O mare porcarie. Mai urmeaza implementarea unei solutii de genul: sa poti termina jocul o singura data, iar la final, cartusul se va autodistruge.
Edit: Tocmai mi-am ammintit ceva, funy acum, la vremea aia nu prea a fost. Am procurat cu greu Donkey Kong County pentru SNES, asta prin '95 sau '96. Eram super entuziasmat. Platisem o suma importanta pe el. Joc de nota 10, rupeam controlerul in doua. L-am dus la 99 sau 98% si dupa cam 2 saptamani am vrut sa incep o fila noua. Dar, surpriza, dupa crearea filei noi, blank screen. Si asa a ramas. Prima idee ce mi-a sagetat mintea a fost ca este un joc "one time play". Acum rad de aceasta idee, dar atunci nu radeam de loc, mai ales ca am fost nevoit sa-mi vand echipamentul de baschet sa pot cumpara jocul, si sa nu mai vorbesc de ce am patit dupa aceasta "fapta".
Ma intreb daca sint posesori de 3ds in Bucuresti pentru ca nu am reusit sa fac streetpass niciodata.
Propun sa facem niste intalniri in acest sens. Facem un streetpass, jucam ceva in multiplayer. Ce ziceti?
?????????
...mor �ncet!- jocul pentru care mi-aș cumpăra un Nintendo 3DS!!!!
Evident că se poate juca doar pe un Nintendo 3DS Japonez.
Doamnce...ce iubesc eu limitarea pe regiuni. O ador!![]()
Robin Williams is known for being amongst the biggest fans of The Legend of Zelda series of games. The award-winning Hollywood actor revealed that he and his family have been completely immersed in the The Legend of Zelda series since first playing them over 20 years ago. His love for the series inspired him to name his daughter Zelda after the Princess featured within the series.
Vesti proaste ....
Ubisoft today confirmed it has ceased production of Assassin's Creed: Lost Legacy for the Nintendo 3DS.
Last week, a report from Joystiq implied development of the game had stopped. Today, Ubisoft CFO Alain Martinez confirmed the news, adding that the move was done last year and had nothing to do with slow 3DS sales.
"[The cancellation] was a decision made back in September 2010," Martinez said. "It wasn't due to anything that took place. We felt the machine already had a number of hardcore games for its release."
This news comes just days after Capcom announced it cancelled its Mega Man Legends 3 Project, and SEGA delaying the release of two 3DS titles into late 2011 and early 2012.
Ubisoft said it plans to bring several of its big gaming brands, including Assassin's Creed, to tablet devices in the next few years.
Sursa : IGN
Pentru cine vrea sa ma adauge, here's my friend code: 2148 - 8289 - 4739. Poate bagam un Street Fighter IV ceva, cei care il aveti, e superb in doi.![]()
Se pare ca Nintendo se pregateste deja de sarbatori. 15,000 yen in Japonia si 170 $ in America de Nord si posibil 160 euro in Europa. That's nice of them. Si ce primesc cei care au cumparat deja consola? - Sunt numiti "eShop Ambassadors" si primesc 10 jocuri de NES si 10 de Game Boy Advance for FREE!!!
3DS Drops to $169.99 from 12th August - 3DS News @ Nintendo Life
http://3dsvc.nintendolife.com/news/2...irtual_console
Te adaug eu. Eu am doua console. Momentan una e imprumutata unui prieten, asa ca te voi adauga doar pe una pentru moment.
Roxana: 5069-4005-1259 (pe acesta te-am adaugat acum)
Andrei: 4210-4035-6346 (pe acesta te adaug cand recuperez consola)
Cine doreste sa joace street fighter online sa ma adauge si pe mine cu ambele console.
Ok man, te-am adaugat cu ambele. Ne vedem online la un Street FighterAstept si alte friend request-uri de la voi.
Cu cine pot face schimb de coduri razuibile care se gasesc in interiorul produselor Nintendo? Am un cod de Street Fighter pentru 3DS si nu il pot inregistra pentru ca am jocul de doua ori. Daca are cineva un joc pe care nu l-a inregistrat inca pe site-ul Nintendo, astept sa fiu contactat pe PM ca sa facem schimb de coduri. Trebuie sa fie un joc de DS, 3DS sau WII.
Am banii pregatiti pentru 3DS ...insa daca nu implementeaza un soft pentru Youtube, astept PSVita...sau upgradeul cu 3G de la 3DS.
Browser-ul de net e intr-adevar foarte nasol, am intrat o singura data si bleah. Pe cand upgrade-ul ala cu 3G? Habar nu aveam. O sa apara un alt model cu aceasta implementare incorporata sau se rezolva si la acestea actuale cu un update de firmware?![]()
Se pare ca au anuntat deja lista jocurilor NES pentru programul Ambassador in Japonia:
Super Mario Bros.
The Legend of Zelda
Zelda 2: The Adventure of Link
Metroid
Yoshi
Ice Climber
Baloon Fight
Donkey Kong Jr.
Wrecking Crew
NES Open Tournament Golf
Bookmarks