Cum sa vrei domne asa ceva...cu remote de la psp sa te uiti la filme si pe youtube hai treaca mearga dar sa ai asa ceva in mana si cu layout-ul la controale asa infect...mai bine te duci la tv si stai in cap ca e mai comfortabil.
HDD SATA 2.5 inch 500 GB 5400 RPM 8MB CACHE E5K500 12.5mm HITACHI, Preturi hard HDD SATA 2.5 inch 500 GB 5400 RPM 8MB CACHE E5K500 12.5mm HITACHI
Orice hdd de 2.5 inch ( notebook ) si sata merge..daca gasesti western digital e perfect.
Aha , ms mult.
---------- Post added 03-01-2010 at 11:21 PM ----------
Da pot sa pun si hardu de la un laptop mai vechi 80 gb , nu?
Erm...tu tocmai ai zis ca vrei de 500 gb, de ce doamne iarta-ma ai vrea de 80 ? Daca nu ai experienta la PS3 incearca sa rogi pe altcineva ca sa nu faci cine stie ce prostie.
MARE ATENTIE!!! Nu orice hdd de 2.5 inch este compatibil in ps3, been there done that. Hdd-urile de 12.5mm nu incap in caseta in care se pune hdd-ul in ps3, la 12.5mm este prea gros. Cele listate de tine nu sunt bune.
Sa fiti atenti sa cititi pe net undeva grosimea modelelor de care sunteti interesati, aveti nevoie de unu de 9 mm. Eu am patit-o, bine ca am luat hdd-ul de la o firma online foarte intelegatoare si mi l-au schimbat asap.
Salut,care sunt diferentele intre jocurile din zona 1,2,3,.De exemplu Metal Gear Solid 4 zona 1 sau MGS4 zona 2?
pe cuvant ca lumea abia astepta sa ajute pe altii care au tot felul de intrebari, dar da un search si iti garantez ca gasesti raspuns la toate intrebarile.
e ... ca si pe google, dai search si vine raspunsul ... incearca intai asa de dragul nostru si daca tot nu reusesti sa te lamuresti iti vom raspunde cu drag.
eu fiind in romania , si iau de ex killzone 2 zona 1 si cand ma joc pe net ma baga numai pe servere din america ? sau daca am zona 2 joc numai pe europa ? sau nu conteaza , joaca toti la gramada?
daca e vorba de filme mai greudecat dupa rating
zonele la filme sunt A B C sau free. noi suntem din zona B. la filme regiunea se pastreaza si nu vor merge decat B sau freezone.
N-o platit datoriile la banci stai tu linistit. O intrat in insolventa si asa nu se mai poate atinge banca de ei. O perioada...
Bookmarks