am votat 4vs4 dar dupa ce am citit parerile voastre cred ca 2vs2 ar fi mai ok si mai usor de organizat
cand va fi concursul? sper ca meciurile sa fie vineri seara si in weekend![]()
Si eu am votat 4vs4 dar dupa ce am stat sa ma gandesc mai bine am ajuns la concluzia ca e mai bine 2vs2.Am o intrebare.Daca:de ex. eu atunci in ziua meciului sunt plecat , echipa din care faceam parte e descalificata(direct)?
la gears of war, meciurile s-au organizat intre echipe, ei isi alegeau ziua si ora cand se jucau insa aveau un termen limita.
p.s.: sper sa nu ma insel.
Meciurile se jucau duminica seara. Cred ca toata lumea isi schimba votul, inclusiv eu.
2 vs 2 si sa fie selectate doar cateva harti care sunt mai mici. Pyrrhus e totusi cam mare ptr 2 vs 2.
Tot asa zic si eu, harti ceva mai mici, si echipele cel mai bine sa fie trase la sorti sau alt sistem dar totusi sa fie cat de cat echilibrate...
Nu mai are sens pentru ca deja articolul este scris, regulile sunt facute, mai trebuie doar postat.
Mai ai rabdare si o sa citesti la Hot Story. Ca un mic reper, prima etapa va fi pe 26 aprilie.
Se va ține cont de rezultatul poll-ului?
E adevărat că unii au votat aiurea, fără să g�ndească, dar nu 35 (�n momentul ăsta).
Apropo, e defapt vorba de asta nu?
Bookmarks