Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 36 of 36

Thread: Stellar Blade

  1. #21 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Per total mi-a placut desi dureaza un pic sa te obisnuiesti cu combat-ul. E mai mult souls-like decat as fi crezut, dar are si ceva elemente de Bayonetta.
    Mai mult m-au deranjat unele efecte sonore de frecventa inalta, parca ma zgariu pe creier si a trebuit sa reduc volumul sunetelor.

  2. #22 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Quote Originally Posted by Espiritus View Post
    m-am saturat de open worlds care nu imi respecta timpul.


    Trag de mine de cateva zile sa termin Banishers si in curand cred ca il abandonez. Nu blamez jocul, probabil gradul meu de uzura isi spune cuvantul...

  3. #23 SP
    Member Frankie.'s Avatar
    L-am terminat ieri si cam regret timpul investit in Banishers.
    Cel mai neplacut detaliu mi s-a parut combatul.Inamicii sunt atat de boring si blend incat am jucat jocul pe easy astfel incat sa nu petrec mult timp luptand cu ei ci sa avansez in story.Sistemul de upgrade al abilitatilor e derutant.Despre story pot sa spun ca e interesant dar cumva devine si el plictisitor din cauza dialogurilor.Eu il vad ca pe o copie neinspirata dupa God of war.Crede-ma ca nu pierzi nimic daca il abandonezi.Stiu ca jocul are mai multe finaluri in functie de alegerile pe care la faci insa finalul pe care l-am avut eu a fost atat de sec incat am regretat instant ca l-am jucat.Cel mult il consider un joc mediocru al carui pret nu merita mai mult de 15 euro.

  4. #24 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Here we gooooo! ahaha


  5. #25 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Am bagat si eu demo-ul, tot timpul setez jocurile pe quality/resolution preferred dar aici a trebuit sa-l pun pe balanced fiindca mi s-a parut ca se misca oribil pe resolution mode, nu am mai patit sa simt asta fiindca is obisnuit sa joc la 30fps dar nu stiu daca nu scade si sub atata de am simtit asta.
    Stilul mie imi place, nu am jucat de mult ceva hack and slash bun, nu stiu insa daca nu va fi prea greu pentru mine, nu am putut juca nici un joc soulsbourne dar parca nici chiar asa nu este, sper sa ai checkpoint-uri chiar inainte de fiecare boss, eu am murit si la boss-ul din demo de nu stiu cate ori pana i-am dat ceaiul, sincer mi-ar place sa fie un joc pentru nivelul meu, nu mai am dexteritate, reflexe si nervi precum am avut candva si nu pot juca jocuri foarte grele.

  6. #26 SP
    Member Cristache07's Avatar
    Srachi, am intalnit online acum cativa ani un "nene" de peste 50 de ani ce dadea 5-6 hit cu speciala si ajungea pe la 15 hit cu usurinta/ la King Of FIghters'97 (asta e nu lucru usor). Incepem sa vorbim, avea nick-ul Grandpagamer sau ceva de genul si cand intru pe profilul lui avea toate 3 Dark Souls platinate. Mi-a zis ca nimic nu e greu, trebuie doar repetat iar in majoritatea cazurilor trebuie invatat tiparul. Te inteleg ca nici eu nu mai am rabdare + ca mai e si curba asta a invatarii....

  7. #27 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Fiecare suntem diferiți, mi-a plăcut de mic gaming-ul dar gamer înrăit nu am fost niciodată, poate Grandpa joacă zilnic, memorează usor combo-uri si are reflexe bune pt paring/dodging plus probabil își poate păstra calmul lucru cu care eu nu ma pot lauda din păcate.

    Recent am terminat Prince of Persia The Lost Crown pe mod dificultate warrior/normal si mi s-a parut foarte challenging unele boss fight-uri, am avut noroc ca am explorat mult si mai pe la sfârșit aveam life bar-ul mare, plus extra life bar din amulete upgradate la maxim si asa am reușit să-l termin dar m-am mai uitat pe YouTube la strategii si vedeam useri cu boss fight-uri terminate cu no hit/no damage, chiar nu stiu cum reușesc unii sa joace chiar asa!
    A fost greu si platforming -ul pe alocuri si unele puzzle-uri foarte faine care îți punea bibila la contribuție si stăteai putin pe ganduri, mi-a plăcut mult jocul, asa mai old school ca si mine, un pic de fresh air pt vremurile de azi, si eu sunt cam sătul de open world-uri lungite!

    Oricum am sa aștept sa apară Stellar Blade, sa mai aud pareri despre cat de greu este si probabil il voi lua si eu, chiar as vrea să-l pot juca fiindcă imi place stilul, cat am văzut si atmosfera e okay, mi-a placut.

  8. #28 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Stellar Blade are si un Story Mode unde te si invata cum sa folosesti abilitatile mai greu de activat (Action Assist).

  9. #29 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Quote Originally Posted by Srachi View Post
    probabil își poate păstra calmul lucru cu care eu nu ma pot lauda din păcate.
    Si mie imi sare țandăra si mă enervez, mă răstesc si ridic tonul din orice rahat, dar jocurile soulslike sunt preferatele mele. Mă calmează

  10. #30 SP
    Manager paul's Avatar
    DF tech demo first impressions:

    Performance mode:
    - 1440p/60fps
    Balanced mode:
    - temporal 4K/60fps - mostly from 1296p; 50-60fps in some points
    Resolution mode:
    - 4K/30fps

  11. #31 SP
    Member Frankie.'s Avatar
    Nu-mi aduc aminte sa fii jucat un joc in care sa am erectie constanta precum in Stellar Blade.
    E un joc de la care efectiv ti se scoala p@#a

  12. #32 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Am vreo 5 ore in demo! . L-am sters si reinstalat de 3-4 ori pana acum ! Daca faceti o smecherie puteti sa mai jucati 30-40 min in plus. Dar sa nu activati trenul la sfarsit PRE-ORDER !



  13. #33 SP
    Manager paul's Avatar
    Metacritic: 82
    OpenCritic: 84

    Recenzii video:
    IGN:

    GameSpot:

    GamingBolt:

    Kinda Funny Games:

    DF tech review:

  14. #34 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    'Balanced mode largely looks better' este tot ce am avut nevoie sa aud ca sa fiu fericit, abia astept sa il incep, o surpriza foarte placuta!

  15. #35 SP
    qdx
    Junior Member qdx's Avatar
    Rise of the ronin a luat 7 si asta a primit 8.

  16. #36 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Super jocul (8.5/10)! Mi-a placut mai mult decat ultimele jucate pe PS5 (FF Rebirth & Spiderman 2?!? ). Am stat eu sa colectionez toate dozele de bauturi ingame! Mai rar lucrul asta!
    La NG+ maresc miza si adauga o gramada de lucruri noi si cool incat sa te faca sa mai treci inca o data prin el.
    Attached Images Attached Images share_20240504_1258500.jpeg share_20240504_1258110.jpeg share_20240504_1259140.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Similar Threads

  1. Marvel's Blade By paul in forum Console Club
    Replies: 3 Last Post: 12-12-2023, 03:02
  2. Blade & Soul !!! By mariuck in forum Jocuri PC
    Replies: 5 Last Post: 21-05-2015, 20:11
  3. Infinity Blade III By MonkY in forum Apple
    Replies: 1 Last Post: 18-09-2013, 16:55
  4. Replies: 0 Last Post: 11-12-2011, 07:41
  5. Replies: 0 Last Post: 06-10-2011, 10:40

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts