De cand ai contul pe silver? Daca ai depasit un an, nu il mai poti face gold.
nu vrea portabil...vrea consola de tv..mare...jocuri faine..etc [copchil in clasa a 7'a care primeste orice de la parinti..]
intrebarea era: are vreo problema de isi ia xbox ..il modeaza...pune jocuri "neoficiale"? pentru ca nu o sa intre vreodata pe live cu ea. se poate lovi de ex ca un neoficial sa nu il poata instala pana nu face ceva legat la net [de ex un update]?
man e simplu. nu va avea probleme atat timp cat nu intra pe net. a intrat, l-a banat. end of story![]()
apai daca primeste orice de la parinti,atunci parinti sa-i cumpere si jocuri originale sa nu o modeze
@offtopic....insa o chestie am invatat de la viata [nu e generala...exista si exceptii..dar....] cei care au prea mult...sunt si fff zgarciti
am apelat la parintii lui sa imi imprumute niste bani [ca au cu tona] sa imi inchid leasingul la mazda2..vreo 7000euro [ei fac mai mult numai intr'o luna]..act prin notar etc [vreau sa scap odata de dobanzi etc...si le dadeam lor practic "rata" mea fara dobanda]... vai ca au nu stiu ce cheltuieli...a fost an greu si pentru ei...criza bla bla...[dar lasa ca el a bu**** dauna totala un lexus la o saptamana dupa ce l-a luat si nu avea casco...iar dupa inca o saptamana si-au luat un x6]
mentalitatea acestor oameni de zgarciti nu o sa o intleg...i-am zis lui varu'miu sa cumpere ca si mine o consola xbox360 elite....10,5 milioane...doua joystickuri...4 jocuri...si el mi-o zis....neah nu da atat...isi ia cu 4mil de pe okazii.....inca 2 mil hdd+modare....si gata distractia...
deci nu am cu cine vb....si raman la parerea ...ca cine are prea mult e mai egoist...zgarcit si scartzar [isi mananca singur de sub buci]
sorry de offtopic
@ontopic: care e dif xbox silver...gold [eu credeam ca un abo de 1-3 luni e silver...12 luni gold] dar se pare ca din cate citesc mai sus alta e diferenta
gold este tot ce platesti de la 48 ore pana la 12 lunisi iti da posibilitatea de a juca MPsi de a beneficia de anumite oferte.
silver este un cont cu care nu poti intra MP si nu poti beneficia de ofertele exclusiva.
cam asta ar fi in mare
si eu am ajuns la concluzia asta in privinta astora cu buzunarele pline,oricum o sa ii dispara placerea pt jocuri daca are din abundenta,mai mult te bucuri si savurezi un joc original decat 15jocuri![]()
...uite-aici:
2010 - Year of 360 Homebrew - SNES360 v0.21 - Scenyx Entertainment Community
Now that's cool!![]()
Reminder - Xbox360Achievements.org - Check Your E-Mail! FF XIII Chocobos Have Arrived
Check Your E-Mail! FF XIII Chocobos Have Arrived
If you took part in the Twitter promotion Microsoft ran a while back, be sure to check the e-mail associated with your Xbox Live account. The reward of an Avatar prop/pet, the Final Fantasy Chocobo, has been sent out.
I've applied mine and it sure is a cute little bugger, but aside from a little knub on its head, you can't really tell it apart from a normal baby chick. Still a nice sentiment, I suppose.
Am si eu o problema :
Mi-am luat un lcd nou LG FULL HD 1080p , iar cand atasez cablul la televizor , am dat pe HDTV , insa nu il citeste in nici-un fel ! Pe TV merge , insa pe HDTV nu se vede imaginea , decat se aude ....![]()
Cred ca mi s-a stricat casca. Cand o bag in controller se aude un parait si un beep. Credeam ca e de la acumulatori (descarcati). I-am pus la incarcat si tot asa face
E de la casca sau de la controller?
mi-am luat asa ceva de pe ebay pentru a pune optical audio la xbox
RCA/Optical Audio Adapter For Microsoft MS Xbox 360 on eBay (end time 11-Jan-10 22:00:32 GMT)
am vazut in niste filmulete pe net de xbox vs ps3 ca folosind un astfel de cablu nu mai pot folosi hdmi-ul...nu incape
voi ce parere aveti?
Capatul la asta e mai subtire, deci incape de cablul HDMI. Este o versiune mai veche, la aia era mai mare.
am inteles...intre timp ma benoclam pe acestea:
TechnoBuffalo-Immerse Yourself in Technology
teste xbox vs ps3..bla bla..si vazusem faza asta ...ca de pui adaptorul ala nu mai poti pune hdmi-ul...dar m-ai usurat acum
se pot vedea filme cu titrare pe xbox360 ? adica se poate instala vreun soft care sa redea si titrarea ?
Bookmarks