Am achizitionat si jocul Shoot care e pregatit pentru move ... este ok dar cam plictisitor . Daca nu te innerveaza sa tot tragi in tv e de bine atunci...
Am achizitionat si jocul Shoot care e pregatit pentru move ... este ok dar cam plictisitor . Daca nu te innerveaza sa tot tragi in tv e de bine atunci...
Cum merge noul controller + move-ul la Shootere ? Este obositor/fascinant sau mai bine il lasi naibi si joci de pe joystick normal ? Pana acum nu ma prea fascineaza decat pentru exclusivitati si hard-core, care imi place mai mult cel de la Xbox deoarece poti folosi tot corpul. Are cineva ? cateva pareri lasate ?
Am jucat mag cu move dar e cam greoi am calibrat cat de bine am putut doar ca mi sa parut imposibil,in schimb am vazut ca a aparut un fel de arma pe care poti atasa cele 2 controlere dar nu imi vine sincer sa cumpar ..
Momentan joc racket sports si mi se pare genial . daca mai joaca cineva astept un pm cu idulca are si mp
jocuri gen shooter nu prea au aparut ... daca ar fi implementat move in COD sau Mafia II ... wawdar,deocamdata,nici acel move attachament nu ai la ce sa`l folosesti ... kinect mi se pare chiar interesant dar am ales long live THE PS3
![]()
Pt mine nu este interesant deloc kinect . Imi plac shooterele si jocurile hardcore . Am ales MOVE pt precizie si pt ca o sa pot juca Killzone 3 si SOCOM 4 cu el
Nu-mi place sa pictez elefanti pe pereti , sa lovesc mingi roz , sa dansez la consola ...cam d'asta n-am ales Kinect .
Puteti sa nu mai vb de Kinect aici? Nu de alta dar exista deja 2 threaduri inutile pe tema asta si n-are rost sa incepem si aici. Keep "MOVE"-ing.
Pai cine te pune sa intri pe toate threadurile , le-am vazut si eu ( 2 facute parca de acelasi user ) dar n-am avut treaba sa intru la discutii fara rost![]()
![]()
Mi-am luat sports champions...E super misto jocul...dar de curand am auzit de The Fight sau ceva de genul...Este un joc de box/batai...il aveti? cum vi se pare? de unde l-ati luat? la ce pret? il are cineva?![]()
am achizitionat aceea arma de la sony in care pur si simplu incarci move-ul in el ... e mult mai comod cu ea ca sa tragi in inamici si mai precis ... deci merita 65 ron zic eu .
e mult mai misto sa tragi cu aia decat direct cu controllerul de move...dar oare cand apare la noi arma care contine si move controller precum si navigation controller???
mai au move controller la 180 de lei in flanco din cora pantelimon...sa zic 6-7 bucati...am vazut azi
super, ma duc azi sa-mi cumpar sa vdm dc mai sunt. avetzi idee de pe unde pot lua si o camera ?
camera nu am idee...cauta pe forum la noi sau pe net...e cam criza de camere momentan...
Bookmarks