A cumparat cineva arcade-ul cu Yu-Gi-Oh?Am jucat trial-ul si mi-a placut.Daca l-a luat cineva imi poate da niste pareri?
![]()
A cumparat cineva arcade-ul cu Yu-Gi-Oh?Am jucat trial-ul si mi-a placut.Daca l-a luat cineva imi poate da niste pareri?
![]()
M�ine apare Guwange!
Din păcate nu există un trailer oficial al jocului pentru XBLA - și asta mă cam �ngrijorează- să sperăm că totul decurge oki și că, �ntr-adevăr m�ine, jocul se va lansa și va fi prezent pe XBL Marketplace.
Apoi vine și trailerul ala Ronan
Clipul de mai sus e cu versiunea arcade din 1999.
Guwange! Woooooooooooooooooooooooooooo!![]()
Revin cu păreri după ora 23- din păcate trebuie să plec
Back
�n primul r�nd pentru a vă familiariza cu jocul:
Față de versiunea arcade, versiunea X360/XBLA a jocului are următoarele opțiuni:
- 3 moduri de joc (Arcade Mode; Arrange Blue; Arrange Xbox 360)
- CO-OP (Quick Match; Matchmaking; Xbox LIVE Party Sessions)
- Leaderboards (Online Rankings; Local Rankings)
- Achievements
- Custom Menus (vezi clipul de mai jos)
- Custom Backgrunds
Jocul este excelent. Fiecare mod de joc are un nivel de dificultate diferit (compensator dacă pot spune așa). Sistemul de joc e diferit față de celelalte maniac shooters - aici trebuie să controlezi �n permanență 2 personaje �n același timp (respectiv 4 dacă joci co-op).
Gameplay (nimic deosebit - am filmat �n mare)
Adica alea-s cutite aruncate? Vreau sa stiu si eu cit antrenament a facut cetateanul sa le poate arunca asa.
De fiecare data cind vad genul asta de jocuri imi aduc minte numele tau.
Hehe! �n genul ăsta de jocuri mereu se exagerează lol
Apropo. �ți recomand filmul:
Să vezi acolo exagerări
- Kung.Fu.Hustle[2004]DvDrip[Eng]-aXXo
- e de nota 10!
---------- Post added 13-11-2010 at 02:07 AM ----------
ahahahaha! Ia la Obama! lol
[url]
...se pare că cei de la Namco Bandai au uitat COMPLET de acest joc/proiect
Eu nu �nțeleg care-i problema. Se vede clar că jocul e GATA. E TBA de mai mult de un an de zile...
MOR!
Mappy!![]()
Alien Breed 3: Descent - 800
Recomand PAC-MAN Championship Edition DX - Xbox.com. E super fun si addictive.
Pac-Man Championship Edition DX Video Review Video - Xbox 360 - IGN
Man..eu le-am primit de sapt trecuta....vezi sa nu fi cumparat din astea la discount ca cica nu s-au considerat valabile..
Am cumparat de vreo 6000 de puncte, tot felul de arcade-uri... Oricum, ar fii prima oara cand nu promesc punctele promise la o promotie.
L.E.: tocmai ce am verificat contul ca sa vad care mai ii treaba si vad ca am primit punctele promise. Nice one, Microsoft!
Două jocuri FREE & FULL (0/200) apărute de c�teva minute.
Harms Way - Xbox.com
și
Doritos Crash Course - Xbox.com
Scuze dacă duce spre site �n franceză...mă cam grăbesc să ajung la o �nt�lnire cu o fată enervantă. Link-urile merg.
Am intrat să văd dacă n-a apărut DR2:Case West și-am avut surpriza să văd 2 jocuri FREE. Habar n-am dacă e ceva greșală sau dacă altceva costă pe parcurs (ca și la Pinball 2) că nu le-am testat.
brbrbrbrbrbrrbbrbrbr
*p.s.
A mai apărut și un nou Bomberman (ceva cu pirați) ăla costă 800MS. Cine-l ia să spună aici că eu �l iau după ce vin.
Oki, backși pot confirma următoarele (prbabil le-ați testat - dar eu oricum scriu să fie
):
Poze cu ele, mai jos.
- Cele două jocuri sunt FULL (deci tot ce ține de un joc full deblocat - inclusiv MP & Leaderboards) & FREE (asta cu free n-am �nțeles-o...dar e o chestie binevenită
)
- Ambele au achievements (200
) & extras (gamer pictures de ex.)
- Sunt foarte distractive (mai ales al 2-lea - Doritos Crash Course
)
Oki, iar celălalt joc:
Recomand!
- Bomberman Live Battlefest - 800
![]()
(un joc excelent - un fel de DLC/EXPANSION la Bomberman Live).
Eu �ncă nu l-am cumpărat - �l las pe m�inecă deja am c�teva jocuri �n așteptare
lol
***later edit***
Am uitat să precizez că jocurile sunt �n engleză.
Cadou de craciun probabil oricum fiind nou in domeniu de live ,mi se pare o inbunatatire .Tot ce cautat pe market era numai pe POINTS ,nici o tema nimic free. Poate nu stiu exact cum sta treaba cu M$ si Live .
Multumim Ronann pentru instintare !
Doritos a mai avut acum ceva timp un "Free Cookie" pe Xbox 360 : Dash of destruction
@mihay: mai bine iti iei Magic: The Gathering e mai bun as zice io (tinand cont k asta e si vechi de 15-20 ani si a rezistat)
Bookmarks