...gata! S-a deblocat- după 104 zile
![]()
Am 2 jocuri in colectie la care n-am reusit sa iau nici un achievement at the moment:
Megaman si Super Contra
My videogame skills must suck bad...![]()
...la care ai probleme �n Super Contra? Hai la un Co-Op
Mie-mi mai trebuie unul - ultimul:
N-am mai jucat Super Contra din 7/16/2008. �l reiau eu �n weekend-ul ăsta
Master
Complete the game using only 1 credit.
Jocul e simplu. Trebuie doar memorat și gata. Eu mereu mor din gloanțe invizibile(problema asta o aveam și c�nd �l jucam �n epoca de aur)
The Legend of Spyro: Dawn of the Dragon@X360
...nu e greu DELOC, doar că e extrem de enervant. E ultimul de care am nevoie...și practic mă obligă să-l joc �n co-op. Acuma trebuie să chem la mine...un prieten enervant (că așa sunt toți prietenii...ENERVANȚI)...să-i dau de baut...de m�ncat...să stau cu el �n povești...și �ntr-un final să terminăm jocul �n co-op (eu fiind P2) pentru a debloca ultimul achievement...Buddy System
Complete the game with at least 90% of the time in 2 Players Mode
MOR!![]()
![]()
singurul joc la care am jucat si pentru achievements ,in sfarsit am obtinut
Running the Show50Obtain the General Rank on Xbox LIVE
HALO WARS
Cel mai,si cel mai greu asta mi se pare,la L4D:
What Are You Trying to Prove?
Survive all campaigns on Expert.
Este incredibil de greu,abia am reusit Death Toll-ul pe expert,in 4-5 ore de jucat incontinuu pe live.Nu stiu,nu cred ca voi putea face achievementul asta vreodata.
...greu pe naiba. �n 5 zile faci liniștit 1250/1250 (hai 1000 că DLC-ul e opțional și cam aiurea).
Caută o echipă bună, saud acă joci așa spontan...dă un friend request la cel mai bun din echipă...aduni oameni și te joci. Trebuie să știi c�nd să dai rush și c�nd să campezi (dar vezi...nu prea mult că se prind și vin peste tine de 2xori mai mulți). C�nd vezi că vine un Boomer - fugi nu stai. Sau cel puțin fugi departe de echipa ta...că altfel vomită pe toți și e dezastru. C�nd auzi că vine un Tank...te �nv�rți �n jurul său...că n-are ce să-ți facă (mai ales că și ceilalți trag �n el).
N-are rost să-ți faci de cap cu Witch...iar c�nd ajungi spre final asigură-te că ai poziție bună de tragere...și gata.
Și te orientezi ce fac și ai tăi...nu faci pe RAMBO că nu ăsta-i scopul.
Stiu,stiu care e "politica" jocului.
Dar nici nu prea am avut oameni care stiu sa joace foarte bine.
De asemenea,nu reusesc untouchables,si nici achievementul ala sa nu fii vomitat de un boomer o intreaga campanie.
Iar in legatura cu Crash Curse,il am,tin mortis sa fac 1250 la jocul asta,doar l-am jucat atata timp....
....bă ești nebun?!
dodonpachi DAI-OU-JOU Black Label EXTRA (怒首領蜂 大往生 ブラックレーベル EXTRA)
Adică: Combo Master! 1,000,000 hits.
コンボマスター
1,000,000HITを超えた瞬間に解除
- damn...mă chinui la el de c�teva ore bune.
...de trei zile (imediat) stau la un set de 3 achievement-uri (mai exact la primul din set).
Game: エスプガルーダII Black Label
~180 de ore reale pentru deblocarea setului (cel puțin așa mi-a indicat buna mea prietenă A47A47- ea �l are doar pe primul):
吐き出せ!
敵が敵弾を(累計)1千万発出す。(Arrangeモードのみ)
聖霊マニア
敵弾を(累計)1千万発、聖霊石に変える。(Arrangeモードのみ)
金塊マニア
敵弾を(累計)1千万発、金塊に変える。(Arrangeモードのみ)
- traducere
C�nd le-am văzut prima dată am zis că astea-s super ușoare - la un maniac shooter gloanțele sunt de numărul milioanelor lejer...dar după aia am aflat că jocul le contorizează random. Adică �ntr-un run pot să transform 1 mil de gloanțe, �ntr-un alt run pot să transform 2 gloanțe (ahaha) și tot așa. Cel cu aurul e criminal! Că e pe timp...iar dacă-l irosești aiurea nu le transformi niciodată.
- să permit inamicilor să tragă 10 mil de gloanțe (cumulativ �n Arrange mode)
- să transform 10 mil de gloanțe �n cristale (cumulativ �n Arrange mode)
- să transform 10 mil de gloanțe �n aur (cumulativ �n Arrange mode)
De menționat că Arrange mode are 4 tipuri de gloanțe [grupate 2 (red/blue) / 2 (darkred/purple)] + un tip de suicide bullet (purplepulsat) ce nu poate fi transformat �n nimic. Haha, e un adevărat carnaval c�nd se face mix �ntre purple șipurplepulsat- numa te trezești mort (wtf?!) și pa perfect/1cc run
...erm...back to my game!![]()
Un achievement destul de greu dupa parerea mea:
Against all odds
Win the Online 2010 FIFA World Cup™ with a 1/2 - 1 star team.
Fifa World Cup 2010.Eu deabea am reusit doar sa trec de grupe cu o echipa de 1/2 stele, dar mite sa castig cupa.
...este mă!
吐き出せ!
敵が敵弾を(累計)1千万発出した。(Arrangeモードのみ) - Acquired 5/10/2010 2:12 AM
...2 more left!
Woooo!- Tocmai l-am luat și pe al 2-lea, după aproape o lună
聖霊マニア
敵弾を(累計)1千万発、聖霊石に変えた。(Arrangeモードのみ) - Acquired 6/4/2010 1:25 PM
...one more left!(și apoi �ncep alea grele)
ronan de curiozitate ce slujba ziceai ca ai vrea sa ai ? de game tester ?esti cel mai mare maniac pe care il cunosc . Mai am un prieten care daca ii place jocul respectiv , ei bine il temrina 90-100% si il mai rejoaca de cateva ori dupaia . Si zicea ca l-ar tenta slujba de game tester da in Romania ... nu e cine stie ce
![]()
Bookmarks