 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Vinyl ? mai original de atat, nu se poate. Superba idee.

10. #10 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    Nu chiar atat de originala. Si Sega Mega Drive ultimate collection a avut o editie limitata cu vinyl. Am postat si pe threadul cu "cumparaturile forumistilor"

11. #11 SP
    Member Solozaur's Avatar
    Sincer nu inteleg de ce in toate editiile astea limitate baga cate un cd cu sountrack, oare chiar vrea lumea sa asculte niste melodii facute sa umpre fundalul sonor? mai ales la un shooter. Mai bine ar da un dvd cu making of si cum au lucrat la campania virala care este geniala!

12. #12 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Daca ai fi jucat Bioshock ai fi stiut de ce lumea vrea sa asculte soundtrackul.

13. #13 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by Solozaur View Post
    Sincer nu inteleg de ce in toate editiile astea limitate baga cate un cd cu sountrack, oare chiar vrea lumea sa asculte niste melodii facute sa umpre fundalul sonor? mai ales la un shooter. Mai bine ar da un dvd cu making of si cum au lucrat la campania virala care este geniala!
    Tu compari soundtrack-ul de la FarCry 2 cu cel de la BioShock?

14. #14 SP
    Member Cristache07's Avatar
    Quote Originally Posted by trickz View Post
    Must... have.. posters...

Indeed,indeed . Totusi mi-ar fi placut o figurina "big daddy'

15. #15 SP
    Member Solozaur's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Daca ai fi jucat Bioshock ai fi stiut de ce lumea vrea sa asculte soundtrackul.
    Am platina la Bioshock asa ca nu-mi zi mie de ce soundtrack are!
    Zi-mi ca o sa asculti zi de zi cd-ul ala! Ai sa-l pui in cd-rom cand il primesti ai sa sculti jumatate din el si ai sa-ti dai seama ca ai cv mai bun de facut si ai sa-l scoti ai sa-l pui in raft si acolo o sa prinda praf!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.