Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 21

Thread: Jocuri PS3 2-4 playeri

1. #1 SP
    Member Geonebun's Avatar

Jocuri PS3 2-4 playeri

Salut , ma intereseaza si pe mine jocuri gen Little Big Planet pe care il poti juca cu prietenii de acasa pana la 4 playeri deodata.
    Exclus jocurile sportive gen FIFA , NBA etc si gen fighting , Street Fighter 4 ..
    Daca ati jucat acest gen de jocuri fun unde nu trebuie skill si mult practice , enumerati-le lol , thx.

2. #2 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Dupa parerea meu NR.1 in acest domeniu este Burnout Ultimate Box, se poate juca si pana la 8 jucatori si e cu pass-the-gamepad.Jocul este foarteee distractiv, te pune sa faci mai multe feluri de probe(viteza, evitari de masini pe contrasens, sarituri...) si cel care face cel mai bine castiga.

3. #3 SP
    Member Geonebun's Avatar
    da ms , interesant jocul dar tot nu e acelasi feeling ca in LBP cand joci in 4 , acolo e caterinca , tre sa fie unu mai but si se tipa la el " baaa ne iei toate vietile , numai sari de nebun" )

4. #4 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Ultra bomberman

5. #5 SP
    Junior Member alf69's Avatar
    E ok de jucat in mai multi, pana la 4 jucatori, Trivial Pursuit.
    Cu intrebari de cultura generala, pariuri pe cunostiintele celorlalti, etc.
    La fel si karaoke de la SING STAR. Dar acolo iti trebuie tot setul, si microfoane si BD cu muzica.
    Army of two l-am jucat in 2 pe acelasi Tv si a fost foarte funny.

6. #6 SP
    Member killlemalll3's Avatar
    Buzz!Robo jam,5 usd pe psn. 4players

7. #7 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Motorstorm 2 : Pacific Rift, 4p split screen

8. #8 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by Ken View Post
    da ms , interesant jocul dar tot nu e acelasi feeling ca in LBP cand joci in 4 , acolo e caterinca , tre sa fie unu mai but si se tipa la el " baaa ne iei toate vietile , numai sari de nebun" )
    E foarte distractiv Burnout, e foarte lung si are un multiplayer foarte bun. Ratezi unul dintre cele mai bune jocuri de gen daca nu-l joci.
    Dintre FPSuri mi-au placut Resistance, CoD 4, CoD 5

9. #9 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Burnout Paradise nu are splitscreen. El la asta se referea ( cred ).

10. #10 SP
    Member yoyokid's Avatar
    Army of Two-singur--> plictisitor
    in 2 ---->prea Funny

11. #11 SP
    Member Geonebun's Avatar
    Jocuri de multiplayers sunt o gramada pe net , eu ma refeream multiplayer de la o singura consola , adica 2-3-4 players in aceeasi camera.
    Multumesc de raspunsuri , pana acum Ultra Bomberman si Robo jam ala par funny si cu sigranta o sa le iau.

12. #12 SP
    Jocuri de multiplayers sunt o gramada pe net , eu ma refeream multiplayer de la o singura consola , adica 2-3-4 players in aceeasi camera.
    Multumesc de raspunsuri , pana acum Ultra Bomberman si Robo jam ala par funny si cu sigranta o sa le iau.
    Toate jocurile scrise in acest thread au multiplayer pe aceeasi consola

13. #13 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Salut , ma intereseaza si pe mine jocuri gen Little Big Planet pe care il poti juca cu prietenii de acasa pana la 4 playeri deodata.
    Exclus jocurile sportive gen FIFA , NBA etc si gen fighting , Street Fighter 4 ..
    Daca ati jucat acest gen de jocuri fun unde nu trebuie skill si mult practice , enumerati-le lol , thx.
    Resident Evil 5 - depinde cate locuri are canapeaua...Se schimba padul la fiecare 5 minute intre participanti.

14. #14 SP
    Member slabunator's Avatar
    motorstorm 2 , rockband & guitar hero, smackdown vs raw,

15. #15 SP
    Member Imouthes's Avatar

Pe asta il joc cu fiica-mea, cine are bebei de 3-4 ani, sa-l incerce cu incredere, e foarte simplu de controlat, cei mici se descurca de minune ...

Un alt joc mai interesant ar fi TRINE ... Se poate juca cu inca 2 prieteni ...

16. #16 SP
    Member Imperatore's Avatar
    subscriu si eu ca cel mai fain este Burnout Ultimate Box try it

17. #17 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Eu am jucat Noby Noby Boy in 4, pe aceeasi consola. La inceput mai mult in gluma, sa le arat cat de ciudat e jocul, dar dupa o ora ne-am trezit ca inca mai jucam.

18. #18 SP
    Member dorin_star's Avatar
    call of duty world at war poti juca 2 ,3 ,4 jucatori

19. #19 SP
    Member wampirash's Avatar
    Si eu caut ceva jocuri funny de 2-4 playeri, nu jocuri sofisticate, ceva distractiv si interesant.
    Daca mai stiti ceva in afara de Little Big Planet, Ultra Bomberman , Buzz!Robo Jam ...let me know...

20. #20 SP
    Burnout Paradise ( cu Party DLC) este foarte distractiv.
    CoD5: Nazi Zombies mi-a placut. Poti incerca si UT3.
    Motorstorm 2 pare foarte fun din ce am vazut in demo.
    Plus jocurile sportive, mai ales Fifa.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast