Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 84 of 125 FirstFirst ... 34 74 82 83 84 85 86 94 ... LastLast
Results 1,661 to 1,680 of 2489

Thread: Uncharted 2

1. #1661 SP
    Member griever666's Avatar
    Pentru n00bs, care au level de cacao, poate va ajuta

(la tine ma uit Muski! lol)

2. #1662 SP
    Member muski's Avatar
    Pai eu am facut lvl 38 in 3 zile... inca 3 zile daca o tin asa fac 45....... si nu ma enerva ca o sa vedeti la plunder cum o sa duceti voi singurei comoara aia si eu voi sta pe casute sa le dau la poponet

3. #1663 SP
    Member taz@'s Avatar

4. #1664 SP
    Member cristian77's Avatar
    Quote Originally Posted by taz@ View Post

Ooo,BIG thanks man,rad cu lacrimi de 2 minute incontinuu,super tarelol,tata n00bilor e ala
    O s-o incerc si eu

I love this game

5. #1665 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Quote Originally Posted by taz@ View Post

Super tare S-a speriat de pump it

6. #1666 SP
    Member muski's Avatar
    Deci taz clipul ala e incredibil ce se arunca napu in gol, mi-ai luminat ziua cu clipul asta merci mult.

7. #1667 SP
    Member faxiu's Avatar
    Sa revenim la chestii nasoale. Iar era sa fac o prostie dar de data asta mi-am ridicat lenevia de pe canapea si am citit cotorul jocului. Concluzie: nici cu packul UK nu am ce face, codurile nu corespund. Cel de pe HK zice clar ca e doar pt. asia deci...nu stiu daca si/sau pe unde sa mai fac un cont sa vaz din ce store as putea lua packul sa si mearga. Jocurile din RO sunt useless...

8. #1668 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by faxiu View Post
    Sa revenim la chestii nasoale. Iar era sa fac o prostie dar de data asta mi-am ridicat lenevia de pe canapea si am citit cotorul jocului. Concluzie: nici cu packul UK nu am ce face, codurile nu corespund. Cel de pe HK zice clar ca e doar pt. asia deci...nu stiu daca si/sau pe unde sa mai fac un cont sa vaz din ce store as putea lua packul sa si mearga. Jocurile din RO sunt useless...
    Mda. Exact aceeasi chestie am patit-o si eu. Am rezolvat cu o alta copie a jocului si anume US. Ar trebui naibii sa primesc un premiu de la Naughty Dog: 2 copii ale jocului, DLC cumparat de 2 ori

9. #1669 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by faxiu View Post
    Incearca pe un alt Store din Europa.

10. #1670 SP
    Ce cod trebuie sa aiba jocul de zona 2 ca sa mearga DLC-ul de pe UK?

11. #1671 SP
    Quote Originally Posted by boga View Post
    00757 daca nu ma insel. Scrie pe PSN daca mergi la respectivul DLC.

12. #1672 SP
    Member oBL1O's Avatar
    BCES-00727

13. #1673 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Quote Originally Posted by oBL1O View Post
    BCES-00727
    Si daca nu avem jocul cu codul acesta,ce facem?

14. #1674 SP
    Member richardm27's Avatar
    ...deocamdata stam cuminti !

15. #1675 SP
    Damn, al meu e 00509 Si mi-am comandat un card PSN de 20 de lire special pentru chestia asta

16. #1676 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Am spus-o si mai sus: incercati si pe un alt Store, e posibil ca pe PS Store DE sa fie DLCul pentru acest cod.

17. #1677 SP
    Damn, al meu e 00509 Si mi-am comandat un card PSN de 20 de lire special pentru chestia asta

eu ghici ce am facut saptamana trecuta?

18. #1678 SP
    Mda.. aiurea faza. Sa zic ca as putea trai fara skin-uri /oricum I'm having a blast killing big level n00bs cu skin-urile respective /, dar chiar m-as oftica sa fie aceeasi faza si la DLC-ul cu harti. Iar in ceea ce priveste cardu de 20.. I guess there is always the Flower option

Ca sa poti accesa store-ul german banuiesc ca iti trebuie cont de DE, right ? Si ceva euro in contul respectiv?

19. #1679 SP
    Member oBL1O's Avatar
    00509 e pt Germania. M-am uitat eu acum. Deci daca vrei sa-ti cumperi DLC-ul trebuie sa-ti faci cont pe PS Store DE (sau cum ii zice). Costa 5Euro.

20. #1680 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Dar nu inteleg ce e cu codurile astea , eu am 00509 . Jocul e luat din RO , mi se parea normal sa mearga pe toate tarile din EU . Daca nu avem PSN RO .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 84 of 125 FirstFirst ... 34 74 82 83 84 85 86 94 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks