hell yeah si eu m-as "multumii" cu asa ceva(desi nu ma omor dupa jocuri cu masini ) . Eu am zis de arcade machine-ul ala pentru ca are cateva lucruri foarte importante pentru mine :
1. zombie/undead (numele spune tot )
2.co-op : poti impusca sute de zombie alaturi de un prieten
3.it`s retro : desi nu are grafica de ultima generatie , chiar nu ma intereseaza . Sincer imi place mai mult asa cum e . As alege House of the dead 1 pe un arcade machine oricand in loc la HotD Overkill pe un Nintendo Wii (i don`t know ... maybe it`s just a "me" thing...imi plac chestiile retro in orice caz). Mai mult imi plac jocurile din anii '80-'90 decat cele din ziua de azi(cu foarte mici exceptii bine-nteles
)
nintendo8.com - play Nintendo 8-bit games online (no download required) - aici trebuia postat!![]()
De cand am desfacut pungulitele si m-am apucat de "modelat" m-a cuprins o stare de... de nu te mai poti opri
P.S. Acum stiu cu ce voi orna bradul la anul![]()
Gata,au plecat si ale mele astazi.In 2 saptamani o sa imi postez si eu creatiile.Vreau sa fac unul sa mi'l pun la oglinda retrovizoare.
Prea tarziu,am comandat deja o galetusa cu 6000 de piese si 2 patrate.In total 26$ cu transport in 2 zile(nu avea altfel de transport).
Pai ce sfat imi poti da referitor la fierul de calcat?Cam cat sa il tin si chestii de genul.Mersi.
P.S:Unde pot sa gasesc Sprites-uri ca in videoclipul lu swoozie?Tu de unde le iei?
Browsing deviantART sau cauti pe google "perlet art"
Bine ca nu ti-ai luat unul singur deoarece marea majoritate a personajelor mai complexe au nevoie de minim 2 patratele. Cat despre fierul de calcat trebuie "tinut" (sa nu apesi pe piese in timp ce netezesti personajul ) maxim 9 - 10 sec. , dar nu care cumva sa tii fierul intr-un sigur loc mai mult de 2 sec. pentru ca se topesc piesele prea tare (foloseste miscari circulare in timp ce "netezesti personajul"). Ai sa observi dupa 5 - 6 sec. ca se schimba culoarea hartiei si incep piesele sa iasa in evidenta prin aceasta. Acela e momentul in care e cam gata prima parte, apoi ridici hartia usor (ai sa vezi ca piesele raman prinse de aceasta) si o intorci invers, dupa care mai adaugi o coala de hartie pe cealalta parte si repeti operatiunea cu fierul de calcat. Dupa aceea "hop" minunea
P.S. Era sa uit de hartie. Doar cea glase (gen cea folosita la clasoarele cu timbre) poate fi folosita cu succes, hartia obisnuita nemaipermitandu-ti sa desprinzi piesa dupa ce ai dat cu fierul de calcat pe ea. Eu folosesc hartie in care faci friptura la cuptor... Merge "ca uns" cu aceasta !
Ti-am atasat si cateva poze. Sper sa-ti foloseasca![]()
Merge si cu hartie de calc?
Am luat 2 patratele ca sa nu investesc aiurea si sa vad daca chiar ma atrage chestia asta.Cum eu sunt la design si imi cam place sa fac machete si alte chestii handmade,cred ca o sa mai dau comanda de vreo 10 patratele(cred ca de atatea ai nevoie ca sa faci "Rapirea din Serai)).
Mersi pentru tot.Poate faci tu un thread cu aceasta "arta",poate se mai apuca si altii.
Mic "update"
P.S. Sincer... merita toti banii "margelutele" astea. M-au facut sa rejoc Kid Icarus-ul, ceea ce nu s-a mai intamplat din '91![]()
Aoileu,nu mai am rabdare.Din cauza norului trebuie sa mai astept 1 saptamana in plus.
Am vazut ca se pot face si adevarate tablouri.Gen Kratos cand se lupta sau Master Chief.Cam cate patratele poti sa combini?
am gasit si eu prin casa niste margele d-astea (nu stiu de unde le am, cred ca le-am primit cadou...), dar sunt putine culori si sunt amestecate. am reusit sa fac un mario (8bit)... am incercat si un sonic(16bit) dar nu am avut destule culori. am o intrebare:
-de unde pot sa mai iau margele ?
eBay Seller: callahan13: Crafts, Books items on eBay.com
Acest user trimite si in Romania.
SpinBlessing @ Amazon.com:
Sau de aici,in cazul in care vrei sa cumperi direct cu cardul dupa Amazon,fara Paypal.
Street Fighter II On 11 Platforms
SFII On 11 Platforms (part 2 Of 2)
---------- Post added 26-04-2010 at 11:50 AM ----------
GEEKSOAP — 8-Bit Game Cartridge GEEKSOAP - haha![]()
james bond jr & zelda @ nes.
Dupa am inceput cu nintendo 64 , mario kart , mario party , perfect dark , legend of zelda ocarina of time , conkers bad fur day , donkey kong 64 , jocuri care nu pot sa le uit ca le-am jucat si le-am rejucat. Nintendo mi-a marcat copilaria.
Bookmarks