Pro vine cu Headset , HDD, Cablu retea si Hexic HD,Hybrid Component/Composite (HD/SD). Arcade Vine doar cu un cd bundle cu 5 arcade-uri si Cablu Composide SD
Pro vine cu Headset , HDD, Cablu retea si Hexic HD,Hybrid Component/Composite (HD/SD). Arcade Vine doar cu un cd bundle cu 5 arcade-uri si Cablu Composide SD
Daca cumpar asta Pachet baterii si cablu de incarcare pentru XBOX360 MICROSOFT B4Y-00026 - Altex - cel mai mic pret din Romania ar fi ca si cum as face controlleru wireless wierd ?
Doar c�nd stă stă la �ncărcat. Recomand așa ceva
http://www.radiocenter.ro/media/imag...6_alan_big.jpg
Imaginea e doar pentru exemplu (caută de 2700mAh).
Buna, am o intrebare, desi sunt din tabara adversa. M-as baga la un XBOX360 dar vroiam sa va intreb ca sa stiu din capu locului, se poate face modare acasa la consola doar cu soft? Sau mai trebuie ceva unelte si deci tot la cei care modeaza trebuie dusa?
Ok. Pana aici am inteles . Dar am alta problema. Cand bag un DVD/CD in dvd drive mi-l "scuipa" .. adica se deschide si se inchide .. ce mama lui are ?
Amazon.com: Xbox LIVE: Video Games
Xbox Live Arcade on amazon![]()
E demult așa. Primești direct codul jocului (Portal: Still Alive Online Game Code, de exemplu) nu te mai complici cu puncte. Exact metoda pentru XBL GOLD.
Foarte misto ideea. Sunt curios daca putem achizitiona si noi... si daca am iesit mai ieftin de pe amazon decat de pe Live
Mi se pare mai interesant asa pt. ca poti cumpara pentru altcineva... eventual sa-i faci un cadou. Ii dai codul si asta este![]()
Din păcate nu putem cumpăra. Tocmai vroiam să-mi cumpăr un cod pentru R-Type Dimensions:
...aiurea.We are sorry...
- We could not process your order because of geographical restrictions on the product which you were attempting to purchase. Please refer to the terms of use for this product to determine the geographical restrictions.
We apologize for any inconvenience this may have caused you.
Ce-mi plac mie mesajele astea...generate standard:
...și gata...te lasă să mori l�ngă telefon/pc/consolă/etc.We apologize for any inconvenience this may have caused you.
�i și văd...cum sunt toți triști și supărați(ratați).
Nu stiam ca exista si tabere adverse (it's all in your head !!!). Din ce stiu eu nu poti face modarea acasa doar cu softuri de specialitate, pe langa astea iti mai trebuiesc si anumite "unelte" prin care conectezi 360-ul la PC.....poate ma insel insa cel mai corect ar fi sa iei legatura cu maestrul Donely si-ti explica el.
Sorry, my bad!Am confundat cu așa ceva.
nu-ti trb nici o unealta doar un cablu sata sa legi dvd-rom-ul la calc si soft special pe care il gasesti foarte usor pe net.... si instructiuni pas cu pas
Bookmarks