https://www.mturk.com/mturk/preview?...R2UQ5JG8X4V04D
un hit bun...dar trebuie facut calumea...
https://www.mturk.com/mturk/preview?...R2UQ5JG8X4V04D
un hit bun...dar trebuie facut calumea...
da.....eu am mai facut .....majoritatea mi le-a acceptat...dar mai si respinge...nah...dak e sa-ti faci cont din saptamana in saptamana...merge hit-ul...dar pt unu care are cont vechi ...nu e prea bun...ca isi strica ratia
Pff, si acum am vazut asta, dupa ce am facut cateva. Grr. Cam idiot User453...
Apropo, eu tot incerc sa imi transfer din contul de AmazonPayments banii necesari pentru a lansa si eu un hit, dar nu ma lasa...
eu am mai facut de la user453...inainte avea niste hituri de 0.1 care se faceau destul de rapid..dar vazusem ca respinge destul de naspa...fara motiv etc chiar daca le faceam destul de corect si atent..ma abtin de la hiturile lui
Doua intrebari, pls:
1. Exista vreun user script pt a elimina din pagina anumiti requesteri? Vreau sa scap de Dolores, au zeci de hituri care nu ma intereseaza si vreau sa nu ii mai vad afisati. Exista asa ceva pt Firefox, insa din cate vad nu mai functioneaza. Pe Chrome nici atat.
2. Pe voi care va baneaza saptamanal pe Mturk, s-a intamplat sa va baneze (sa va inchida) contul atasat de la Amazon (.com, .de, etc), adica sa pierdeti banii depusi in Gift card?
ar fi utila o astfel de extensie la mozilla:Xma cam dispera dolores..
cat despre contul de amazon....
ala nu prea are treaba cu cel de pe mturk...pe ala ti l blocheaza cand le dai acel ssn fals...sau nu l dai deloc...
se mai blocheaza conturi daca incerci sa creezi 2 conturi pe un email(accidental am patit o)...dar se poate rezolva asta....(cam greu dar se poate)
treaba cu SSN...nu ai ce i face...cel putin din cate stiu eu,...nu cunosc o astfel de poveste cu un final fericit
bafta
dap, asa am patiti si eu , pt faza cu Social Security number nu exista nicio solutie , asa?
Pai din cate stiu eu, Social Security Number iti trebuie doar atunci cand vrei sa depui banii intr-o banca din US. Daca cumperi ceva doar cu banii din gift card nu ai nevoie. Corect?
Detaliaza pls. Eu am cont US, toti banii i-am pus in Gift card. Vrei sa spui ca nu voi putea cumpara ceva cu acei bani fara sa am un SSN? Si daca da, at voi cum faceti? SSN-uri nu se gasesc pe toate drumurile si am inteles ca iti inchid contul pe Amazon daca pui un SSN fals. Deci? Pana acum ai 2 useri care ti-au dat "thanks" la post dar nimeni nu s-a obosit sa explice de ce e incorect. Si e un amanunt al dracului de important, daca asta va insemna ca nu voi putea folosi acei bani de pe contul US.
---------- Post added 04-03-2011 at 02:44 AM ----------
Requesterul respectiv are 0 reviews pe Turkopticon, deci nu se stie cat de serios e. Insa vad ca la instructiuni precizeaza ca munca este respinsa sau aprobata in functie de munca altor workeri:
"Your HIT will only be approved if at least some of the bounding boxes you draw overlap significantly with boxes drawn by other workers, or others agree with you that no objects are present, so draw carefully and thoroughly!"
Deci daca sunt "destepti" care nu fac bine, at vei lua reject.
Your request was not completed successfully.
This account has been suspended by the Amazon Mechanical Turk team.
Story of my life...
Am facut 500 de hituri Product Rnr,au platit doar 25$,iar de dimineata m-am trezit cu contul banat...
Check this out https://www.mturk.com/mturk/preview?...2CQHNRRNHW2097
Bookmarks