garantie ?
da .. am factura , cutia , bundle .. etc etc ..
am scos toate cablurile , le-am bagat iar .. DAR FACE ARTEFACTE , avataru e numai puncte si linii in miscare , in jocuri la fel .. OFICIAL E MOARTA(((
am scapat de rrod si acum am dat de e74. pana la urma de ce apare acesta eroare? ce se strica? stiu ca la rrod era problema cu GPU .
@collector imi pare rau pentru tine, dar tot raul spre bine, poate primesti un jasper![]()
Nightbox - cea mai mare dintre ele, nu se cumuleaza.
collector - ambaleaza tot ce ai primit initial in consola si trimite-o pe adresa firmei. Pune jocul (daca era) controller, cabluri, certificat garantie, cutia si da un mail cu descrierea problemei si nr. tau de factura (de forma 2xxxxx sau 3xxxxx) la [email protected].
Sal RvsS, cand intrati saptamana aia intre 27.04-03.05 se termina oferta sau atunci nu o sa mai preluati comenzi deloc? Sunt interesat de un elite (pe 2-3 la inceputu lunii viitoare) de la voi dar intai vreau sa aflu daca e jasper, daca nu aveti inca elite jasper sau nimeni nu poate comfirma o sa iau packu premium 60gb cu burnout+celalt joc. stiu ca aveti eliteu cu resident evil 5 dar din cate stiu e rosu si nu imi place deloc![]()
Man, tu oricum daca iei de la GameShop ai garantie 3 ani si daca in acest timp iti moare consola ti-o schimba pe loc. Nu inteleg ce-i cu goana asta dupa Jasper. Sfatul meu: daca vrei Elite ia-ti Elite, Jasper, ne-Jasper.
Mindscrewy - in perioada 27.04-03.05 nu putem livra, depozitul fiind inchis pentru inventar. Pachetul cu Burnout cred ca se va epuiza in scurt timp.
intr-adevar, abia acum a venit consola, dar e fantastica, iar faptul ca am primit Gears of War 2 gratuit este dincolo de cuvinte. terminasem primul joc pe pc, dar este cu totul alta distractie pe xbox. multumesc din nou, RvsS, si multumesc forumului console games, fara de care nu as fi aflat de oferta. acum va rog sa ma scuzati, am o planeta de salvat![]()
Mindscrewy - deocamdata nu am info despre alte pachete de acest gen (exista Halo bundle in stoc) dar mai e valabila oferta cu joc gratuit la ore consola achizitionata.
Acum cateva pagini mi-am exprimat o nemultumire cu privire la Gameshop si am intrat inclusiv intr-un mini-clinch cu Taw din cauza asta. Una dintre nemultumirile mele era lipsa de comunicare...
Scriu post-ul acesta pentru ca m-am inselat total atunci. Am lasat faptul ca aveam nevoie de o rezolvare urgenta a unei probleme (un cadou pe care vroiam sa-l fac) sa ma influenteze si am invinuit Gameshop de unele lucruri care erau in afara controlului lor.
Pe langa asta, am amintit de lipsa de comunicare in special pentru ca tocmai am avut un schimb de pm-uri cu RvsS in care nu numai ca a fost deosebit de prompt, dar m-a si ajutat cu raspunsuri foarte relevante la intrebarile mele. Raspunsuri pe care nu era nicidecum obligat sa le dea.
Imi cer, deci, scuze, pentru post-urile de acum cateva pagini, imi doresc sa ma fi gandit mai mult la detalii inainte de a fi postat.
Sorry si pentru post-ul acesta off-topic, oarecum, dar lucrurile acestea trebuiau spuse in public.
RvsS oferiti garantie pentru jocuri ? Mi s-a zgariat CD ul de la L4D si nu-l mai citeste
Din pacate pentru acest tip de eroare nu se ofera garantie, dar in manual exista indicatii pentru contactarea directa a producatorului.
---------- Post added at 05:31 PM ---------- Previous post was at 11:46 AM ----------
Avem super oferte:
Toate aceste jocuri vor fi maxim 59,9 lei. Da, ati citit corect, Far Cry 2 59,9 lei. In scurt timp se vor modifica preturile pe site, stocul este foarte limitat.
ASSASINS CREED PS3 RAINBOW SIX VEGAS 2 PS3 HAZE PS3 ARMORED CORE FOR ANSWER PS3 END WAR XBOX360 BROTHERS IN ARMS HH PS3 SOUL CALIBUR 4 XBOX360 ARMORED CORE FOR ANSWER XBOX360 SOUL CALIBUR 4 PS3 BROTHERS IN ARMS HH XBOX360 SHAUN WHITE SNOWBOARDING PS3 SHAUN WHITE SNOWBOARDING XBOX360 PRINCE OF PERSIA XBOX360 NARUTO THE BROKEN BOND XBOX360 LOST VIA DOMUS PS3 FARCRY 2 PS3 END WAR PS3 FARCRY 2 XBOX360
Uite RvsS am facut ca tabel:
Nume joc Platforma Pret Assasin's Creed PS3 59.99 Rainbow Six Vegas 2 PS3 59.99 Haze PS3 59.99 Armored Core For Answer PS3 59.99 End War XBOX 360 59.99 Brothers in Arms HH PS3 59.99 Soul Calibur 4 XBOX 360 59.99 Armored Core for Answer XBOX 360 59.99 Soul Calibur 4 PS3 59.99 Brothers in Arms HH XBOX 360 59.99 Shaun White Snowboarding PS3 59.99 Shaun White Snowboarding XBOX 360 59.99 Prince of Persia XBOX 360 59.99 Naruto the Broken Bond XBOX 360 59.99 Lost Via Domus PS3 59.99 FarCry 2 PS3 59.99 End War PS3 59.99 FarCry 2 XBOX 360 59.99
Bookmarks