Country/Region: United Kingdom
Nici card nu am pus pe cont desi nu vad cum ar influenta![]()
Country/Region: United Kingdom
Nici card nu am pus pe cont desi nu vad cum ar influenta![]()
Am incercat si eu cu trial, iar eu am avut ps plus pe contul pe care am incercat si nu a functionat nici la mine, a spus ca nu este valid.
Recomand cu caldura cdkeys.com din nou, am cumparat card in valoare de 15 lire si mi s-a livrat codul in cateva secunde pe mail. Prima oara cand am cumparat de la ei a durat mai mult pt ca m-au verificat etc. acum a fost instant(ca nesul).
Si sa clarific inca o chestie pe care multi dintre voi o stiati. Mie mi-a expirat ps plus pe 23 luna asta pentru ca am uitat sa dau renew. Cand m-am uitat azi in download list nu-mi aparea nici un joc pe care l-am descarcat prin ps plus, dar dupa ce am cumparat iar ps plus toate au aparut si le pot descarca din nou. Deci daca iti expira ps plus si nu apuci sa reinoiesti poti sa stai linistit pentru ca atunci cand o faci toate jocurile pe care le aveai in lista de descarcari vor aparea la loc. Garantez 100%![]()
Pentru cine are nevoie de cod PS+ si nu vrea sa se mai complice:
TJ6G-HHNN-8JKR
Am trimis request acum o saptamana si abia astazi a venit. Nu mai am ce face cu el.
Multumesc, l-am luat eu daca nu a fost deja folosit.
LE: Dammit! PS Store si Account Management in mentenanta... banuiesc ca trebuie sa astept pana dupa miezul noptii
---------- Post added 26-06-2013 at 00:17 ----------
Nu merge, cineva l-a folositi sau este eronat codul, l-am folosit corespunzator pe contul UK.
Posibil sa-l fi folosit cineva si sa nu fi spus aici. Eu nu aveam cum sa-l folosesc pentru ca mi-am cumparat abonamentul pe 1 an plictisindu-ma sa tot astept codul.
trebuie sa atasezi un card la contdai redeem si dupa stergi datele cardului, altfel nu merge. oricum am postat si eu in urma cu cateva posturi ce trebuie sa faci ca sa primesri un cod de 30 de zile gratuit, mie mi-a venit intr-o ora
![]()
PS3’s Instant Game Collection: One Year, 64 Free Games - IGN
asta doar ptr US...la EU mai avem putin si-i falimentamBy our math, the Instant Game Collection over the last year has provided subscribers with $1,043 in free games, more than 20 times the cost of a subscription for that year. Pretty impressive.![]()
Am si eu o intrebare...daca contul meu este facut pe suedia de unde cumpar subscriptions? Sau merg cele de Uk??
ce ne asteapta!!!!!!
Huge Sales Coming Soon to the PlayStation Store - IGN
Battlefield 3 este free si pentru membrii PS+ US.
PlayStation Plus: Battlefield 3 Free for Members, Summer Blast Discounts – PlayStation.Blog
Leaving PS Plus In July
Entering PS Plus in July (in no particular order)
- July 2nd – Deus Ex: Human Revolution
- July 9th – Joe Danger 2 The Movie
- July 16rd – The Cave
- July 23rd – Germinator
- July 30th – Zero’s Escape: Virtue’s Last Reward
- Battlefield 3 (PS3)
- Metal Slug XX (PSP, Compatible on PS Vita)
- Jet Set Radio (PS3)
- Dokuro (PS Vita)
- Oddworld: Munch’s Oddysee HD (PS3)
Bookmarks