Am ales din ce s-a prezentat in thread-ul cu clanul killzone.
Asa ca daca aveti ce sa alegeti, votati.
Romanian Bullet Tossers
Romanian Resistance
Console Games Clan
Project_ro
EnDLeSS
Romanian Killzone
Romanian Destroyers
Zone Killers
Romanian Strategic Alliance
Little Resistance
Altul, nici unul nu imi place (postati numele)
Am ales din ce s-a prezentat in thread-ul cu clanul killzone.
Asa ca daca aveti ce sa alegeti, votati.
Pai, unde sunt optiunile?
Edit: Sorry acum am vazut.
Am votat Romanian Resistance desi si ala cu Bullet Tossers suna bine. Parca e gen The Mortar Blasters![]()
da care-i treaba cu clanul asta? la ce ajuta,ne facem noi un clan sau...? Ma inscriu si eu,numa sa vina jocul...sau a venit si eu nu stiu
?!
Eu oricum am votat Romanian Killzone,nu e super funny sau super cool,dar ne reprezinta 100%! Important e sa apara word-ul Romania in numele clanului
desi am votat CG Clan, mi-ar placea si ceva legat de transilvania, dracula( ex. Dracula's Resistance) sau ceva funny(or not)(ex. The Killer peanuts)
Estimeaza cineva un numar de jucatori KZ2 din Romanica? Ma intereseaza cei care intra strict online, in mod regulat...
Eu sper sa devina o rutina pentru detinatorii de PS3 si sa putem avea meciuri aproape in fiecare seara. Sper din tot sufletul sa nu se repete episodul Resistance 2!
eu apreciez ca o sa vad maxim 10-15 jucatori online pe kz2 zilnic in lista mea. Maxim, da cred ca sunt optimist. Cu toate ca o sa il ia multa lume, nu il vom lua totii din primul val, iar unii vor juca putin online, altii deloc, altii se vor plictisi repede ca nu e genu lor, altii vor juca doar sp.
Desigur, lista mea e cam scurta, sper sa se imbogateasca de acum inainte o data cu kz2.
asteptam sa se mai adune niste voturi pana poate Rasko sau altul sa creeze efectiv clanul. Inca e strans.
Bookmarks