Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 19 of 19

Thread: Initiativa "Headset" PS3

1. #1 SP
    Member slabunator's Avatar

Talking Initiativa "Headset" PS3

dupa cum sigur stiti, desi este compatibil orice headset bluethooth cu micuta noastra consola,noi stam (majoritatea) si jucam ca mutii online

miscarea celor de la microsoft, de a pune un headset de 2 bani in pachet ,pe care tot americanul lenes si dopat cu hamburgari il foloseste pt ca e simplu de conectat si vine cu consola, e una de geniu...datorita acestui aparent mic detaliu pot zice ca, personal, prefer liveul fata de psn, iar toti cei care au jucat online cu casca, fie pe pc, fie pe consola sunt convins ca sunt de accord cu mine ca e mult mai amuzant sa socializezi cu prietenii intre timp ce te joci

pt cei care se tem de indivizii de 9 ani care au scapat din tarc si tot striga la parinti sa le aduca un sandwich (pe care ii intalnesti la fiecare pas pe LIVE), va spun ca totul se poate remedia printr-un simplu ignore user ( functie prezenta si pe psn si pe live)

Scopul acestui thread e de a va convinge pe cat mai multi dintre voi sa folositi headsetul,macar noi, romanii, intre noi, cand intram la un joc cu vecinu de peste drum sa putem discuta una alta. probabil ca multi dintre voi aveti casca bluethooth pt mobil, si aia merge ( eu asa ceva folosesc, defapt am luat-o special pt consola , a fost cam 80 lei )...nokia, plantronics,motorola...etc, toate merg...casca oficala ps3 e destul de scumpa , nu stiu daca isi merita banii, si cu siguranta nu se gaseste pe meleagurile noastre. mai e compatibila si casca de la ps2 care vine cu socom us navy seals, si desigur casca care vine cu editia speciala a jocurilor mgs4 si socom confrontation

video-tutorial pt cei care intampina dificultati tehnice la conectarea headsetului good youtube video tutorials: How to set-up a bluetooth headset with a PS3.

Sper sa va conving pe cat mai multi dintre voi sa folositi headsetul, cred ca e o initiativa buna
    Propun sa formam o lista cu userii psn (idurile) cu headset/care au de gand sa isi ia headset, evident incep eu

aallex2099 ( sunt inactiv pe psn de ceva vreme si voi mai fii cam o saptamana, promit ca voi revini in forta )

Cheers!

2. #2 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Prezent si eu! Momentan nu prea joc online nimic, dar cand voi juca voi avea sigur si headset.

3. #3 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    tocmai dadeam o raita prin MG si ma hotarasem asupra unui bluetooth Nokia insa intre timp PS3-ul meu da semne de moarte sigura. Anyways bun thread, I'm in as soon as my ps3 is back ( ressurected or new, whichever that may be)

4. #4 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Eu am headset si sincer nu il prea folosesc decat daca joc cu persoane cunoscute, necunoscutii orice le-as zice nu ma baga in seama.

5. #5 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    am headset din prima luna decand am ps3 (07) , multa lume are headset dar nimeni nu o foloseste daca alcineva nu o foloseste....so on and on.

6. #6 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Am si eu unul, sincer cred ca e cam varza fiindca se aude destul de prost ce vorbesc altii. De fapt nu stiu ce sa cred caci in burnout paradise merge si microfonul eye toy-ului sa preia sunet si pe altii ii auzi in tv si cam tot foarte rau ii inteleg. Are cineva headset-ul asta nou de la sony? Parca are ceva in plus pentru calitate sunetului, poate isi merita banii.

