In sfarsit a ajuns si la mine. Sincer, nu mai pot recomanda nimanui TheHut... Au ajuns sa aibe timp de livrare ca din Asia, nu altceva. Sub 10-14 zile n-am vazut nimic in ultima vreme de la ei...
P.S. Poze facute cu iPhone 4![]()
In sfarsit a ajuns si la mine. Sincer, nu mai pot recomanda nimanui TheHut... Au ajuns sa aibe timp de livrare ca din Asia, nu altceva. Sub 10-14 zile n-am vazut nimic in ultima vreme de la ei...
P.S. Poze facute cu iPhone 4![]()
cu siguranta bioshock 2 este una din cele mai tari collector sau special edition
cat despre black phantom e net supeioara fata de deluxe edition
Tekken 6! Fight!35 de lire cu transport, sigilat, de pe ebay. Am avut noroc la licitatie... Hanoracul chiar e de calitate nu ma asteptam!
Cutia s-a nimicit la transport. Fac pariu ca dupa ce a trecut granita la noi...vandalii de la posta RO si-au facut "treaba"![]()
Multumiri userului cryyo
Poate să dea si bomba atomica si tot nu ramane PS3-ul fara curent electric lol Cu dedicatie speciala "profesionistilor" de la E-On...
Level + Fallout 3. Am postat mai mult pentru Fallout.
Pentru cunoscatori : La Fallout 3, story-ul poate fi inteles si fara sa fi jucat Fallout 1 & 2 ?
Da, pentru că nu există o continuitate a poveștii, singurul lucru pe care-l au �n comun este subiectul post-apocalipsă.
Burnout Dominator. Platinum, la un pret nu tocmai mic si nu chiar impecabil ca stare.
Dar vreau sa-mi completez seria. Mai am nevoie de Takedown si gata![]()
Bookmarks