Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 6 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 20 of 106

Thread: Gran Turismo 5 Marketplace

1. #1 SP
    Member CrissX's Avatar

Gran Turismo 5 Marketplace

Am deschis acest thread pentru schimburi, imprumuturi, si de ce nu vanzari de masini din GT5.
    Pentru ca e foarte greu sa strangi bani (milioane de credite) pentru a accesa o masina necesara pentru a finaliza o cursa sau un campionat din A-Spec sau B-Spec.
    Eu de exemplu am nevoie de o masina vintage (numai race car), anii 69... pe acolo, pentru ca nu pot incheia Expert. Pot oferi la schimb cam orice de la 15 CP, la 1260 CP, race cars gen Peugeot 908, dar mai bine intrebati. bineinteles cu imprumut.

PS3 ID : CSX-74

2. #2 SP
    Member rogele 1's Avatar
    ID: andrei3c

Is nou,asa ca orice donatie se accepta...

3. #3 SP
    Member CrissX's Avatar
    Quote Originally Posted by rogele 1 View Post
    ID: andrei3c

Is nou,asa ca orice donatie se accepta...

Nu vorbesc de donatii, ci de ajutor reciproc, imprumuti o masina, pe care o vei returna dupa ce-ti termini treaba. La randul tau, ajuti comunitatea.

4. #4 SP
    Member rogele 1's Avatar
    Quote Originally Posted by CrissX View Post
    Nu vorbesc de donatii, ci de ajutor reciproc, imprumuti o masina, pe care o vei returna dupa ce-ti termini treaba. La randul tau, ajuti comunitatea.
    Va ajut prin faptul ca va dau sansa sa faceti o fapta buna.Ii bine asa ?

Eu spuneam ca daca aveti masini de lvl mic si de care nu mai aveti nevoie ,am eu nevoie de ele.Eu am o singura masina (si aia de lvl 0) deci nu prea va pot da ceva in schimb...

5. #5 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by Minimize View Post
    Important !
    Daca vreti sa trimiteti o masina la un prieten si in loc sa va apara mesajul " Operation complete " o sa apara " Upload failed" trebuie sa iesiti imediat din joc (psn button - quit game) altfel pierdeti masina. Persoana careia vreti sa trimitei masina nu o va primi si voua va dispare din garaj.

In seara asta am incercat sa-i imprumut lui imothes cea mai buna masina din garajul meu si mi-a dat "upload failed" ; nu am stiut sa ies din joc fara sa apuce sa salveze si am ramas fara masina care o foloseam la facut bani

In alta ordine de idei , caut o Toyota Minolta Race Car , dau la schimb cam orice (cu exceptia F1 si X1).

6. #6 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Sa inteleg ca daca dai la schimb o masina, iti dispare din garaj? o donezi sau o imprumuti? daca o imprumuti, o poti folosi cat timp e la prieten?

7. #7 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Nu,iti dispare din garaj.Totul se bazeaza pe incredere,o dai la un prieten,el o foloseste ca sa-si faca campionatele care are nevoie dupa care ti-o trimite inapoi

8. #8 SP
    e corect asa. Ca daca nu avea nici un efect negativ ( in speta, faptul ca dispare din garaj), atunci aveam un fenomen de mass share si nu mai muncea nimeni pt masini. Pt cei care nu ati facut, faceti faza cu Facebookul sa luati Jaguar-ul de 20 000 000. E o supermasina

9. #9 SP
    Member CrissX's Avatar
    Quote Originally Posted by Minimize View Post
    In alta ordine de idei , caut o Toyota Minolta Race Car , dau la schimb cam orice (cu exceptia F1 si X1).
    Pot sa te ajut, ieri am cumparat-o.
    Ai cumva race car din anii 69..70, pentru cursa Historic Race de la Expert ? Un Ford GT40, sau MK IV ?
    Esti interesat de schimb sau imprumut ?

10. #10 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Eu zic sa munciti ca sa cumparati acele masini ca asa dispare o parte din farmecul jocului. O sa vedem pe cineva care a jucat 1 ora din joc cu un ferrari in garaj .

