Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 27 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 ... LastLast
Results 121 to 140 of 526

Thread: Clubul Retro - Arcade

1. #121 SP
    Senior Member RACHyyy's Avatar
    Quote Originally Posted by Tudoran View Post
    lasa ca nu esti singurul care ar vrea asa ceva acasa . Uite ce vreau eu : HOUSE OF THE DEAD SHOOTING ARCADE MACHINE VIDEO GAME - eBay (item 300410541474 end time Mar-30-10 23:11:53 PDT)
    incep sa strang bani de azi. let`s see . Omly 1400 dollars left
    Eu unul "m-as multumi" si cu acesta...

Attached Images Attached Images forza-motorsport-3-hydraulics-simulator.jpg

2. #122 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by RACHyyy View Post
    Eu unul "m-as multumi" si cu acesta...
    hell yeah si eu m-as "multumii" cu asa ceva (desi nu ma omor dupa jocuri cu masini ) . Eu am zis de arcade machine-ul ala pentru ca are cateva lucruri foarte importante pentru mine :
    1. zombie/undead (numele spune tot )
    2.co-op : poti impusca sute de zombie alaturi de un prieten
    3.it`s retro : desi nu are grafica de ultima generatie , chiar nu ma intereseaza . Sincer imi place mai mult asa cum e . As alege House of the dead 1 pe un arcade machine oricand in loc la HotD Overkill pe un Nintendo Wii (i don`t know ... maybe it`s just a "me" thing...imi plac chestiile retro in orice caz ). Mai mult imi plac jocurile din anii '80-'90 decat cele din ziua de azi(cu foarte mici exceptii bine-nteles )

3. #123 SP

Cel mai scump joc din istoria Nintendo

Iata-i pe "castigatorii" lui Stadium Events

Attached Images Attached Images stadium-events.jpg

4. #124 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

5. #125 SP

6. #126 SP

Mega Man : "Proiectul Margeluta"

De cand am desfacut pungulitele si m-am apucat de "modelat" m-a cuprins o stare de... de nu te mai poti opri

P.S. Acum stiu cu ce voi orna bradul la anul
    Attached Images Attached Images 100_3111.jpg 100_3091.jpg 100_3101.jpg 100_3097.jpg 100_3103.jpg 100_3110.jpg

7. #127 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Gata,au plecat si ale mele astazi.In 2 saptamani o sa imi postez si eu creatiile.Vreau sa fac unul sa mi'l pun la oglinda retrovizoare.

8. #128 SP
    Quote Originally Posted by Pastilutza View Post
    Gata,au plecat si ale mele astazi.In 2 saptamani o sa imi postez si eu creatiile.Vreau sa fac unul sa mi'l pun la oglinda retrovizoare.
    Sa-ti iei cat mai variata gama de culori (nuante), dar in pungi separate. E mult mai lejer de lucrat asa

P.S. Grija mare cat tii fierul pe ele !
    Attached Images Attached Images 100_3115.jpg 100_3119.jpg 100_3117.jpg 100_3121.jpg

9. #129 SP
    Prea tarziu,am comandat deja o galetusa cu 6000 de piese si 2 patrate.In total 26$ cu transport in 2 zile(nu avea altfel de transport).

Pai ce sfat imi poti da referitor la fierul de calcat?Cam cat sa il tin si chestii de genul.Mersi.

P.S:Unde pot sa gasesc Sprites-uri ca in videoclipul lu swoozie?Tu de unde le iei?

10. #130 SP
    Prea tarziu,am comandat deja o galetusa cu 6000 de piese si 2 patrate.In total 26$ cu transport in 2 zile(nu avea altfel de transport).

Pai ce sfat imi poti da referitor la fierul de calcat?Cam cat sa il tin si chestii de genul.Mersi.

P.S:Unde pot sa gasesc Sprites-uri ca in videoclipul lu swoozie?Tu de unde le iei?
    Browsing deviantART sau cauti pe google "perlet art"

Bine ca nu ti-ai luat unul singur deoarece marea majoritate a personajelor mai complexe au nevoie de minim 2 patratele. Cat despre fierul de calcat trebuie "tinut" (sa nu apesi pe piese in timp ce netezesti personajul ) maxim 9 - 10 sec. , dar nu care cumva sa tii fierul intr-un sigur loc mai mult de 2 sec. pentru ca se topesc piesele prea tare (foloseste miscari circulare in timp ce "netezesti personajul"). Ai sa observi dupa 5 - 6 sec. ca se schimba culoarea hartiei si incep piesele sa iasa in evidenta prin aceasta. Acela e momentul in care e cam gata prima parte, apoi ridici hartia usor (ai sa vezi ca piesele raman prinse de aceasta) si o intorci invers, dupa care mai adaugi o coala de hartie pe cealalta parte si repeti operatiunea cu fierul de calcat. Dupa aceea "hop" minunea

P.S. Era sa uit de hartie. Doar cea glase (gen cea folosita la clasoarele cu timbre) poate fi folosita cu succes, hartia obisnuita nemaipermitandu-ti sa desprinzi piesa dupa ce ai dat cu fierul de calcat pe ea. Eu folosesc hartie in care faci friptura la cuptor... Merge "ca uns" cu aceasta !

