ma ajuta si pe mine cineva cu un cod va rog de psn plus 14 zile pana iau eu mai dureaza vreo 1 sapt va rog mult ms ptr ps4
April 2014
In summary
Leaving PS Plus on 2nd April:
*Dead Nation Apocalypse Edition
*Tomb Raider
*Borderlands 2
*Smart As
*Pixeljunk Monsters Ultimate HD
Entering PS Plus on 2nd April:
*Mercenary Kings
*Pro Evolution Soccer 2014
*Sly Cooper Thieves in Time (Cross Buy)
*Hotline Miami (Cross buy)
*MotoGP 13
Si pt PSN US:
Batman: Arkham City (PS3) | IGN Score: 9.5
Castle of Illusion Starring Mickey Mouse (PS3) | IGN Score: 6.7
Mercenary Kings (PS4) | IGN Score: N/A (Launches April 1st)
PixelJunk Monsters Ultimate HD (Vita) | IGN Score: 9.0
Stealth Inc.: A Clone in the Dark (Vita) | IGN Score: 9.2
Velocity Ultra (Vita) | IGN Score: 8.4
Dupa cateva minute de ctit pe internet despre PS+ si Romania, am inteles ca trebuie sa-mi fac cont de US / UK + sa pun o adresa adevarata etc. Acum si intrebarea mea:
Am un card de 14 zile trial pt PS+ dar imi cere cardul de credit pentru al activa ( imi imaginez ca il cere si la celelalte carduri PS+ de 90 zile /1 an pe care le putem cumpara de pe altex etc ) , dar cardul de credit trebuie sa aiba aceeasi adresa ca si cea pe care o am la cont, corect? Atunci cum fac, avand in vedere ca, cardul meu de credit are adresa de Romania? Cumpar un card de 5 euro prepaid din UK / US si pun informatiile lui sau ... ?
Ms![]()
Dupa cateva minute de ctit pe internet despre PS+ si Romania, am inteles ca trebuie sa-mi fac cont de US / UK + sa pun o adresa adevarata etc. Acum si intrebarea mea:
Am un card de 14 zile trial pt PS+ dar imi cere cardul de credit pentru al activa ( imi imaginez ca il cere si la celelalte carduri PS+ de 90 zile /1 an pe care le putem cumpara de pe altex etc ) , dar cardul de credit trebuie sa aiba aceeasi adresa ca si cea pe care o am la cont, corect? Atunci cum fac, avand in vedere ca, cardul meu de credit are adresa de Romania? Cumpar un card de 5 euro prepaid din UK / US si pun informatiile lui sau ... ?
Ms![]()
cele pre-payed nu trebuie activate cu card-ul. doar introduci codul de pe ele in casuta de redeem code pe playstation store
Pe PS4, dupa ce iti faci cont, dupa ce incerci sa activezi cele 14 zile de trial care vin cu PSul, iti cere cardul de credit din cate stiu, pe care nu il pot folosi din moment ce este din Romania iar eu am cont pe UK. Deci cum ar trebui sa fac ?
In caz ca nu pot folosi cele 14 zile, imi pot lua un card de 90 / 360 zile pt PS+ sau sa cumpar carduri prepay si sa cumpar din store abonament de PS+ ?
Daca UK imi accepta cardul, atunci il pot folosi pentru a cumpara jocuri de pe PS Store sau ar fi mai bine sa folosesc carduri prepay de UK ca sa cumpar jocuri?
Eu am card visa si nu accepta in niciun fel.. am incercat si a lui un prieten si tot asa...
Pana la urma mi-am luat un card valoric pt 12 luni de pe un site .
Nu iti recomand sa cumperi direct cu cardul de pe store, o data ce pui adresa de UK si cardul tau are adresa de RO nu prea este in regula, insa te sfatuiesc sa faci cum ai spus si tu foloseste-l pentru a cumpara prepay card de pe amazon, allromedia s.a si apoi ii dai reedem la cod este cel mai sigur asa.
E cam aiurea faza asta. Eu am card emis de o banca din Statele Unite si adresa e din Romania, ca aici sunt domiciliat. Daca il folosesc sa cumpar un joc, e posibil sa nu fie in regula? Adica aia mi-au emis cardul de peste ocean, il folosesc sa cumpar de pe orice site din lume, il folosesc oriunde in UE si in SUA, dar de pe ps store nu pot?"interesanta" politica celor de la Sony
jocurile sunt UP, dar nu inca in lista de instant game, search:
*Mercenary Kings
*Pro Evolution Soccer 2014
*Sly Cooper Thieves in Time
*Hotline Miami
*MotoGP 13
Din pacate este gresit ce spui. Pentru a ti se emite un card in US, trebuie sa ai domiciliu (chiar si temporar) in US. Prin urmare, poti folosi pe contul de PSN US aceeasi adresa pe care ti s-a emis si cardul, fara probleme. Chiar daca momentan ai adresa de Romania, unde esti domiciliat. E vorba strict de card... ei fac o verificare si daca nu se pupa numarul cardului cu adresa ta, inseamna ca nu e OK. Simplu.
NU stiu cum obtineti voi carduri ... da eu cand l-am facut in Cipru a trebuit sa dovedesc tot felu de chestii ca sunt domiciliat acolo, ca muncesc in anumit loc, de unde imi provin banii si la adresa a fost problema ca stateam cu chirie.. m-au ajutat managerul de unde munceam.. mi-a facut adresa pe hotelul unde munceam. acum cand vreu sa-l folosesc in romania pe tranzactii online imi gaseste providerul de net din romania si nu se potriveste. pot numa' pe anumite situri pot face tranzactii.
Bookmarks