Vreau numerele de telefon tuturor celor care vin ... e mai safe asa , poate uita omul , una alta ... si va sun vineri seara sa va reamintesc![]()
Vreau numerele de telefon tuturor celor care vin ... e mai safe asa , poate uita omul , una alta ... si va sun vineri seara sa va reamintesc![]()
De ajuns o sa ajung eu cumva , dar de intors ? Stau prin Bucurestii Noi. Deci pana la urma jucam pe sintetic ? Ca sa stiu ce adidasi sa imi iau .
Off-topic : Ma ajuta cineva sa fac un eseu ?
nu vreau sa par neserios, dar nu pot sa vin in urmatorul weekend, sunt la galati si falticeni. de la urmatoarea convocare sunt prezent.
Anuntati-va toti cei care vreti sa veniti sambata , ca sa vedem ce si cum rezolvam cu rezervarea !!! Nu fiti neseriosi , daca nu puteti , spuneti si gata ... ca doar nu facem politie aici
Nu uitati sa-mi dati numerele de telefon pe PM ...
yo nu vreau sa promit pt weekendu asta. in principiu 60% sunt acolo. am un proiect mare la munca si sunt sanse sa merg si sambata. o sa va zis sigur pe joi-vineri.
tray am sa te rog sa pui si tu pe salutbucuresti.ro/harta locatia exactasi sa ne dai link ... ai in stanga adauga locatie ..
SalutBucuresti v2 Beta
ok,deci lista pt sambata asta care ar fi ?
1)Tray
Dacă vă str�ngeți �n IOR, cred ca vin și eu să fac galerie, stau aproape.
Am făcut un ghid ajutător pentru cei care nu cunosc zona. Cine vine cu mașina poate să o lase �n parcarea de l�ngă biserică.
Ma inscriu si eu ....dar pentru weekend-ul viitor....acest weekend nu sunt in Bucuresti.![]()
Bookmarks