Ti-am atasat si cateva poze. Sper sa-ti foloseasca
    Attached Images Attached Images bead_sprite_bananza_by_gfroggy87.jpg friendly_rivalry_by_anphobia.jpg bead_art__gordon_freeman_by_tailzflyhight.jpg bead_art__smw_yoshi_by_tailzflyhight.jpg boo_from_yoshi__s_island_by_missus_tagi.jpg bead_art__legend_of_zelda_link_by_tailzflyhight.jpg 8_bit_mortal_kombat_by_shampooteacher.jpg bead_sprite_collection_by_xdavexdewx.jpg bloober_done_in_perler_beads_by_nes__still_the_best.jpg dr__mario_and_viruses_by_crausse.jpg heatman_done_in_perler_beads_by_nes__still_the_best.jpg charmandercharmeleoncharizard_by_zaghrenaut.jpg

11. #131 SP
    Merge si cu hartie de calc?

Am luat 2 patratele ca sa nu investesc aiurea si sa vad daca chiar ma atrage chestia asta.Cum eu sunt la design si imi cam place sa fac machete si alte chestii handmade,cred ca o sa mai dau comanda de vreo 10 patratele(cred ca de atatea ai nevoie ca sa faci "Rapirea din Serai)).

Mersi pentru tot.Poate faci tu un thread cu aceasta "arta",poate se mai apuca si altii.

12. #132 SP
    Merge si cu hartie de calc?

Am luat 2 patratele ca sa nu investesc aiurea si sa vad daca chiar ma atrage chestia asta.Cum eu sunt la design si imi cam place sa fac machete si alte chestii handmade,cred ca o sa mai dau comanda de vreo 10 patratele(cred ca de atatea ai nevoie ca sa faci "Rapirea din Serai)).

Mersi pentru tot.Poate faci tu un thread cu aceasta "arta",poate se mai apuca si altii.
    N-am testat decat sulul pentru friptura
    Attached Images Attached Images 100_3160.jpg

13. #133 SP
    Mic "update"

P.S. Sincer... merita toti banii "margelutele" astea. M-au facut sa rejoc Kid Icarus-ul, ceea ce nu s-a mai intamplat din '91
    Attached Images Attached Images 100_3197.jpg 100b3243.jpg

14. #134 SP
    Aoileu,nu mai am rabdare.Din cauza norului trebuie sa mai astept 1 saptamana in plus.

Am vazut ca se pot face si adevarate tablouri.Gen Kratos cand se lupta sau Master Chief.Cam cate patratele poti sa combini?

15. #135 SP
    Aoileu,nu mai am rabdare.Din cauza norului trebuie sa mai astept 1 saptamana in plus.

Am vazut ca se pot face si adevarate tablouri.Gen Kratos cand se lupta sau Master Chief.Cam cate patratele poti sa combini?
    Se poate face aproape orice. Pentru suprafete mai mari ai nevoie de minim 14 - 15 patratele ("zice eu") + o rabdare de titan.

16. #136 SP
    Junior Member i0ahhn's Avatar

vreau si eu !

am gasit si eu prin casa niste margele d-astea (nu stiu de unde le am, cred ca le-am primit cadou...), dar sunt putine culori si sunt amestecate. am reusit sa fac un mario (8bit)... am incercat si un sonic(16bit) dar nu am avut destule culori. am o intrebare:

-de unde pot sa mai iau margele ?

17. #137 SP
    Quote Originally Posted by i0ahhn View Post
    am gasit si eu prin casa niste margele d-astea (nu stiu de unde le am, cred ca le-am primit cadou...), dar sunt putine culori si sunt amestecate. am reusit sa fac un mario (8bit)... am incercat si un sonic(16bit) dar nu am avut destule culori. am o intrebare:

-de unde pot sa mai iau margele ?
    eBay Seller: callahan13: Crafts, Books items on eBay.com

Acest user trimite si in Romania.

18. #138 SP
    SpinBlessing @ Amazon.com:

Sau de aici,in cazul in care vrei sa cumperi direct cu cardul dupa Amazon,fara Paypal.

19. #139 SP

20. #140 SP
    Member carcru's Avatar
    james bond jr & zelda @ nes.
    Dupa am inceput cu nintendo 64 , mario kart , mario party , perfect dark , legend of zelda ocarina of time , conkers bad fur day , donkey kong 64 , jocuri care nu pot sa le uit ca le-am jucat si le-am rejucat . Nintendo mi-a marcat copilaria.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 27 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 ... LastLast