Nu se considera cumva game sharing daca descarcam de pe contul ala ?
Renegade esti un om de nota 10+
*Poate se mai trezeste unu sa schimbe parola ca la ala cu gow 3![]()
Mi se pare ca trebuie sa ai minim 10 posturi ca sa poti da thanks , mai ai 2 posturi de facut si o sa poti da thanks.
Thanks Renegade pentru demo.![]()
Okay...prima impresie - @#%$,this game is amazing!
Jocul nu o sa ia doar titlul de GOTY...va lua si Oscarul![]()
oh my god!!!!!!un joc superb!grafica,gameplay,storyline tot.sigur e un must buy game
thanks pentru demo
damn, ce aglomeratie pe contul ala. abia am prins 5 secunde sa-mi pun demoul in coada. thanks anyway
Inimaginabil! Sper sa ii puste consola aluia care a schimbat parola![]()
Daca mai are cineva un cont, va rog pm...
Mie imi spune "The sign-in Id (e-mail address ) or password is incorrect. Se poate sa spuna chestia aia daca e utilizat deja userul?
Edit:Foarte ciudat, acuma merge parola.
L-am dat jos, multumesc ReNeGaDe
A schimbat cineva parola? Nu mai merge sign in pe contul respectiv.
LE: a mers p�nă la urmă, trebuie doar insistat.
Tocmai am verificat, contul inca are datele de logare initiale.
Probabil nu faceti ceva cum trebuie. Va pun un mic ghid mai jos pentru cei care nu se descurca:
Creati un user nou pe consola si intrati pe el, la sectiunea PlayStation Network din XMB apasati pe Sign Up for PlayStation Network, Use existing account, introduceti datele pe care vi le-am dat: mail: "[email protected]" pass: "origami123", apoi va duceti pe Store, Downloads si acolo o sa gasiti in lista Heavy Rain Demo, dati download si totul e gata. In timp ce downloadeaza puteti sa intrati la loc pe userul vostru si sa stergeti userul pe care tocmai l-ati creat.
Inca o chestie. Deoarece acceseaza foarte multa lume contul nu va speriati daca o sa fiti delogati si o sa primiti mesajul ca a intrat altcineva pe cont. Aveti rabdare si o sa puteti sa luati demo-ul in cele din urma.
thx ReNeGaDe124
a mers ok totul cu datele initiale.
seara buna !
Tocmai am trecut si eu prin el... Povestea inca ramane singurul punct care ma atrage. Grafic este decent dar mult sub standardele impuse de propriul prim trailer, animatiile, atunci cand controlezi personajul sunt stiff iar per total jocul arata destul de prafuit. Va rog nu confundati cu "atmosfera intunecata". Inteleg atmosfera si lookul jocului, foarte bune amandoua, vorbesc strict grafic. Controlul este un pic awkward dar te obisnuiesti repede iar in rest quick time fiesta...
Still pickin up the Collector`s Edition. Nu va revolutiona gamingul dar apreciez ca developerul a avut cohones sa se tina de propriile idealuri si sper sa inceapa un nou trend intre jocurile din generatia aceasta. Getting that old point and click vibe from it. Loving it.
Intrati pe http://www.precinct52.com .
Ca sa rezolvati cazul:
• Tigara scurta (117b)
• Pasarea Origami
• Magazinul de cafea C (Coffee Shop C) ( scrie "diner" )
• 117h (tyre tracks).
Si uite asa ati deslusit cazul. Credits to me
Cu placere![]()
Bookmarks