Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 48 of 58 FirstFirst ... 38 46 47 48 49 50 ... LastLast
Results 941 to 960 of 1143

Thread: PlayStation Move

1. #941 SP
    Junior Member cristachecri's Avatar
    Am achizitionat si jocul Shoot care e pregatit pentru move ... este ok dar cam plictisitor . Daca nu te innerveaza sa tot tragi in tv e de bine atunci...

2. #942 SP
    Junior Member PSPGo's Avatar
    Cum merge noul controller + move-ul la Shootere ? Este obositor/fascinant sau mai bine il lasi naibi si joci de pe joystick normal ? Pana acum nu ma prea fascineaza decat pentru exclusivitati si hard-core, care imi place mai mult cel de la Xbox deoarece poti folosi tot corpul. Are cineva ? cateva pareri lasate ?

3. #943 SP
    Member pufy's Avatar
    Am jucat mag cu move dar e cam greoi am calibrat cat de bine am putut doar ca mi sa parut imposibil,in schimb am vazut ca a aparut un fel de arma pe care poti atasa cele 2 controlere dar nu imi vine sincer sa cumpar ..
    Momentan joc racket sports si mi se pare genial . daca mai joaca cineva astept un pm cu idul ca are si mp

4. #944 SP
    Member BatsBike's Avatar
    jocuri gen shooter nu prea au aparut ... daca ar fi implementat move in COD sau Mafia II ... waw dar,deocamdata,nici acel move attachament nu ai la ce sa`l folosesti ... kinect mi se pare chiar interesant dar am ales long live THE PS3

5. #945 SP
    Member maweryck's Avatar
    Pt mine nu este interesant deloc kinect . Imi plac shooterele si jocurile hardcore . Am ales MOVE pt precizie si pt ca o sa pot juca Killzone 3 si SOCOM 4 cu el
    Nu-mi place sa pictez elefanti pe pereti , sa lovesc mingi roz , sa dansez la consola ...cam d'asta n-am ales Kinect .

6. #946 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Puteti sa nu mai vb de Kinect aici? Nu de alta dar exista deja 2 threaduri inutile pe tema asta si n-are rost sa incepem si aici. Keep "MOVE"-ing.

7. #947 SP
    Member maweryck's Avatar
    Pai cine te pune sa intri pe toate threadurile , le-am vazut si eu ( 2 facute parca de acelasi user ) dar n-am avut treaba sa intru la discutii fara rost

8. #948 SP
    Member pufy's Avatar
    Quote Originally Posted by wackorine View Post
    jocuri gen shooter nu prea au aparut ... daca ar fi implementat move in COD sau Mafia II ... waw dar,deocamdata,nici acel move attachament nu ai la ce sa`l folosesti ... kinect mi se pare chiar interesant dar am ales long live THE PS3
    Pai acel attachament vine odata cu killzone 3

9. #949 SP
    Junior Member masterblaster's Avatar
    Mi-am luat sports champions...E super misto jocul...dar de curand am auzit de The Fight sau ceva de genul...Este un joc de box/batai...il aveti? cum vi se pare? de unde l-ati luat? la ce pret? il are cineva?

10. #950 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Am scris cate ceva despre the fight cu catvea pagini in urma, take a read.

11. #951 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    La Flanco in Sun Plaza am gasit controller Move, 175 ron. Aveau ~10 bucati.

12. #952 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Greu iti era sa-mi iei....

13. #953 SP
    Member iradum's Avatar
    Quote Originally Posted by ffocus View Post
    La Flanco in Sun Plaza am gasit controller Move, 175 ron. Aveau ~10 bucati.
    La emag e 166ron
    Sper sa mai aiba pe stock

14. #954 SP
    Junior Member RobyBoy's Avatar
    nu mai au nici unul

15. #955 SP
    Junior Member cristachecri's Avatar
    am achizitionat aceea arma de la sony in care pur si simplu incarci move-ul in el ... e mult mai comod cu ea ca sa tragi in inamici si mai precis ... deci merita 65 ron zic eu .

16. #956 SP
    e mult mai misto sa tragi cu aia decat direct cu controllerul de move...dar oare cand apare la noi arma care contine si move controller precum si navigation controller???

17. #957 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Greu iti era sa-mi iei....

Nu-mi zi ca inca nici acuma nu ai Move?

18. #958 SP
    mai au move controller la 180 de lei in flanco din cora pantelimon...sa zic 6-7 bucati...am vazut azi

19. #959 SP
    Junior Member vadim's Avatar
    super, ma duc azi sa-mi cumpar sa vdm dc mai sunt. avetzi idee de pe unde pot lua si o camera ?

20. #960 SP
    camera nu am idee...cauta pe forum la noi sau pe net...e cam criza de camere momentan...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 48 of 58 FirstFirst ... 38 46 47 48 49 50 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks