Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 12 of 12

Thread: Shank

1. #1 SP
    Member crazyquark's Avatar

Shank

2. #2 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Am jucat mai devreme trial-ul, e interesant, combat-ul e fun si animatiile sunt foarte bine facute. Daca se mai ieftineste in viitor, poate o sa-l iau si eu.

3. #3 SP
    Member crazyquark's Avatar
    Cica ar avea ceva probleme pe 360
    Shank's Cinematics Problems Blamed On Old 360s

4. #4 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...are O TONĂ de lag c�nd vrei să combini un combo cu o săritură. Ăsta-i marele minus al jocului. Dacă faci un joc rapid (haotic) apoi fă-l calumea...nu uita de jump.

De abia aștept să scap de el că deja m-am enervat la unele faze. Trebuie aproape mereu să fac anumite artificii ca să compenseze lag-ul din săritură.

5. #5 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    ...are O TONĂ de lag c�nd vrei să combini un combo cu o săritură. Ăsta-i marele minus al jocului. Dacă faci un joc rapid (haotic) apoi fă-l calumea...nu uita de jump.

De abia aștept să scap de el că deja m-am enervat la unele faze. Trebuie aproape mereu să fac anumite artificii ca să compenseze lag-ul din săritură.

Recomanzi sa fie cumparat pe PS3? Aceasta problema o are doar versiunea 360?

6. #6 SP
    N-are legătură cu platforma. Așa e jocul...n-am �nt�mpinat bug-uri sau glitch-uri (poate unele minore de damage dar alea-s caca maca).

E ca la jocurile alea...�n care setezi LOW și e prea LOW, setezi HIGH și e prea HIGH, setezi MEDIUM și e LOW orizontașă și HIGH pe verticală.

Poate că doar eu simt nevoia de un jump mai rapid...dar nu știu ce să zic. Dau acolo combo rapid...X,Y,X,X,X,RT+B,X,X (etc.) și c�nd dau A el stă...și apoi sare. No...e enervant.

...și iară e enervant c�nd vine c�te-o brută din aia mare - tu �l vezi că face charge! și știi ce urmează...și știi că trebuie să sari peste el și apeși A și iei damage că timpul de răspuns nu e suficient de rapid. Păi și mori de nervi. Mai ales c�nd sunt vreo 5 pe tine + 2 brute. Păi dacă n-ai grenade ești mort...

Trebuie să apeși �nainte de a face charge! - aia e singura șansă. Am observat o chestie...dar nu-s sigur de asta (verific mai t�rziu). �n primul nivel...n-am observat problema asta (mai ales la boss). Parcă e...graduală. Cu c�t avansezi �n joc cu at�ta crește timpul de răspuns la jump button

--

Oricum tocmai m-am distrat pe cinste lol - eram puțin iritat că tot mă deconectează de pe XBL aiurea și-am zis să fac o mică pauză. Și cum mă plictiseam amd eschis lista de achievements (să văd despre ce-i vorba) lol - și c�nd mă uit mai atent (la al 2-lea deblocat) lol

The Wrong Guy
    Defeat El Raton
    ...cum El Raton frate?! lol - no așa ceva...lol lol lol (�n viața mea nu mă așteptam la un asemenea description) lol

EL RATON!

Tocmai am trecut cu vederea LAG-ul din săritură (mă obișnuiesc eu....). El Raton șterge orice greșală din joc.
    Attached Images Attached Images racoon.jpg

7. #7 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Attached Images Attached Images el_raton.jpg

8. #8 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Am jucat si eu demoul...no buy, din pacate, ma asteptam sa fie mai rapida actiunea la genul asta de joc :\

9. #9 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    M-ar interesa sa-l cumpar pt PC, dar nu gasesc nicaieri. Am cautat si pe zavvi si la noi la gameshop si pe steam si nimic. Stie cineva ceva ce nu stiu eu ?
    Nu se mai lanseaza pe PC ? sau intarzie ?

10. #10 SP
    Member x F u Z e R's Avatar
    Vreau sa-l iau pe 360, Am vazut un gameplay cu prima misiune pe youtube (YouTube - Broadcast Yourself. videogamesrelated cred, nu sunt sigur si nu dau link la video ca s-o trezi un troll sa ma injure cu "0mg u spoiled it!".

11. #11 SP
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    M-ar interesa sa-l cumpar pt PC, dar nu gasesc nicaieri. Am cautat si pe zavvi si la noi la gameshop si pe steam si nimic. Stie cineva ceva ce nu stiu eu ?
    Nu se mai lanseaza pe PC ? sau intarzie ?
    La sfărșitul lui 2010 apare pe PC.

Pentru cine e interesat de ST:

Attached Images Attached Images shank_costume_lineup_10-unlocked1.png

12. #12 SP
    Prophet of the Void IlieRazvan's Avatar
    Ultimul costum imi aduce aminte de Jinno,Afro Samurai.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.