11. #11 SP
    Poate sa joace o ora, nu il va tine prea bine pe traseu, ii va fi greu la inceput. secretul e sa iei masinile cu puteri in ordine crescatoare, sa nu te bagi la 1000cp din prima. Ca o sa faci spin out la fiecare curba atacata mai neatent. La fel ca in viata reala. Toti pustii se trezesc la 18 ani intr-un ursulet de 200cp si dupa aia te miri ca apar la televizor. Am exagerat, e totusi un joc, dar are dreptate kkkotto07

12. #12 SP
    Si eu sunt de aceeasi parere,imi place sa-mi castig singur masinile,sau sa mi le cumpar,are mai mult farmec jocul pt mine asa.Dar ii inteleg si pe cei care vor sa imprumute fiindca poate nu au rabdare sa steie sa adune milioane pt nu stiu ce masina,sau poate au cumparat ceva gresit si acuma nu mai au bani si at prefera sa imprumute,e ok si asa,fiecare cu ce-i place.
    CrissX vezi ca virgula cursa "Historic Race Cup" o poti castiga cu Lamborghini Countach,care il castigi la un alt campionat(nu mai tin minte care),daca il tunezi la max si ai umblii putin la setings sa mearga mai bine(suspensii,cutie de viteze,etc)

13. #13 SP
    Member CrissX's Avatar
    Am incercat, nu-mi iese cu lamborghini, nu sta in curbe.

14. #14 SP
    Incearca cu suspensiile reglate la -10 front&rear,si adauga-i un eleron in spate pt downforce,daca nu l-ai pus inca, o sa vezi ca e mult mai stabila.A si activeazati asisturile,inceraca si tu pe acolo diferite combinatii.N-o sa te indepartezi de adversari da important e sa ajungi pe prima poz. in primele curbe si dupaia sa incerci sa te mentii acolo.

15. #15 SP
    Member CrissX's Avatar
    o sa incerc. btw, care e faza cu facebook ?

16. #16 SP
    Pot sa te ajut, ieri am cumparat-o.
    Ai cumva race car din anii 69..70, pentru cursa Historic Race de la Expert ? Un Ford GT40, sau MK IV ?
    Esti interesat de schimb sau imprumut ?
    Huh ? Din cate stiam eu masina aia nu se poate cumpara, doar castiga in campionatul "Like the Wind"
    Ai gasit-o la Used cars ?

Si poate m-am facut inteles gresit, nu caut sa o imprumut ci vreau un trade permanent.

17. #17 SP
    Member CrissX's Avatar
    Da, acolo am castigat-o, am incurcat-o cu peugeot 908.
    Pai schimb permanent, doar cu race car anii 70, ford GT40, ford mk IV, sau masina race similara, dar sa fie USA.

18. #18 SP
    Da, acolo am castigat-o, am incurcat-o cu peugeot 908.
    Pai schimb permanent, doar cu race car anii 70, ford GT40, ford mk IV, sau masina race similara, dar sa fie USA.
    Ok, o sa iti dau add spre seara

19. #19 SP
    Member Imperatore's Avatar
    cine are nevoie de Minolta? ...nu vreau nimic in schimb, cum s-a scris mai sus imi place sa imi fac eu tot ceea ce trebuie in joc nu conteaza cat stau.

20. #20 SP
    jocul e foarte bun si ofera satisfactii, in asta consta si farmecul lui, iei un Gold, strangi bani, castigi o masina buna sau o cumperi, ai satisfactia ca ai muncit. Cu toate astea, jocul este destul de dificil si poate fi frustrant uneori sa tot repeti o cursa la infinit. Pe de alta parte, te trec toate palpitatiile cand te uiti la 2 secunde in retrovizoare si vezi un Enzo la aspiratie si tu ai un "amarat" de California sau 430. Incerci sa ii inchizi unghiul si sa ramai calm pe situatie, sa nu accelerezi prea mult sau sa franezi prea repede, sa te incadrezi in curba perfect pentru ca in final sa castigi si sa fi mandru de victoria ta.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 6 1 2 3 ... LastLast