Pentru toti cei cu probleme la instalarea cHickHEN am sa va dau o mana de ajutorAm sa va arat pasii care trebuie urmati sa puteti moda orice psp slim&lite 2000 cu TA-088v3 chiar si 3000.Cel putin eu pot confirma ca pe v3 merge sigur.De ce aveti nevoie? -PSP slim&lite cu FW 5.03 oficial! Ta-088v3 sau 3000
1.Reformatati cardul de la psp(eventual faceti un backup);
2.Dati la settings in psp si dati restore default settings;
3.Tot la settings>UMD auto-start dati oFF;
4.Settings>UMD Cache>oFF;
5.Downloadati chickHEN MOD
6.Copiati h.bin direct pe card!
7.Copiati fisierul ChickHEN MOD care il gasiti in fisierul PICTURE din arhiva,il copiati pe psp in fisierul PSP>PHOTO daca nu exista
fisierul photo il creati.
8.Decuplati PSP-ul de la usb si intrati la photo,asteptati sa incarce imaginea in patratul cu ChickHEN MOD apoi intrati in el.
9.Dupa asta asteptati,nu apasati pe nimic,daca PSP-ul se restarteaza ChickHEN MOD a fost instalat.Daca nu se reseteaza(se inchide) repetati faza,intrati in photo>chickHEN MOD.
10.Dupa ce se reseteaza puteti intra la system settings>system information si daca la soft. apare 5.00 ChickHEN totul a mers bine.
11.Instalati CFW Enabler eu ma bazez pe v 1.0 mi-a mers perfect Nu functioneaza pe PSP 3000. Pentru acesta este nevoie de CFWEnabler de la versiunea 3.01 in sus si nu merge pe cele cu date code 8C.
12.Dati mai intai pe O iar dupa ce a terminat dati X
13.Acum aveti un psp CFW 5.00 M33(Succes!)
*Faceti un fisier iso pe card si acolo bagati jocurile iso.
**Ca sa nu trebuiasca sa jucati cu umd inauntru dati select in meniul psp(apare M33 Vsh menu), dati la UMD ISO MODE sageata dreapta pana apare SONY NP9660.Acum puteti juca linistiti fara umd
Daca urmati cu atentie pasii veti reusi,tutorialul este putin modificat de mine.
Bookmarks