Am facut o tampenie de neiertat: am cumparat de curand un cablu HDMI si din greseala l-am conectat in paralel cu celalalt cablu al consolei. De atunci imi apare pe ecran (cu fond rosu) ca ps3 are o problema si ca trebuie consultat suportul tehnic.
INTREBARE: se poate face ceva fara sa ajung cu ea la service???
Pana la faza cu cablurile a functionat impecabil!!! btw, e ps3 80gb cumparata din Ro.
Multumesc anticipat pentru raspuns!
Cu stima!
Pai pune codul postal corect si uitate si tu pe o harta si la adresa pune doar un nume de strada ! La mine a mers !
PlayStation 3 Secrets
Hold Power button down for two beeps (while PS3 is off): Reset video to lowest settings.
incearca` poate merge.
@Duras Diurpaneus:
Heh, au o ''placere'' sa puna tot felul de denumiri asemanatoare pentru problemele astea. intamplator am dat peste ''red screen of death'' pe net cand cautam altceva si acum mi-am amintit cand ai zis de acel ecran rosu. Mai multe nu stiu, sincer. Daca nu rezolvi cum a spus Jun1or, cauta pe google ''red screen ps3'' si o sa gasesti mai multe despre problema ta. Sper ca ti-am fost de ajutor. Numai bine.
Salut,tot incerc sa conectez ps3 la net si nu reusesc.am net de la romtelecom wireless,ii bag ssid,wep key si ce mai cere,apoi automatic dns,proxy si celelalte chestii si nu vrea sa se conecteze.mentionez ca la pc si laptop a mers din prima netul.n-am facut nici o setare pt router,cum mi l-au dat astia de la romtelecom asa l-am bagat in priza.imi arata puterea de conexiune 70%.stiu ca a mai fost discutia,am gasit-o si tot n-am inteles nimic.scuze ca iar insist dar chiar sunt varza la capitolul routere si conectari la ps.![]()
mi-am luat acum ps3 slim si l-am pus la un tv philips lcd hd ready.e conectat prin cablurile lui din cutie.am bagat infamous si se vede cam nashpa desi la frate-miu pe tv(un panasonic full hd si conectat prinhdmi se vedea super bine).acum intreb:e de la tv sau de la cablul hdmi?face diferenta cablul?stiu ca si televizorul conteaza dar jocul nu scoate full hd.e limitat la 720p.asa ca ma gandesc ca of si cablul de vina.ce parere aveti?
am comandat deja un hdmi si un optic,dar pur si simplu nu-mi venea sa cred ce mare e diferenta la imagine si ma gandeam sa nu fie din cauza tv-ului din cauza ca nu e full hd.ms pt raspuns!
Posibil sa fie de la cablu , si eu am observat diferenta cand am cumparat HDMI. Pe AV de la mai putin de 1m scrisul se vedea foarte neclar dar pe HDMI se vede clar deci diferenta e.
Din cauza TV-ului nu e sigur , diferenta intre Full-HD si HD-Ready nu se prea observa la TV-uri mai mici de 81cm sau de la o distanta mai mare de 2m.
Cel mai bine cumpara un cablu HDMI , nu e prea scump. Am gasit in Altex HDMI de 1.5m , HAMA, cu capete aurite 50 lei.
Posibil sa fie de la cablu? Pfua , normal ca e de la cablu, nici nu sporta rezolutii hd un cablu av. Cumpara-ti un hdmi si seteazati consola pe 720p daca ai tv hd ready.
Bookmarks