Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 290 of 788 FirstFirst ... 190 240 280 288 289 290 291 292 300 340 390 ... LastLast
Results 5,781 to 5,800 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #5781 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    De cand ai contul pe silver? Daca ai depasit un an, nu il mai poti face gold.

2. #5782 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    Quote Originally Posted by i.gamer View Post
    eu nu inteleg care e intrebarea
    spune-i sa-si cumpere (dar nu arcade ca va regreta:n-are hdd) un xbox 360,de preferat elite
    dar fiind intr-un loc mai izolat,dc nu ia in considerare varianta d a cumpara o consola portabila cum ar fi PSP sau DS!DS nu trebuie modat,ruleaza jocurile d p card R4 ,iar PSP-ul se poate moda si ruleaza jocuri d p card!
    nu vrea portabil...vrea consola de tv..mare...jocuri faine..etc [copchil in clasa a 7'a care primeste orice de la parinti..]
    intrebarea era: are vreo problema de isi ia xbox ..il modeaza...pune jocuri "neoficiale"? pentru ca nu o sa intre vreodata pe live cu ea. se poate lovi de ex ca un neoficial sa nu il poata instala pana nu face ceva legat la net [de ex un update]?

3. #5783 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    man e simplu. nu va avea probleme atat timp cat nu intra pe net. a intrat, l-a banat. end of story

4. #5784 SP
    Banned rocksteady's Avatar
    apai daca primeste orice de la parinti,atunci parinti sa-i cumpere si jocuri originale sa nu o modeze

5. #5785 SP
    Hyp
    @offtopic....insa o chestie am invatat de la viata [nu e generala...exista si exceptii..dar....] cei care au prea mult...sunt si fff zgarciti
    am apelat la parintii lui sa imi imprumute niste bani [ca au cu tona] sa imi inchid leasingul la mazda2..vreo 7000euro [ei fac mai mult numai intr'o luna]..act prin notar etc [vreau sa scap odata de dobanzi etc...si le dadeam lor practic "rata" mea fara dobanda]... vai ca au nu stiu ce cheltuieli...a fost an greu si pentru ei...criza bla bla...[dar lasa ca el a bu**** dauna totala un lexus la o saptamana dupa ce l-a luat si nu avea casco...iar dupa inca o saptamana si-au luat un x6]
    mentalitatea acestor oameni de zgarciti nu o sa o intleg...i-am zis lui varu'miu sa cumpere ca si mine o consola xbox360 elite....10,5 milioane...doua joystickuri...4 jocuri...si el mi-o zis....neah nu da atat...isi ia cu 4mil de pe okazii.....inca 2 mil hdd+modare....si gata distractia...
    deci nu am cu cine vb....si raman la parerea ...ca cine are prea mult e mai egoist...zgarcit si scartzar [isi mananca singur de sub buci]
    sorry de offtopic

@ontopic: care e dif xbox silver...gold [eu credeam ca un abo de 1-3 luni e silver...12 luni gold] dar se pare ca din cate citesc mai sus alta e diferenta

6. #5786 SP
    gold este tot ce platesti de la 48 ore pana la 12 luni si iti da posibilitatea de a juca MPsi de a beneficia de anumite oferte.

silver este un cont cu care nu poti intra MP si nu poti beneficia de ofertele exclusiva.

cam asta ar fi in mare

7. #5787 SP
    Banned rocksteady's Avatar
    si eu am ajuns la concluzia asta in privinta astora cu buzunarele pline,oricum o sa ii dispara placerea pt jocuri daca are din abundenta,mai mult te bucuri si savurezi un joc original decat 15jocuri

8. #5788 SP
    Hyp
    Quote Originally Posted by BoDoPSX View Post
    gold este tot ce platesti de la 48 ore pana la 12 luni si iti da posibilitatea de a juca MPsi de a beneficia de anumite oferte.

silver este un cont cu care nu poti intra MP si nu poti beneficia de ofertele exclusiva.

cam asta ar fi in mare
    pe scurt...silver e free...gold e cu plata...
    pe silver nu pot juca multiplayer..
    pe gold pot juca si mai am niste avantaje de preturi la anumite produse
    dar banuiesc ca poti cumpara si cu silver produse

9. #5789 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

10. #5790 SP
    Reminder - Xbox360Achievements.org - Check Your E-Mail! FF XIII Chocobos Have Arrived

Check Your E-Mail! FF XIII Chocobos Have Arrived

If you took part in the Twitter promotion Microsoft ran a while back, be sure to check the e-mail associated with your Xbox Live account. The reward of an Avatar prop/pet, the Final Fantasy Chocobo, has been sent out.
    I've applied mine and it sure is a cute little bugger, but aside from a little knub on its head, you can't really tell it apart from a normal baby chick. Still a nice sentiment, I suppose.
    Attached Images Attached Images ffxiii-chocobo.jpg

11. #5791 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by Hyp View Post
    dar banuiesc ca poti cumpara si cu silver produse
    Da, nu te limiteaza cand e vorba de dat bani.lol

12. #5792 SP
    Member dexx's Avatar
    Am si eu o problema :

Mi-am luat un lcd nou LG FULL HD 1080p , iar cand atasez cablul la televizor , am dat pe HDTV , insa nu il citeste in nici-un fel ! Pe TV merge , insa pe HDTV nu se vede imaginea , decat se aude ....

13. #5793 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Cred ca mi s-a stricat casca. Cand o bag in controller se aude un parait si un beep. Credeam ca e de la acumulatori (descarcati). I-am pus la incarcat si tot asa face
    E de la casca sau de la controller?

14. #5794 SP
    closed for US

15. #5795 SP
    Hyp
    mi-am luat asa ceva de pe ebay pentru a pune optical audio la xbox
    RCA/Optical Audio Adapter For Microsoft MS Xbox 360 on eBay (end time 11-Jan-10 22:00:32 GMT)
    am vazut in niste filmulete pe net de xbox vs ps3 ca folosind un astfel de cablu nu mai pot folosi hdmi-ul...nu incape
    voi ce parere aveti?

16. #5796 SP
    lol pai asta iti trebuie man. asta era pt a scoate pe optic

17. #5797 SP
    Manager paul's Avatar
    Capatul la asta e mai subtire, deci incape de cablul HDMI. Este o versiune mai veche, la aia era mai mare.

18. #5798 SP
    Hyp
    am inteles...intre timp ma benoclam pe acestea:
    TechnoBuffalo-Immerse Yourself in Technology
    teste xbox vs ps3..bla bla..si vazusem faza asta ...ca de pui adaptorul ala nu mai poti pune hdmi-ul...dar m-ai usurat acum

19. #5799 SP

...ahaha, ce tare-i uno rush!

20. #5800 SP
    Junior Member billy_johnson26's Avatar
    se pot vedea filme cu titrare pe xbox360 ? adica se poate instala vreun soft care sa redea si titrarea ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.