Se acceptă adaptoare, nu?
(dacă s-au acceptat data trecută...nu văd de ce nu s-ar accepta și acum)
bump! inca 4 zile
sper sa aveti si demo-ul la MK9 pe console, daca e timp dam si niste meciuri de acomodare![]()
Battlekon • View topic - Road to BATTLEKON 2011Program Battlekon 2011
Sambata - 26.Martie.2011
10:00 - Deschidere
10:00 - 11:00 - Casuals
10:00 - 11:00 - Inscrieri la Concursuri [Super Street Fighter IV respectiv Soul Calibur IV]
11:00 - 14:00 - Super Street Fighter IV [1vs1 - PS3]
14:15 - Decernarea Premiilor SSF4
14:20 - 18:00 - Soul Calibur IV [1vs1 - PS3]
18:15 - Decernarea Premiilor la Soul Calibur IV
Duminica - 27.Martie.2011
10:00 - Deschidere
10:00 - 11:00 - Casuals
10:00 - 11:00 - Inscrieri la concursuri [Tekken 3v3 respectiv Marvel Vs Capcom 3]
11:00 - 15:00 - Tekken 6 [3v3 - PS3]
15:15 - Decernarea Premiilor Tekken 6
15:20 - 18:00 - Marvel Vs Capcom 3 [1v1 - PS3]
18:15 - Decernarea Premiilor MvC3
...din păcate eu nu cred că mai ajung (defapt sigur nu mai ajung). I-am spus lui Mikael problema. Păcat.
Ne vedem la Nijikon & Otaku.
Have fun.
I'll Sit This One...
Si mie imi pare foarte rau ca nu mai vine RonanN, mai ales ca la Niji nu am apucat sa joc cu el deloc ca a trebuit sa plece... si astept de atunci momentul. Oh well, ramane pentru la Otaku @ Tekken [1v1].
Also, pentru ultimile update-uri privind evenimentul, vizitati topicul oficial RtBK'11
am postat aici impresiile de ieri de la SSF4: http://www.consolegames.ro/forum/582072-post1219.html
cat despre astazi la Marvel pot spune ca a fost o nebunie totala ca si jocul in sine, trolling and crazy upsets cat cuprinde
primul moment memorabil ar fi trigger facand IRL ragequit improtriva unui prieten de-al lui Sw1ngSh0t (imi cer scuze, chiar am uitat cum il cheama) care il spama cu Magneto's Distruptor.
bomba serii s-a preconizat insa din meciurile casuals dinainte de turneu unde am descoperit slabiciunea fatala a favoritului principal, EG smileymike: DAT PIPE! (si Haggar in general)
smileymike (Magneto, Zero, Sentinel) a fost trimis in Losers Bracket de catre alecs (Haggar, Sentinel, Dormammu) si apoi eliminat de surpriza turneului, Kane (Taskmaster, Iron Man, Haggar). dupa meci a fost si un moment destul de tensionat/hilar, cu smileymike plecand furtunos din club, dar s-a intors pana la urma ceva mai putin salty, amenintand ca vinde jocul
rezultatele au stat cam asa: eu am iesit pe 3 cu Wolverine, Iron Man, Dormammu. alecs m-a trimis in Losers Final cu scorul de 2-1. in meciul decisiv am uitat sa activez x-factor cand ramasesem 1on1 la caractere (am avut impresia ca l-am folosit, epic fail on my part!). in Losers Final am jucat contra Kane unde am pierdut 2-0. sincer sa fiu l-am subestimat un pic. he zoned the **** out of my Wolverine si m-a rupt la damage cu Taskmaster. nici cu Haggar-ul lui nu m-am descurcat prea bine.. and that's all she wrotegg Kane, well played!
finala mare a fost intre alecs si kane. a fost foarte disputata desi s-a terminat 3-1. pipe pe tot ecranul, insa alecs a avut un Dormammu decisiv cu Sentinel assist si teleport crossup.
bravo alecs, team PLM represent! also gg Battlekon crew! a fost un eveniment grozav. m-am distrat de minune.
gg smileymike, watch out for DAT PIPE!! thanks for the epic lulz![]()
Damn it and I missed all that fun?
Din pacate s-au strans enorm de multe lucruri si evenimente fix in acest week-end, nu am reusit sa ajung nici la Soul Calibur si nici la MVC. Fail maxim din partea mea, nimic nou aici, standard issue
Btw Iulian il cheama pe amicul meu![]()
Bookmarks