7. #7 SP
    Member piratu360's Avatar
    eu am un Jabra BT135 si pot sa zic ca se aude super, e naspa doar sensibilitatea microfonului ca e prea mare desi am setat-o la 1, in rest nu am avut probleme

8. #8 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by Srachi View Post
    Am si eu unul, sincer cred ca e cam varza fiindca se aude destul de prost ce vorbesc altii. De fapt nu stiu ce sa cred caci in burnout paradise merge si microfonul eye toy-ului sa preia sunet si pe altii ii auzi in tv si cam tot foarte rau ii inteleg. Are cineva headset-ul asta nou de la sony? Parca are ceva in plus pentru calitate sunetului, poate isi merita banii.
    la mine pare sa se auda bine al meu .. dar in jocuri pe altii ii aud ca varza murata ... de aia nu prea il folosesc.

9. #9 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    NU FACETI GRESEALA SA CUMPARATI UN ALT HEADSET DECAT CELE distrbuite de SONY! jabra de la warhawk sau mgs4 sunt perfecte pt ps3(dar sucks pt cellphone) si modelu asta nou ce ii facut de sony ii si mai bun , nu va luati alte casti pentru ca nu o sa va puteti intelege cu toti.
    www.shopto.com puteti comanda, sau puteti incerca la webpredator este 25 eu(stiu scump) 30 cu transport dar merita cea oficiala sony

10. #10 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Eu am un Nokia si sa stii ca se aude foarte bine si casca si mic-ul.

11. #11 SP
    Member slabunator's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    la mine pare sa se auda bine al meu .. dar in jocuri pe altii ii aud ca varza murata ... de aia nu prea il folosesc.
    pe americani de ex ii aud si eu tare prost,au zgomot din ala de fond asa ca la walky-talk
    E ori din cauza ca au ei casti proaste sau poate e din cauza distantei mari care trebuie parcursa de semnal , poate calitatea sunetului se deterioriaza,don't know; dar oricum cu romani se aude f bine

12. #12 SP
    Member andreips3's Avatar
    Am facut comanda la socom w/headset. Sper sa ajunga repede. Astept cu nerabdare sa ne strangem mai multi romani la un meci. Cu headset e mai fun. Am ramas cu amintiri placute din pc gaming si m-am ales si cu cativa tovarasi, si sper sa se repete cu ps3.

13. #13 SP
    Junior Member sony94's Avatar
    Daca doriti sa imi dati ID vostru PSN pt a juca jocuri online cu romanaii ......astept cu nerabdare ....am si eu headset ...si vreau sa vb cu voi pe ps3 ...astept Id vostru de PSN ....
    stima

14. #14 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Imi iau si eu zilele acestea.
    Motiv principal: posibilitatea de a conversa cu Tavitzu!

15. #15 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Imi iau si eu zilele acestea.
    Motiv principal: posibilitatea de a conversa cu Tavitzu!
    Numa cei cu headset au posibilitatea acum pe ps3 exclusiv doar sa auda cele mai tare tipete, Vitas(youtube daca nu stiti) ii copil mic pe langa mine

Seriosly now, eu nu te vad online deloc sigur ma ai la friends?

16. #16 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by Tavitzu View Post
    Numa cei cu headset au posibilitatea acum pe ps3 exclusiv doar sa auda cele mai tare tipete, Vitas(youtube daca nu stiti) ii copil mic pe langa mine

Seriosly now, eu nu te vad online deloc sigur ma ai la friends?
    Pai eu te-am invitat in clan si tu nu vrei sa fim prieteni? PSN ID RaskolnikovD

17. #17 SP
    Member yoyokid's Avatar
    Eu tot vreau sa imi iau..Da cand vreau sa imi iau...dau banii pe alte prostii..

18. #18 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Pai eu te-am invitat in clan si tu nu vrei sa fim prieteni? PSN ID RaskolnikovD
    Sa rezolvat intru on in 15 min

19. #19 SP
    Member Solozaur's Avatar
    eu am un headset Nokia pe care am dat 90ron..deci mult mai ieftin ca ala Sony si se aude perfect

acum nu stiu cum ma aud ceilalti .. ultima data cand am jucat nu prea avea nimeni reactie la ce ziceam eu dar daca ii intrebam daca ma aud spuneau ca se aude foarte bine..asa ca nu stiu ce sa cred, ori vorbeam eu prostii ori nu ma auzea nimeni

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.