dupa cum sigur stiti, desi este compatibil orice headset bluethooth cu micuta noastra consola,noi stam (majoritatea) si jucam ca mutii online
miscarea celor de la microsoft, de a pune un headset de 2 bani in pachet ,pe care tot americanul lenes si dopat cu hamburgari il foloseste pt ca e simplu de conectat si vine cu consola, e una de geniu...datorita acestui aparent mic detaliu pot zice ca, personal, prefer liveul fata de psn, iar toti cei care au jucat online cu casca, fie pe pc, fie pe consola sunt convins ca sunt de accord cu mine ca e mult mai amuzant sa socializezi cu prietenii intre timp ce te joci
pt cei care se tem de indivizii de 9 ani care au scapat din tarc si tot striga la parinti sa le aduca un sandwich (pe care ii intalnesti la fiecare pas pe LIVE), va spun ca totul se poate remedia printr-un simplu ignore user ( functie prezenta si pe psn si pe live)
Scopul acestui thread e de a va convinge pe cat mai multi dintre voi sa folositi headsetul,macar noi, romanii, intre noi, cand intram la un joc cu vecinu de peste drum sa putem discuta una alta. probabil ca multi dintre voi aveti casca bluethooth pt mobil, si aia merge ( eu asa ceva folosesc, defapt am luat-o special pt consola , a fost cam 80 lei )...nokia, plantronics,motorola...etc, toate merg...casca oficala ps3 e destul de scumpa , nu stiu daca isi merita banii, si cu siguranta nu se gaseste pe meleagurile noastre. mai e compatibila si casca de la ps2 care vine cu socom us navy seals, si desigur casca care vine cu editia speciala a jocurilor mgs4 si socom confrontation
video-tutorial pt cei care intampina dificultati tehnice la conectarea headsetului good youtube video tutorials: How to set-up a bluetooth headset with a PS3.
Sper sa va conving pe cat mai multi dintre voi sa folositi headsetul, cred ca e o initiativa buna
Propun sa formam o lista cu userii psn (idurile) cu headset/care au de gand sa isi ia headset, evident incep eu
aallex2099 ( sunt inactiv pe psn de ceva vreme si voi mai fii cam o saptamana, promit ca voi revini in forta)
Cheers!
Bookmarks