recap - me+1, drrakku11, istrategie, webpredator, Nonelito+1, BoDoPSX, GraX, ffocus, AdykOSu
rog mentionati daca veniti insotiti
Cu ocazia a doi ani de PS3 in Romania, va prezint biroul meu si background-ul pc-ului meu.
![]()
Foarte buna initiativa ! Ar trebui si noi, cei din Cluj-Napoca,sa facem o intalnire. Am fost destul de multe persoane prezente pe threadul dedicat schimburilor locale.
Ce ziceti baieti ? George, Flaviu, Adi & ceilalti, do I hear a "Hell Yeah" ? Fac thread separat ?![]()
neah, nu are sens. o sa fie tinut in viata pina se consuma intrunirea.
recap - me+1, drrakku11, istrategie, webpredator, Nonelito+1, BoDoPSX, GraX, ffocus, AdykOSu
M-as baga si eu,avand in vedere ca sunt fan Mystic Tree,dar inca nu pot baga mana in foc ca vin 100% sigur.Cel mai probabil voi stii zilele astea si am sa revin cu o prezenta.
Cred ca cine a fost acolo a observat faptul ca ,sus la "mansarda" ,unde se fumeaza, sunt in total 25-30 de locuri,unite intre ele,daca se face rezervare mare.Iar la servire,se asteapta destul,fiind 1 ospatar+ajutat cateodate de bucatar/barman.
Revin...
recap - me+1, drrakku11, istrategie, webpredator, Nonelito+1, BoDoPSX, GraX, ffocus, AdykOSu, mentorica
bitza, e luni, nu va fi lume asa ca nu ma astept sa fie probleme (in plus eu sunt saptamanal p'acolo, uneori chiar de 2-3 ori asa ca ma stiu de client).
---------- Post added at 07:11 PM ---------- Previous post was at 05:28 PM ----------
[strike]
se pare ca a inceput o vanatoare de vrajitoare. va rog sa nu mai postati materiale ofensatoare pentru ca partea cealalta nu numai ca este sensibila la asemenea glume dar este si "la putere" ca sa zic asa. din punctul meu de vedere banul a fost un abuz de putere, iar Dj Mo are report post din partea mea. faptul ca poza nu a fost stearsa, nu imi spune decit ca Dj Mo a actionat instinctiv, fara sa cintareasca la rece lucrurile. asta e, va rog sa fiti atenti ce postati pe viitor.
[/strike]
PS m-am autocenzurat. s-a dat ban CORECT pentru recidiva. incep sa cred ca ceea s-a spus despre comunitatea PS3 este adevarat. sper ca pe viitor sa demonstram ca nu asa stau lucrurile. si cu toate astea...it was funny as..hell...daca eu am gasit asta funny, eu care le am pe amindoua si le pretuiesc pe fiecare pentru avantajele pe care mi le ofera, atunci nu inteleg de ce altii nu sunt in stare sa zimbeasca si sa treaca mai departe...beats me...si daca era invers si tot rideam pentru ca ideea oricum ai lua-o e funny SO apreciez sacrificiul lui.
done! thread created => http://www.consolegames.ro/forum/f60...g-cluj-napoca/
Of of... nu va mai certati mai, ca e criza indeajuns de mare...
Cred ca e prima oara cand voi spune si eu ca "Incerc sa vin". Fiind in timpul saptamanii, nu pot promite absolut nimic. Insa fac tot posibilul sa vin cu Cris. Totul e sa nu fie vre-o urgenta nenorocita... i'll be praying...
P.S. Flamingo nu organizeaza nimic cu ocazia asta ?
Va salut pe toti, posesori de console in general si de PS3 in particular, adica pe 23; vin si eu , poate si cu "mistic" la Mystic Tree.
Bookmarks