Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 22 of 32 FirstFirst ... 12 20 21 22 23 24 ... LastLast
Results 421 to 440 of 626

Thread: Final Fantasy XIII

1. #421 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar
    imi apar chocobo pe harta dar nu pot sai calaresc.

2. #422 SP
    Junior Member Wintzy's Avatar

---------- Post added 25-03-2010 at 01:48 AM ----------

As vrea sa expun niste pareri personale so far.
    De cand l-am luat il joc fara oprire si nu o sa il las pana nu il termin....pacat ca timpul este

limitat si nu ii pot dedica mai mult de 1-2, maxim 3 ore pe zi. Am ajuns in Pulse de cateva ore de gameplay, iar pana aici a fost o experienta interesanta, nu lipsita de probleme, dar macar mai putin frustranta decat alte Final Fantasy-uri (excludem linearitatea excesiva care - pe mine personal cel putin - nu m-a deranjat foarte mult).

Da, mai putin frustranta....voi da cateva exemple - ma refer la unele detalii precum : orice update in meniu (item-uri noi sau new entries in datalog) sunt semnalizate - ajuta foarte mult cand nu esti foarte atent la ce ai primit dupa lupta de exemplu; de asemeni toate personajele avanseaza in acelasi timp, chiar daca nu sunt utilizate in lupta. Pentru mine personal e de preferat pentru ca pot sa imi aleg oricand orice personaje pentru a forma un party mai mult din punct de vedere tactic decat in functie de nivelul lor de dezvoltare (in alte FF-uri erau unele personaje pe care nici nu le bagam in seama.....it was a waste). Mai prefer (culmea) si faptul ca nu esti penalizat pentru o lupta pierduta, ci poti sa o incepi din nou. Pentru mine sa reiau un coridor cu x lupte a 2-3 minute inseamna timp pierdut....nici nu pun la socoteala faptul ca poti muri si a 2-a sau a 3-a oara la rand, si cum timpul conteaza mult in ziua de astazi, e pacat sa il pierzi repetand acelasi lucru.

Printre highlights as sublinia existenta unei lumi mult mai bine inchegate si conturate (multumita in mare parte si datalog-ului) si sistemul de lupta care mi se pare mai reusit. Am observat ca exista multe voci pe net care zic ca e de fapt un button-mashing frumos colorat....nu as vrea sa neg asta, dar dupa parerea mea mi se pare cel mai involving sistem de lupta din FF pana acum. Am realizat ca exista mai multe moduri diferite de a aborda o lupta, si in general tu ca jucator trebuie sa fii atent la mult mai multi parametri si sa reactionezi rapid - prefer asa decat sa dureze fiecare lupta 3-4-5 minute, fiecare party-member sa stea in acelasi loc, iar eu sa aleg linistit comenzile. Totul este dinamic si intens, nu vad nimic rau in asta atata timp cat eu inca raman in control din multe alte puncte de vedere.

Exista intr-adevar si puncte slabe, de exemplu vocile - uneori nu prea sunt credibile (nicidecum nu se ridica la nivelul Uncharted) sau anumite scene care te fac sa ridici din spranceana. Nu imi place nici controlul personajelor in field - prost implementat, si la fel de prost implementate sunt si vibratiile. Sistemul de upgrade arme si accesorii - crap....you just pour items onto them. Puteau macar sa gaseasca un sistem mai reusit. Camera uneori face figuri, in lupta alege ea niste unghiuri incercand sa incadreze totul, dar nu reuseste decat sa frustreze.
    In fine, nu ma voi lega de linearitate sau de lipsa oraselor, pentru ca deja sunt satul de toate review-urile care incearca sa explice cum ar fi trebuit de fapt sa fie jocul asta. Sunt sigur ca SE nu si-ar fi dorit sa scoata pe piata un produs slab, mai ales dupa 5 ani de productie dar ce-i drept au venit cu o formula care nu este pe placul tuturor. Pacat, mie insa mi-a placut pana aici si consider ca a meritat asteptarea. Si da, am jucat mai toate FF-urile de la IV pana incoace, excluzand insa XII.

3. #423 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Catalogul este obtinut prima data la misiunea a 8-a (Rakshasa) dar n-am observat vreo diferenta folosindu-l si n-am reusit sa-i fac decat un singur upgrade, a aparut o stea in dreptul itemului si atat.

Personal imi displace senzatia de "halt" pe care o ai in momentul sosirii in Gran Pulse (in opozitie cu WTF moment - mastodonti tropaitori), parca esti mai rau ca la un inceput de joc, crystarium abia se urneste din loc, o ora de asian farming ca sa treci de un animal ce blocheaza calea spre finalitatea finala numai ca sa dai de alt animalut -> rewind/repeat. Foarte folositoare potiunile deceptisol pacat ca nu se pot cumpara inca (abia la sfarsitul jocului, thanks SE guys).
    Recomand la upgrade sa incepeti cu sturdy bones x36, upgrade level devine x3 dupa care ingredientele scumpe, pastrati toate armele/accesoriile din dropuri daca aveti de gand sa faceti Treasure Hunter.

