Pentru n00bs, care au level de cacao, poate va ajuta
(la tine ma uit Muski! lol)
Pai eu am facut lvl 38 in 3 zile... inca 3 zile daca o tin asa fac 45....... si nu ma enerva ca o sa vedeti la plunder cum o sa duceti voi singurei comoara aia si eu voi sta pe casute sa le dau la poponet![]()
Deci taz clipul ala e incredibilce se arunca napu in gol, mi-ai luminat ziua cu clipul asta merci mult.
Sa revenim la chestii nasoale. Iar era sa fac o prostie dar de data asta mi-am ridicat lenevia de pe canapea si am citit cotorul jocului. Concluzie: nici cu packul UK nu am ce face, codurile nu corespund. Cel de pe HK zice clar ca e doar pt. asia deci...nu stiu daca si/sau pe unde sa mai fac un cont sa vaz din ce store as putea lua packul sa si mearga. Jocurile din RO sunt useless...
Damn, al meu e 00509Si mi-am comandat un card PSN de 20 de lire special pentru chestia asta
![]()
Am spus-o si mai sus: incercati si pe un alt Store, e posibil ca pe PS Store DE sa fie DLCul pentru acest cod.
Mda.. aiurea faza. Sa zic ca as putea trai fara skin-uri /oricum I'm having a blast killing big level n00bs cu skin-urile respective/, dar chiar m-as oftica sa fie aceeasi faza si la DLC-ul cu harti. Iar in ceea ce priveste cardu de 20.. I guess there is always the Flower option
Ca sa poti accesa store-ul german banuiesc ca iti trebuie cont de DE, right ? Si ceva euro in contul respectiv?
Dar nu inteleg ce e cu codurile astea , eu am 00509 . Jocul e luat din RO , mi se parea normal sa mearga pe toate tarile din EU . Daca nu avem PSN RO .![]()
Bookmarks