Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 510 of 788 FirstFirst ... 10 410 460 500 508 509 510 511 512 520 560 610 ... LastLast
Results 10,181 to 10,200 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #10181 SP
    Junior Member shrekulpompi's Avatar
    Quote Originally Posted by anotherchild View Post
    1. Da, adresa de poate modifica. (�nsă nu poţi modifica ţara/regiunea pe care a fost făcut contul)
    2. Acel G (=gamerpoints) se acumulează prin achievement-uri. (fiecare joc are 1000G= ~40-50 achievements, excepţie făc�nd Arcade-urile care au 200G= 12 achievements)
    Jocurile pot primi gamerpoints in plus prin DLC-uri.

Demo-urile nu au achievement-uri.
    Si ce pot face cu acele gameponints ? Doar sa ma mandresc?

Si inca ceva , vazusem si eu ma pot avea GOLD pt numai o lira, dar spunea cineva de aici ca este greu dupa aia sa opresti reinoirea. Problema este ca pt 6 RON pe luna nu e problema , dar cum pot activa aceasta optiune deoarece eu cand dau pe ea nu se intampla nimic( din cauza ca momentan am GOLD , deoarece mi-am luat recent consola?)
    Multumesc

2. #10182 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    De c�teva zile a apărut pe marketplace-ul japonez Akai Katana DEMO (gold exclusive)
    • ??? - official site
    Pentru doritori, am uploadat DEMO-ul aici (are ~ 490MB). Ca să-l jucați trebuie doar să copiați folderul 435A87E2 �n Partition 3/Content/000000000000000

Un scurt preview:

Attached Images Attached Images akai_katana.jpg

3. #10183 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by shrekulpompi View Post
    Si ce pot face cu acele gameponints ? Doar sa ma mandresc?
    Da.
    Nu se merita ofertele cu 1 lira/luna, e un numar minim de luni la care te abonezi, nu poti sa anulezi, pretul revine la normal la un moment dat.
    Cel mai bine cumpara subscriptie Gold de pe siteuri precum cheap xbox live codes , CardsCodes , xboxliveuk76 , Maximus Cards .
    Ai Gold o luna gratis pentru ca ai facut cont nou.

4. #10184 SP
    Junior Member Alexander-Flo's Avatar
    vreau si eu sa cumpar un router pt un slim ,...merge orice fel de router?(eu am auzit de la un tip ca merg doar routere-le N la xbox ,)
    am gasit la un prieten mai ieftin ..EDIMAX Router Wireless Edimax BR-6204WLG 54M.

5. #10185 SP
    Member Wargasm's Avatar
    Merge orice daca iti dai silinta
    Am avut un edimax mult mai vechi si a mers. Era enervanta interfata, acum nu stiu cum mai e la edimax.

6. #10186 SP
    Member hibrid13's Avatar
    Quote Originally Posted by Polski View Post
    Pe un Xbox 360 slim 4gb se pot juca toate jocurile de pe disc sau unele necesita spatiu?
    Se pot juca toate juca toate jocurile de pe disc, indiferent ca ai varianta de 4GB sau pe cea de 250GB. Insa avantajul celei cu hardul mai mare este acela ca poti instala jocurile, astfel incat nu vei mai uza lentila blocului optic si in plus consola va fi mai silentioasa pe durata rularii jocului. Poti sa alegi linistit varianta de 4GB pentru inceput, iar dupa ce mai strangi niste bani poti cumpara un hard de 250 care va fi mai mult decat suficient.

7. #10187 SP
    Member Outblast's Avatar
    Quote Originally Posted by Polski View Post
    Pe un Xbox 360 slim 4gb se pot juca toate jocurile de pe disc sau unele necesita spatiu?

Sigur ca da. Insa vei fi limitat ca si spatiu. Daca nu doresti sa investesti bani intr-un hdd, iti poti cumpara un memory stick si iti vei mari spatiul de stocare. E mai bine pentru consola sa te joci dupa un joc instalat pe hard.

