Eu cred ca ne intindem prea mult.
Of of, mai mai. Totul este asa simplu. Nu credeti ca nu ar trebui sa ne complicam?
1. Campionatul este cel anuntat.
2. Perioada de desfasurarea este cea anuntata.*
3. Regulile sunt cele anuntate.
Vedeti? Este foarte simplu. Daca sunteti de acord cu cele trei puncte, va inscrieti si ne intalnim pe circuit.
* daca numarul de concurenti inscrisi, ce vor lipsi in data de 4 aprilie, va fi prea mare, ziua va fi mutata.
Anunt!
Datorita faptului ca prima cursa era programata sa pice in aceeasi zi cu Pastele, am decis inceperea campionatului cu o saptamana mai devreme, pe 28 martie. Calendarul refacut se poate gasi in acest post: http://www.consolegames.ro/forum/301655-post3.html
De asemenea, din cauza faptului ca Forza Motorsport 3 nu suporta decat 8 jucatori concomitent si fiind deja 16 oameni inscrisi, exista posibilitatea ca inscrierile sa se termine mai devreme. Ii rog pe aceasta cale pe utilizatorii mai noi, sa accepte friend requestul, pentru a putea sa ne gasim pe live pentru un mic "instructaj". Asadar, broberte, Floryn82, haisportivii si Pisboy Sparxx va rog sa dati accept friend request.
Pentru toti participantii inscrisi la acest campionat, haideti sa stabilim o zi in care sa ne vedem in joc pentru a pune la punct desfasurarea concursului, codul de bune maniere, etc
P.S.: Cumparati traseul DLC Nurburgring GP, este inclus in campionat!
Salutare,
N-am vazut pe niecaieri cand se termina inscrierile :-)
Daca mai primiti, gamertag AdrianPoenaru, numar de concurs - 9
Pe 22 se termina inscrierile. Dar, pana la inceperea concursului dorim sa ne vedem pe live cu fiecare participant pentru un mic instructaj. Cauza este pentru ca in primul rand nu dorim sa ne trezim ca s-au inscris persoane care nu mai apar si ne dau peste cap numarul de participanti. De asemenea, nu dorim sa intre persoane care nu cunosc anumite reguli de conduita (specificate si in regulament).
eu sunt pe live acum.Poti incepe "instructajul" cand doresti.Stau maxim 1 ora acum si mai revin pe seara si stau pana dimineata![]()
Din pacate nu pot intra decat seara, ne vedem dupa ora 18:30. Invitatia este deschisa tuturor![]()
Eu sunt super de acord cu programul la 2 saptamani. Imi ofera ocazia sa-mi organizez iesirile din Bucuresti in weekenduri care sa nu aiba un impact asupra jocului. Singura problema e cu Pastele si ma bucur ca s-a rezolvat
P.S. Ne vedem in weekend pentru "interviu"
P.S.2 Ma gandesc.. daca avem 16 participanti si se fac 2 grupe dupa calificari, sa inteleg ca eu daca am al 9-lea timp nu am nici o sansa sa ies in primii 8 in clasament, nu?![]()
Din pacate da, dar avand in vedere ca e destul timp de antrenament, oricine are o sansa.
Daca oamenii de la Turn10 nu s-au gandit sa mareasca numarul de participanti la o cursa ...
Uitati... sus pe cer (ciudata replica in filmul ala, de parca putea fi si jos pe cer)... este pasare... este avion... este... super crc error 010101 ffocus.
Vagab0ne, ffocus2008, dsKhan, broberte si haisportivii, aveti friend request. Va astept diseara sa ne alergam putin.
Poll-ul pentru alegerea masinii s-a inchis. Masina campionatului este #92 Rahal Letterman Racing M3 GT2.
Aceasta poate fi upgradata la maxim (inclusiv primele jante TSW) pentru a ajunge la un PI de 794. Cursele vor fi restrictionate pe aceasta valoare, asa ca, cei ce nu pot procura si upgrada masina sunt rugati sa ma contacteze, pentru a o primi.
S-a definitivat si punctajul:
Locul 1 - 20 puncte
Locul 2 - 18 puncte
Locul 3 - 16 puncte
Locul 4 - 15 puncte
Locul 5 - 14 puncte
Locul 6 - 13 puncte
Locul 7 - 12 puncte
Locul 8 - 11 puncte
Locul 9 - 11 puncte
Locul 10 - 9 puncte
Locul 11 - 8 puncte
Locul 12 - 7 puncte
Locul 13 - 6 puncte
Locul 14 - 5 puncte
Locul 15 - 4 puncte
Locul 16 - 3 puncte
Locul 17 - 2 puncte
Locul 18 - 1 punct
Din cauza ca jocul nu permite decat maxim 8 competitori in acelasi timp am decis ca primul loc din a doua grupa sa ia un punctaj marit. De dragul competitivitatii evident![]()
Bookmarks