Am inteles si multumesc pentru raspuns dar cand trimit la sediu napoi si atuncea transportul este gratuit ??![]()
Sau numai la primul transport ?
Lucker - trebuie sa aduci la noi al sediu consola sau sa platesti transportul daca are o problema. Transportul de la noi catre tine este gratuit in cazul consolei si la prima trimitere si la o eventuala inlocuire. Doar cand o trimiti la noi trebuie sa o aduci sau sa platesti cand o trimiti.
In legatura cu Mass Effect 2, probabil se stie ca BioWare au anumite promotii impreuna cu diversi retaileri ca pentru orice pre-comanda sa ofere un obiect bonus in joc in functie de retailer, armura Inferno sau armura Terminus, lucruri de genul acesta.
Pana acum se stia de aceasta oferta decat pentru retailerii din Statele United, dar astazi BioWare au confirmat ca este valabila si pentru alte regiuni si au publicat o scurta lista cu exemple de retaileri din diverse tari informand despre ce obiecte ofera fiecare, vezi mai jos pagina respectiva.
Mass Effect Community - ME2 Pre-Order Bonus items for Non-North America customers explained
Eram curios daca ofera si Gameshop la pre-comenzi un set din cele doua si, daca da, care anume? Multumesc.
OK mersi tare mult , si abia astept sa-mi cumpar consola de la voi .
Mai sus am citit ceva despre o reducere de care pot sa beneficiez in cazul daca sant membru Consolegames , este adevarat si cum trebuie sa procedez ?
Lucker - reducerea se ofera daca introduci codul de pe prima pagina a site-ului. Nu toate produsele au reducere, la console de exemplu si hardware in general nu se aplica, dar la majoritatea jocurilor da.
St Mael - este foarte dificil sa obtinem beneficii de genul acesta pentru ca se acorda exclusiv unui retailer din teritoriul respectiv care se angajeaza sa promoveze titlul si sa ia o cantitate foarte mare. La noi nu este asa de mare piata, dar pentru ca in ultimul timp am reusit sa crestem (multumita celor care cumpara din Romania- nu neaparat de pe GameShop, si vanzarile din magazine se aduna la aceasta suma), am cerut de multe ori sa fim inclusi in acest tip de programe. Pana acum nu s-a putut din cauza cantatilor pe care piata noastra le poate lua, dar speram ca pentru Mass Effect 2 sa primim codurile respective. Inca nu este confirmat, dar am cerut pentru ambele tipuri de coduri si pentru ambele tipuri de platforme (PC si Xbox 360). Daca voi primi un raspuns pozitiv vom trece pe site acest beneficiu. Cei care vor face precomanda vor beneficia de aceste coduri si retroactiv (adica faceti precomanda azi cand nu e confirmat codul, dar daca noi il primim pana la urma se distribuie in ordinea precomenzilor).
super fain daca apare si la Ps3 , sper la niste surprize placute din partea GameShop ca de obicei.
Salut,
Am o veste ceva mai proasta - consola trimisa de tine catre noi a fost identificata de Microsoft ca fiind banata. Noi am inlocuit deja consola catre tine, dar acum Microsoft nu ne va inlocui aceasta consola si deci avem o pierdere. Se vor discuta masurile care se vor lua si ti le voi comunica.
Imi pare rau ca fac aceasta declaratie public si nu pe PM cum ar fi normal, dar as dori sa fie foarte clar pentru cei care mai trimit console catre noi ca nu putem accepta console banate, modificate, etc.
DJ Hero de xbox va veni in 2-3 zile.
RvsS, in opinia mea faci foarte bine ca spui asta aici. Mi-e teama ca daca se vor repeta cazuri de genul asta si neavand voi expertiza pentru a verifica "integritatea" consolelor pe care le primiti ca defecte, timpii de substituire se vor lungi foarte mult. Nu vreau sa va dau idei, dar daca se va intampla asta mi se pare normal s-o stim si noi.
Cum Dzeu sa trimiti consola banata la service... ma depaseste total. Ai facut bine RvsS ca ai anuntat aici. Nici eu nu mi-as dori sa astept de n ori mai mult la service doar pentru ca se va institui un sistem de verificare pt. fiecare consola in parte, aka "trebuie sa vedem daca e banata, sa vedem daca poate instala pe hard, sa vedem daca are firmware-ul original"... Grrr.
exista posibilitatea de verificare a SN-ului daca este sau nu banat? pt ca asa ar usura verificarea si mai ales timpul de asteptare
Da, dar raspunsul nu este instantaneu, dureaza cateva zile. Aceste zile se vor adauga la perioada rapida in care noi rezolvam in trecut garantiile.
Am facut si eu o comanda acum 1 minut la Modern Warfare 2 PS3
O sa fiu sunat maine dimineata pentru confirmare?
Multumesc anticipat.Sper ca va ajunge sambata![]()
Veti aduce Darksiders? Vad ca inca nu a aparut pe site.
P.S Ar trebui de facut un update la sectiunea "In curand" de pe site.
Bookmarks