Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 10 of 10

Thread: Vreau sa inchiriez PS4 + Uncharted 4

1. #1 SP
    Junior Member meste's Avatar

Cool Vreau sa inchiriez PS4 + Uncharted 4

Salut,

Am PS3 si am jucat Uncharted 1-3 si as vrea sa joc si pe ultimul, dar nu vreau sa imi cumpar PS4 doar pt Uncharted 4.

Stie cineva de unde as putea sa inchiriez (pt Bucuresti) o consola PS4? Cu sau fara jocul respectiv? Sau poate e cineva interesat sa ma ajute in chestia asta, contra cost si de discutat conditiile aprioris?

Nu sunt gamer, sau mai bine zis nu mai sunt, la virsta mea adica... (am jucat in tinerete, de fapt am prins zilele cind se lansau primele jocuri facute de LucasArts...), dar seria asta este superba si merita jucata indiferent de virsta.

Merci,
    Meste

2. #2 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar

Vreau sa inchiriez PS4 + Uncharted 4

In cazul in care nu o sa gasesti pe cine este o solutie dar nu e prea morala. mai degraba cumperi un ps4 la emag si il returnezi in 30 de zile . Ai timp sa termini jocul in timpul asta. Recomand sa iei jocul separat de la cineva sa ti-l imprumute (e mai usor sa gasesti pe cineva sa iti imprumute un joc decat o consola)
    stiu ca e problematic sa returnezi software-uri / jocuri
    Astfel recuperezi si toti banii si iti joci si jocul
    Ps: nu prea e morala solutia, personal nu as face asa, dar alegerea e a fiecaruia

Sent from my iPhone using Tapatalk

3. #3 SP
    Da, ai dreptate, dar nu imi vine sa fac asta... Sper sa gasesc totusi pe pe cineva sa o fac corect. Dar merci de idee.

4. #4 SP
    Member mircoid's Avatar
    Poti finaliza jocul lejer in cateva ore de sambata la o sala de jocuri PS4 privata sau intr-un mall.

Trimis de pe al meu LG-D855 folosind Tapatalk

5. #5 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by mircoid View Post
    Poti finaliza jocul lejer in cateva ore de sambata la o sala de jocuri PS4 privata sau intr-un mall.

Trimis de pe al meu LG-D855 folosind Tapatalk
    Vreo 15 ore. Subscriu, il poți juca la o sala fara probleme.

6. #6 SP
    Quote Originally Posted by Espiritus View Post
    Vreo 15 ore. Subscriu, il poți juca la o sala fara probleme.
    Merci de sfat, nu m-am gindit la asta, dar eu pot sa joc noaptea cind familia imi doarme, asa ca e exclus varianta asta.

7. #7 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    incearca la astia: inchiriere echipamente evenimente private | RenTech.ro

e mai mult pentru evenimente dar par sa fie deschisi si catre inchirieri ptr uz personal.

8. #8 SP
    Gaya, am rezolvat!

9. #9 SP
    Banned Templier's Avatar
    cum??

10. #10 SP
    Jocul cumparat sigilat cu 120 lei si consola imprumutata de la cineva/prieten pt o saptamina

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.