Eu zic sa le dai un mesaj pe Facebook, iti vor lasa ei un link catre joc, eu l-am luat de cand a aparut pe PS+ ......si am cont pe RO...
Eu zic sa le dai un mesaj pe Facebook, iti vor lasa ei un link catre joc, eu l-am luat de cand a aparut pe PS+ ......si am cont pe RO...
Ceva ciudat se intampla ori cu psu meu ori nu stiu.Nu merge nici driveclub,se blocheaza la inceput,nici gtaV,se blocheaza la 90% cand incarca story
Hello!
Thank you for your patience!
The Unfinished Swan is now being uploaded by our technical team!
We deeply apology for any inconvenience caused!
Best Regards
PlayStation Team
In iunie PS Plus face 5 anișori, umbla o vorbă ca o sa fie o lună bună, cu joc sau jocuri AAA
Eu cred ca vom vedea în sfârșit Killzone SF, mai ales ca in Japonia l-au oferit prin decembrie, anul trecut. Sper sa vină săptămâna asta anunțul, deși parcă văd ca aflăm ceva tocmai săptămâna viitoare.
LE: cei care au cont in Japonia primesc Metal Gear Solid V: Ground Zeroes
Metal Gear Solid: Ground Zeroes leads June's PlayStation Plus line-up - PlayStation.Blog.Europe
Leaving PS Plus:
3rd June: Ether One (PS4)
3rd June: Guacamelee! Super Turbo Championship Edition (PS4)
3rd June: The Unfinished Swan (PS4, PS3, PS Vita)
3rd June: Race the Sun (PS4, PS3, PS Vita)
3rd June: Murasaki Baby (PS Vita)
3rd June: Hohokum (PS4, PS3, PS Vita)
Entering PS Plus:
3rd June: Metal Gear Solid: Ground Zeroes (PS4)
3rd June: Skulls of the Shogun: Bone-A-Fide Edition (PS4)
3rd June: Call of Juarez: Gunslinger (PS3)
3rd June: Cloudberry Kingdom (PS3)
3rd June: Futuridium (PS4 & PS Vita)
3rd June: Super Exploding Zoo (PS4 & PS Vita)
Marfa, abia l-am luat de vreo luna si nu nici nu am apucat inca sa-l deschid. Unde-i Dante cu aniversarea de 5 ani? Triple A title...![]()
Erau sperante pentru iunie totusi. Singurele 2 luni de ps plus din 2014 si pana acuma in care mai sperai ca dau ceva bun erau iunie si decembrie. Mai ramane decembrie.
astea imi plac
3rd June: Metal Gear Solid: Ground Zeroes (PS4)
3rd June: Skulls of the Shogun: Bone-A-Fide Edition (PS4)
3rd June: Call of Juarez: Gunslinger (PS3)
restul pot sa le pastreze
Au fost multe cu mult mai ok decat astea... Cred ca e prima luna in care sunt dezamăgit
Bookmarks