G3ox, mai cauta putin pe net, o sa vezi ca merg si jocurile din comert, tot ce trebuie sa faci este sa patchuiesti consola cu un mic programel.
G3ox, mai cauta putin pe net, o sa vezi ca merg si jocurile din comert, tot ce trebuie sa faci este sa patchuiesti consola cu un mic programel.
ma cam enerveaza unii useri care is deabia ,,nascuti" pe forum si sustin cu forta ca unele jocuri vor fi multi-platform ,gen : God of war 3 ,gears of war , etc ...
...de aproape două zile se �nt�mplă ceva ciudat.
Nu mai pot da Thanks
Ba apare...ba dispare...(acel buton)...ba trebuie să dau refresh de 4-5 ori la pagină să-mi apară ca să pot da...ba trebuie să dau pe home și back...etc.
Prima dată...am zis c-am dat prea multe thanks-uri (că știu că există o limită) dar...nu cred că aia e problema.
Mai stau așa...două zile. De nu se rezolvă postez la rubrica de jos.
La voi cum e? Merge?![]()
si eu mai patesc sa dau click pe thanks si nu apare la persoana respectivu thanks si totusi butonul the thanks e folosit ,strange ...
Da, am corectat
Și astea iara...
The Pirates of Dark Water
...ce sound-track, ce storyline, ce aventuri...nota ZC!
Băi numai prostii bagă acum pe CN. Boomerang (CN2) era ultima șansă...dar văd că și acolo intră cu forța desenele astea noi. Da, sunt funny sunt...interesante dar degeaba, n-au acea sclipire pe care au avut-o desenele classice...
(mare noroc am c-am prins torrente active toate desenele din vreamea de aur - am o arhivă (nu e originală)...dar măcar o am și o prețuiesc!)
Bookmarks