soulwise..imi place semnatura ta...acum stiu de unde mi se parea acolo [nikonisti] userul cunoscut
proaspat posesor de nikon d5000 [luat la promo buyback] + ob 18-105 VR
Am uitat sa va arat ce am mai achizitionat. LG 37LF2500, Full HD, LCD, de 94cm, modat si tot tacamu.
Clar ca e pt nenea Kratos insa aveam TVu luat de 1 luna si am uitat sa-l pun aici sa-l vedeti si voi. Prin modare ma refer la faptul ca, dupa cum vezi si in poza, am un hdd legat la el tot timpu de pe care ma uit la filme de tot felu cu subtitrari cu tot. Mkv, avi, etc, citeste orice tvu astaOriginally Posted by Raskolnikov1944
![]()
Nikonisti..un Forum IT ...( nu stiu daca am voie sa le mentionez aici ) , da ma puteti gasi si pe acolo . Ma bucur ca iti place , aprecierea celorlalti ma tine pe drumul fotografiei .
Sa il folosesti sanatos si sa te bucuri de el . Mare grija la obiectiv si totul o sa fie perfect . Lumina buna se poate spune de pe acum.
Si acum , dupa cum am mentionat de ieri .. a ajuns Little Big Planet PSP chiar acum o jumatate de ora . Sackboy , here i come.
acuma mi-am dat seama ca am uitat sa pun semnul intrebarii la sfarsit. Sorry about that
.
Vroiam sa te inteb cate console iti mai trebuie pentru a decora camera ?.Cand o sa putem vedea si noi toate consolele tale intr-un singur loc ?
(cred ca nici nu poti sa te misti pe acolo din cauza lor
)
Bookmarks