Yes!![]()
Mushihime-sama ****ri 1.5 (虫姫さまふたり)@X360 - Maniac (Abnormal Palm) - 1cc - [1/3]
Mushihime-sama ****ri 1.5 (虫姫さまふたり)@X360 - Maniac (Abnormal Palm) - 1cc - [2/3]
Mushihime-sama ****ri 1.5 (虫姫さまふたり)@X360 - Maniac (Abnormal Palm) - 1cc - [3/3]
*211192469
----
Mushihime-sama ****ri 1.5 (虫姫さまふたり)@X360 - Ultra (Abnormal Palm) - S5Boss - [1/3]
Mushihime-sama ****ri 1.5 (虫姫さまふたり)@X360 - Ultra (Abnormal Palm) - S5Boss - [2/3]
Mushihime-sama ****ri 1.5 (虫姫さまふたり)@X360 - Ultra (Abnormal Palm) - S5Boss - [3/3]
*361421471
----
Jocul este superb, dar in acelasi timp mi se pare imposibil. Ma dor ochii numai cand ma uit la filmulete.
LE: nu stii unde l-as putea gasi de cumparat la un pret decent? maxim 120ron
Hmmm, nu cred că găsești la prețul ăla (nici măcar SH). Mai str�nge puțin cureaua și mai pune 100 de lei și ți-l iei de pe play-asia sau ebay...
Eu am dat pe Mushihimesama ****ri Ver 1.5 ~ 240 lei (US$ 78.80), fără DLC, iar pe Espgaluda II Black Label ~ 220 lei (US$ 76.80).
Acuma care-ți place mai mult...
Știi care-i faza cu astea? (maniac shooters) pur și simplu...dispar. Ele nu se ieftinesc, ăla e prețul lor (eventual se dublează...tripelază �n următorii ani). Eu am avut așa o surpriză neplăcută (cu un alt maniac shooter)...am tot așteptat să scadă prețul...și fix pix...s-a pus out of stock...și-apoi a trebuit să-l iau, la suprapreț, de pe ebay lol![]()
Acuma uploadez pe youtube ultimul run
�l pun aici c�nd e gata.Mushihime-sama ****ri 1.5 (虫姫さまふたり)@X360 - Original Mode (Abnormal Palm) - No Misserfect Run
...și m�ine (dacă iese) Ultra Mode - True Spiritual Larsa (no death).
---------- Post added 06-03-2010 at 11:56 PM ----------
Jesus Christ, man. Nu pot sa inteleg cum de nu te atinge absolut nici un glonte.
You probably get this all the time but, are you a Terminator or something ? lol
Bookmarks