Nu e chiar prostie. Mie îmi place.
Buyk ,nu stiu daca e trist, dar e amuzant
acum chiar sa ai pretentii , cand e moca .. tot amuzant suna
Eingeh#%&%$# 793AD ...urat nickname bre , cred ca si eu o sa-l joc cu placere![]()
pai tot la o comedie tragica ajungi bre' , ma invart in jurul cozii, dar in final iau de bun si incerc sa savurez , inevitabil ai asteptari mai mari (daca nu vrei sa fi mediocru) si asta daca stai sa compari cu ce se ofera pe ps3 (eu n-am ps3)
Ar fi o prostie sa compar cu jocurile de PS3, PS4 e aparut de nici juma' de an, mi-ar fi placut sa dea Daylight, dar pana imi cumpar eu PS4 sigur vine si ala, cred ca luna viitoare![]()
Mai voi o luați ca și cum nu sunt jocuri next gen. Sunt, dar trebuie cumpărate :-)
Jocurile de la PS plus ar trebui luate ca atare. Plus că sunt 3 platforme acoperite.
Deci cand am vazut caricatura aia de Mercenary Kings...M-am gandit sa imi vand PS4 si sa cumpar o consola Terminator.Daca va uitati pe forumurile de specialitate o sa vedeti ca multi se bucura... pentru ce sa ne bucuram, pentru un joc mediocru? Bravo Sony.
Este de 1000 de ori mai frumos Dead Nation...
Din pacate in ps plus platesti abonamentul online , in plus ,pt asta , mai primesti lunar si un joc . Daca stau sa ma gandesc bine , titlurile bune o sa le cumpar la aparitie , asa ca mai bine sa dea "alte" jocuri moca![]()
Da intr-adevar Dead Nation e super jocul, tin minte ca i-am dat download si facut capat in aceiasi zi aveam ochii rosi si cat doua cepe
, voi juca cu drag si acest retro cu gandul la Metal Slug.
mie a inceput sa imi placa mercenary Kings mai ales co op ,sincer si eu am crezut ca e prost dar dupa ce am rezistat si am facut cateva misiuni sa intors roata
Bookmarks