Dust: An Elysian Tail - Coming in 2011 (created single handedly by Dean Dodrill)
Sper că nu-l mai am�nă
---------- Post added 14-12-2010 at 08:22 PM ----------
[url]
Dust: An Elysian Tail - Coming in 2011 (created single handedly by Dean Dodrill)
Sper că nu-l mai am�nă
---------- Post added 14-12-2010 at 08:22 PM ----------
[url]
Wooooooo!
X-MEN Arcade! - apărut acum...2 nanosecunde
4/6 players - și conține două rom-uri USA/JAPAN.
File size: 41.0 MBExperience the classic 1992 X-Men arcade game right in the comfort of your own home! Choose from some of your favorite classic X-Men characters including: Cyclops, Colossus, Wolverine, Storm, Nightcrawler, or Dazzler. Fight your way through hundreds of Sentinels and battle classic super villains such as Pyro, The Blob, Wendigo, Nimrod, The White Queen, Juggernaut, Mystique and the Master of Magnetism himself, Magneto!
Price: 800
Wooooo! Cine joacă -PM RonanN1.
QUAKE ARENA ARCADE!!!!
OMFG deci nu se putea sa vad ceva mai frumos de atat pe XBLA!!! Imi iau puncte si il cumpar RIGHT NOW!!!
Ah, da, am uitat de Quake. Au apărut am�ndouă deodată
Eu tocmai am terminatX-MEN Arcade!@XBLA - 200/200
Doamne, cu ce poftă l-am jucat lol (o să fac un scurt montaj cu ce nebunie a fost). Nici n-am iesit din joc de c�nd l-am luat.
L-am luat! 1200 de puncte. Dadeam si 3000 pe el! Fenomenal! Memories, so many memories...
Pacat ca nu mai joaca nimeni Quake Arena. Presimt ca devin iar obsedat de joculetu asta... Si cand ma gandesc ca imi cautam un Dreamcast doar pentru asta.![]()
Gold Medal time requirements:
USA:
Level 1: Safety First: 00:45.00
Level 2: Learning the Ropes: 01:05.000
Level 3: Jungle Gym Hijinx: 01:15.000
Level 4: On the Rebound: 01:25.000
Level 5: Nothing But Air: 01:20.00
Europe:
Level 1: Slip Slide Ride: 01:30.000
Level 2: Conveyance: 01:20.000
Level 3: Elevation: 01:25.000
Level 4: Shaky Footing: 01:20.000
Level 5: Swingin in the Rain: 01:55.000
Japan:
Level 1: Rebounding Again: 01:20.000
Level 2: Domou Arigatou: 01:15.000
Level 3: Peak Performance: 01:45.000
Level 4: Muzukashii Wheel: 01:45.000
Level 5: Get Carter: 01:35.000
Ce oameni...
...pe mine cel mai tare mă disperă trambulinele (și �n realitate și �n mediul virtual). După mașini, trambulinele sunt pe locul 2 la chestii care mă disperă de-mi vine să vomit la infinit.
Din păcate n-am cum să-i fac 200/200 :spermatozoid: (150/200) - np. (hai 160).
...�ncă de c�nd jucam Super Mario World mă disperau.
Oribile chestii.
@Ronan
Eu am facut 200/200 la el acum cateva zile, cele mai nasoale fiind Europa 5 si Japonia 3.Inainte eram nervos ca nu puteam sa le fac, dar acum dupa ce le-am repetat de zeci de ori, mi se par floare la ureche.![]()
...nu știu ce să zic mă disperă trambulinele la maxim. O să mă uit al timpi să vedem cum stau (n-am jucat traseele decat o singură dată fiecare). Pe USA am GOLD la toate și cred că și pe EUROPE la un traseu (nu știu exact ce traseu), �n rest bronz.
Degeaba, Doritos Crash Course mă depășește
Mereu am avut și am probleme la genul ăsta de jocuri. Nu-s de mine - (�n general jocurile casual mă depășesc). E ceva...mental (am uitat cum �i spune - e un termen c�nd ceva ușor devine dificil și ceva dificil devine ușor)...
�n categoria asta intră și Trials HD, Elastomania și toate jocurile ce folosesc...mecanica asta de...elastic.
Deci, pentru mine - Doritos Crash Course 150/200.
Ronan la X-Men cand se termina jocul ? Am terminat de 2 ori toate stagiile pe USA si se mai continua.
Daca cumparati A World of Kelfings ... puteti avea acces la Raskulls mai devreme.
Eu l-am cumparat![]()
Niceness !Beginning in February, Microsoft will be holding a promotion called "Xbox Live Arcade House Party". There'll be five games released over a five week period, including Torchlight and the HD version of Beyond Good & Evil.
Joining those headline acts will be Hard Corps Rising, Bejeweled Blitz and Full House Poker. Hard Corps will be the first game released on February 16, while the others will follow one game per week after that.
Bookmarks