Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 299 of 1175 FirstFirst ... 199 249 289 297 298 299 300 301 309 349 399 799 ... LastLast
Results 5,961 to 5,980 of 23485

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #5961 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Quote Originally Posted by SYZYGY View Post
    Am incercat si eu G-Extreme...lol de ce ti-ai schimbat nicku ca mai misto era ala vechi..in fine.Am incercat si eu ....Republic Heroes merge fara probleme dar Borderlands nici o sansa,nu merge in borderlands.
    Aw crap cred ca mor daca trebuie sa-mi iau controller pt windows de xbox. Asa de mult vreau sa joc borderlands cu gamepad
    PS: legat de nick schimbarile trebuie sa vina odata cu anu nou plus, fac pariu ca nu puteai sa pronunti vechiul nick so i made it worst

2. #5962 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Cum sa vrei domne asa ceva...cu remote de la psp sa te uiti la filme si pe youtube hai treaca mearga dar sa ai asa ceva in mana si cu layout-ul la controale asa infect...mai bine te duci la tv si stai in cap ca e mai comfortabil.

3. #5963 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Cum sa vrei domne asa ceva...cu remote de la psp sa te uiti la filme si pe youtube hai treaca mearga dar sa ai asa ceva in mana si cu layout-ul la controale asa infect...mai bine te duci la tv si stai in cap ca e mai comfortabil.
    da macar te poti juca MW2 la scoala/munca . not . nici mie nu imi place cum arata . looks ...weird

4. #5964 SP
    Member CaNtO's Avatar
    Unde pot gasi si eu un hard de 500 gb pt ps3 , nu extern?

5. #5965 SP

6. #5966 SP
    Member CaNtO's Avatar
    Aha , ms mult.

---------- Post added 03-01-2010 at 11:21 PM ----------

Da pot sa pun si hardu de la un laptop mai vechi 80 gb , nu?

7. #5967 SP
    Erm...tu tocmai ai zis ca vrei de 500 gb, de ce doamne iarta-ma ai vrea de 80 ? Daca nu ai experienta la PS3 incearca sa rogi pe altcineva ca sa nu faci cine stie ce prostie.

8. #5968 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Quote Originally Posted by Tudoran View Post
    da macar te poti juca MW2 la scoala/munca . not . nici mie nu imi place cum arata . looks ...weird
    Nici mie nu imi place cum arata dar ideea e super.
    P.S.Nu te poti juca la scoala sau la munca pt. ca el merge numai cand ps3-ul e deschis si de la o distanta la fel de mare ca cea de funcitonare a controler-ului.

9. #5969 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    MARE ATENTIE!!! Nu orice hdd de 2.5 inch este compatibil in ps3, been there done that. Hdd-urile de 12.5mm nu incap in caseta in care se pune hdd-ul in ps3, la 12.5mm este prea gros. Cele listate de tine nu sunt bune.

Sa fiti atenti sa cititi pe net undeva grosimea modelelor de care sunteti interesati, aveti nevoie de unu de 9 mm. Eu am patit-o, bine ca am luat hdd-ul de la o firma online foarte intelegatoare si mi l-au schimbat asap.

10. #5970 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Quote Originally Posted by CaNtO View Post
    Da pot sa pun si hardu de la un laptop mai vechi 80 gb , nu?
    Dacă este SATA şi nu EIDE şi dacă are 9 mm grosime cum zice Srachi, poţi.

11. #5971 SP
    Junior Member Dennisgsxr's Avatar
    Salut,care sunt diferentele intre jocurile din zona 1,2,3,.De exemplu Metal Gear Solid 4 zona 1 sau MGS4 zona 2?

12. #5972 SP
    Junior Member boywonder's Avatar
    si garantiile vor fi degeaba?

13. #5973 SP
    Senior Member Nash's Avatar

14. #5974 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by Dennisgsxr View Post
    Salut,care sunt diferentele intre jocurile din zona 1,2,3,.De exemplu Metal Gear Solid 4 zona 1 sau MGS4 zona 2?
    pe cuvant ca lumea abia astepta sa ajute pe altii care au tot felul de intrebari, dar da un search si iti garantez ca gasesti raspuns la toate intrebarile.

e ... ca si pe google, dai search si vine raspunsul ... incearca intai asa de dragul nostru si daca tot nu reusesti sa te lamuresti iti vom raspunde cu drag .

15. #5975 SP
    Member Geonebun's Avatar
    eu fiind in romania , si iau de ex killzone 2 zona 1 si cand ma joc pe net ma baga numai pe servere din america ? sau daca am zona 2 joc numai pe europa ? sau nu conteaza , joaca toti la gramada?

16. #5976 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    toti la gramada
    asta e un (+)

17. #5977 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    daca e vorba de filme mai greu decat dupa rating

zonele la filme sunt A B C sau free. noi suntem din zona B. la filme regiunea se pastreaza si nu vor merge decat B sau freezone.

18. #5978 SP
    Member taz@'s Avatar

19. #5979 SP
    Member taz@'s Avatar
    Quote Originally Posted by mark`` View Post
    Ca fapt divers, grabiti-va cu Flamingo sau Flanco ca din cate am inteles or sa se cam inchida magazinele lor anu asta.
    Au incercat sa le inchida cu o zi inainte de craciun,a aratat si la tv;chiar treceam pe langa flanco si le sigila magazinu;din cate am inteles,bossu au reusit sa plateasca toate datoriile la banci,ca urmare nu cred ca se mai inchid

20. #5980 SP
    Senior Member mark's Avatar
    N-o platit datoriile la banci stai tu linistit. O intrat in insolventa si asa nu se mai poate atinge banca de ei. O perioada...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.