4. #424 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Eu trec cam ca prin branza acum printre dusmani, si n-am farmat mai mult de 30 de minute... N-am vandut nimic decat chip-uri, de cand a inceput jocul

---------- Post added 25-03-2010 at 03:36 PM ----------

Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Daca ati ajuns careva la Mithridates (misiunea 27 cred) si ati reusit sa-l bateti... dati-mi si mie un hint... E extraordinar de puternic, si imun la mai toate cele. Eidolonii nici nu-l zgarie macar...

---------- Post added 20-03-2010 at 01:31 AM ----------

Phew... gata, am reusit...
    Eu l-am batut si toti ai mei au cam 3000 HP. Dar a fost o lupta de cel putin 30 de min. M-am inarmat cu multa rabdare, si n-am schimbat paradigm-uri toata lupta, pentru ca muream instant.

---------- Post added 25-03-2010 at 03:44 PM ----------

Ba nu, m-a facut terci cand mai avea 100k HP

5. #425 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Am pus si eu mana pe el azi, si dupa 30 de minute nu pot spune decat ca este un joc excelent. Este primul FF jucat de mine si regret ca nu am jucat si precedentele din serie. Superb!

6. #426 SP
    Member Alex De Large's Avatar
    Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    Am pus si eu mana pe el azi, si dupa 30 de minute nu pot spune decat ca este un joc excelent. Este primul FF jucat de mine si regret ca nu am jucat si precedentele din serie. Superb!
    Si eu is nou in de-ale FF, il am de marti, pana acum e ok, dar foarte diferit de RPG-urile vestice pe care le-am jucat (si am jucat foarte multe).

Welcome to the FF newbie club Laurentiu!

7. #427 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Am ajuns la bossul de la Chapter 6.Nu am cuvinte pentru a descrie jocul,este mindblowing!
    Din ce am inteles, de aici incepe sa fie mai greu..Capitolele vor fi mai lungi ? parca prea repede am trecut prin el (pana aici) Am aproximativ 11 ore de gameplay.

8. #428 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    e foarte meserias. nu pot spune public ce as face cu ei si femeile lor. de 2 zile ma chinui la Raines. am schimbat roles am incercat orice strategie. pur si simplu nu vrea.

cred ca aici pun punct acestui joc. e pacat sa stau zile in sir la un rahat de boss. prefer sa joc altceva

the end

9. #429 SP
    Si inca esti la partea relativ usoara... Sa ajungi la lupta cu Mithridates sa vezi. Mask, povestea dureaza cam 40-50 de ore, dar apoi poti sa mai joci.

10. #430 SP
    Senior Member Khan's Avatar

Good luck

11. #431 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar
    merita sa folosesc 2 bufferi in party ? hope are foarte putina viata si nu as vrea sa stric accesori de de HP pe el.....

12. #432 SP
    Poti sa folosesti un paradigm cu 2 bufferi, ca sa mearga mai repede treaba, si apoi ii faci ravageri sau ce mai pot. Desi, eu nu i-as tine pe Hope si Sazh in acelasi party.

13. #433 SP
    Eu am spus tactica respectiva pentru boss ca sa-l rezolvati inainte de transformare. Daca stie altcineva o tactica mai buna pentru a-l termina pe Raines in mai putin de 3 minute va rog prezentati-o si catre public

Nu e un party care sa-l folosesti in toate bataliile dar pentru unii bosi/inamici mai mari se dovedeste a fi fatal.

14. #434 SP
    A, eu nici n-am vazut ce ai postat Eu i-am raspuns lui DevilBringer. Eu folosesc acelasi party de mult timp, dar doar pentru ca sunt prea comod. Eu nu am nici un buffer, asa ca ma concentrez pe terminarea luptelor cat mai repede.

15. #435 SP
    Si eu in general merg pe Light/Vanille/Fang sau Light/Vanille/Snow.

Cu toata frustrarea care ti-o dau unii bosi imi place foarte mult ca apar astfel de momente in care trebuie sa-ti regandesti tactica si sa incerci combinatii noi.

Sunt curios.. intr-un singur playthrough ai suficiente puncte in Crystarium ca sa ii upgradezi pe toti full la toate?

16. #436 SP
    Da, pentru ca poti sa joci cat vrei dupa ce se termina povestea. Oricum, din cate am citit, abia dupa boss-ul final se deblocheaza ultimul nivel din Crystarium.

17. #437 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Chiar daca amandoi sunt SYN nu au aceleasi buffs pe la inceput, unul da buffuri de attack celalalt de defense deci ar merge foarte bine impreuna problema este ca Hope e praf ca MED/RAV si nu ai prea multe variante intr-o bataie decisiva. Plus ca doar Sazh are Haste in buzunar, Hope il obtine destul de tarziu.

Oricum frustrarea pana la ch.11 e o nimica toata, de la 11 in sus incepe masochismul japonez.

18. #438 SP
    Senior Member siNcE's Avatar

19. #439 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Quick question, no hate, dupa cate ore fac altceva pe langa auto-attack?

20. #440 SP
    Jocul se bazeaza mai mult pe schimbarea Paradigm-urilor, astfel incat sa fii in formatia potrivita la momentul potrivit. Mie mi se pare ca auto attack-ul isi face treaba foarte bine, si eu ma pot concentra pe alte chestii.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 22 of 32 FirstFirst ... 12 20 21 22 23 24 ... LastLast