8. #10188 SP
    Senior Member calin_kalf's Avatar
    cum imi pot sterge un cont de pe xbox live? am 2 dar pe unul nu il mai folosesc

9. #10189 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    PayPal support un nou feature pentru Xbox 360 odata cu noul dashboard disponibil incepand cu data de 19 mai.
    The update will be distributed in six separate groups between May 19-30 “to ensure a high quality deployment.”
    The latest dashboard update will bring with it support for a new disc format known as XGD3, an anti-piracy measure. It allows for additional storage space and further layers for copy protection.
    Apart from that, the update will also enable expanded PayPal support on the console for new international markets, which will be the only “user-facing feature” of the update
    The employee also provided them with another memo showing that Avatar Kinect – a free virtual chatroom unveiled at CES in January - will be released as a separate download on May 27.
    Report: Next 360 Dashboard update due on May 19, adds Paypal support | VG247

10. #10190 SP
    Manager paul's Avatar
    De pe Xbox Live nu il poti sterge, doar de pe spatiul de stocare unde e salvat. Mai tarziu daca il vrei dai recover la acel cont.

11. #10191 SP
    Manager paul's Avatar
    Microsoft will acquire Skype, the leading Internet communications company, for $8.5 billion [...]
    Skype will support Microsoft devices like Xbox and Kinect, Windows Phone and a wide array of Windows devices, and Microsoft will connect Skype users with Lync, Outlook, Xbox Live and other communities. Microsoft will continue to invest in and support Skype clients on non-Microsoft platforms.
    Microsoft to Acquire Skype: Combined companies will benefit consumers, businesses and increase market opportunity.

12. #10192 SP
    Junior Member Alexander-Flo's Avatar
    ms,pe asta o sa-l iau

13. #10193 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Am observat ca aplicatia cu Facebook de pe XBL merge doar daca ai Gold. Daca faci upload la o poza sau scrii pe un Wall iti apare via Microsoft Live sau Xbox sau ceva de genu asta ca la aplicatiile cu facebook de pe telefoanele mobile?

14. #10194 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Yes.

15. #10195 SP
    Junior Member noblesix's Avatar
    Luni imi expira goldul de 3 luni.Ce se intampla daca mai bag cateva luni marti sau miercuri?
    In cursul valutar de azi 1 lira sterlina(pound) e 4.7177 iar 32 de lire(12 luni de xboxlive) e 150.9664.Cum se traduce 150.9664 in lei vechi?

16. #10196 SP
    Member styng's Avatar
    Quote Originally Posted by noblesix View Post
    cum se traduce 150.9664 in lei vechi?
    1.510.000 lei

17. #10197 SP
    Junior Member macabis2's Avatar
    1 milion jumate

18. #10198 SP
    Junior Member noblesix's Avatar
    Si daca mai bag cateva luni de gold dupa data scadenta se intampla ceva cu progresul meu in Reach?

19. #10199 SP
    Junior Member tmsgaby's Avatar
    Quote Originally Posted by noblesix View Post
    Si daca mai bag cateva luni de gold dupa data scadenta se intampla ceva cu progresul meu in Reach?
    Nu pateste nimic ramane tot asa doar cand o sa vrei sa intri pe multiplayer iti va spune : "this account is not able to play online" sau ceva in genu...
    Cand bagi gold si intri tot de unde ai ramas vei continua

20. #10200 SP
    Junior Member 50im's Avatar
    salutare!

in weekend vreau sa imi cumpar un xbox360. nu ma pricep si as fi recunoscator daca mi-ati raspunde la urmatoarele:
    - vreau sa ma incadrez intr-un anumit buget impreuna cu un tv si vroiam sa stiu daca merita sa risc varianta second hand (pe okazii se gasesc la diferenta nu foarte mare fata de emag) care ma tenteaza sincer mai degraba din comoditate - sunt modate deja, vin cu 2 controlere eventual, poate cablu hdmi
    - daca nu second, atunci de la emag. am inteles ca slimul nu se poate moda inca. care ar fi cel mai bun model in cazul asta? sunt suficienti 4gb?
    - apropo de modare, cat dureaza si la ce pret? recomandare eventual.

va multumesc anticipat

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.