Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 5 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 20 of 81

Thread: Bani pt PSN Store!

1. #1 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar

Bani pt PSN Store!

Scuze daca s-au mai postat aceste informatii pe forum.

PEntru cei care doresc sa cumpere de pe PSN Store. Din Romania nu pot sa folosesti credit cardul. Dar poti sa faci usor cumparand dollari de pe ebay.com

Uite si un link de ex: USA PLAYSTATION Network PSN PS3 Store Card $50 Credits - eBay (item 220267100608 end time Sep-07-08 21:16:54 PDT)

Am cumparat de aici si e sigur, iti trimite un user si parola cu banii pt ps store.

Sper sa va ajute informatiile.

Daca stiti voi alta modalitate astept sa imi spuneti.

Spor

2. #2 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Merge foarte bine cu card din romania, si nici nu platesti comision la nu stiu ce terchea berchea, atat ca trebuie sa ai un card compatibil cu achizitiile pe internet.

3. #3 SP
    bun si cum cumpar card din Romania?

4. #4 SP
    te duci la o banca (eu am de la ing si bcr) si depui o cerere cum ca vrei sa iti faci card de credit la ei.

5. #5 SP
    Gresesti!
    Eu am card de credit si pot plati online cu el. Dar nu poti sa cumperi de pe PSN STORE!
    Pentru ca acest card e inregistrat in Romania, iar tzara asta noastra de kko nu se afla intre cele care sunt agreate pentru cumpara de pe psn store.
    Eu am incercat si nu se poate.
    Poti doar daca iti faci un user intr-o tzara care are acces la Store, cum ar fi USA, dar trebuie sa ai credit card de USA pt a cumpara atunci, cel de Romania ti-l respinge.

6. #6 SP
    Foarte multi cumpara din romania, exact asa, cu cont pe US, pe US accepta card de romania. Pe UK nu accepta.

7. #7 SP
    Am 4 carduri de la BT, BCR, Bancpost Si Reiffeisen. Cu siguranta nici unul nu imi este acceptat pentru ca e din Romania ( am cont de US pe psn).
    Am intrat pe forum la Sony si scrie clar ca nu este posibil, trebuie sa ai cardul din tzara din care ai id-ul.
    Ai incercat tu si ai reusit? sau daor ai auzit ca s-ar putea. e f importanta sa stiu
    mersi

8. #8 SP
    Da, am incercat si am reusit, am 3 jocuri cumparate de pe PSN si multi de pe aici au cumparat tot de pe US cu card de romania.

9. #9 SP
    Admin MonkY's Avatar
    lupoianflaviu: probabil ca nu ai facut contul de US cum trebuie. Sau nu ai un card embossed (international). La fel, e cunoscut faptul ca unele banci din Romania au probleme in a fi acceptate in afara. Un mic exemplu, mie de la Raiffeisen mi-au acceptat Visa-ul dar nu mi-au acceptat Mastercard-ul...

Referitor la contul de US, acolo va trebui sa pui o adresa reala de US, si nu de Romania.

P.S. Eu am vre-o 30 de jocuri si addons cumparate de pe PSN US, deci se poate.

10. #10 SP
    OK! ms
    Nici nu am mai incercat, am luat-o de buna ca nu se poate.
    NE vedem pe PSN

11. #11 SP
    Junior Member Miezu's Avatar
    Ar fi interesant ceva ca si in primul link dar pe UK pentru cei care nu au jocuri de region US si vor add-on.

12. #12 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Pentru tranzactii pe iternet am un Visa Virtuon de la BCR. Voi incerca azi sa cumpar de pe PSN store si sper sa nu am probleme. Mai foloseste cineva un astefel de card? Este acceptat pe PSN?

13. #13 SP
    Member darcangel's Avatar
    Iata cum arata cardul cu care am cumparat de pe Store SUA:
    Attached Images Attached Images visaelectron.jpg

14. #14 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Aseara am cumparat de pe PSN USA cu un card Visa Virtuon de la BCR fara nici o problema!

15. #15 SP
    Junior Member blaster_gsm's Avatar

Salut

Cardul trebuie sa fie in dolari !
    Si trebe Visa din cate am inteles de la BRD

16. #16 SP
    Junior Member blaster_gsm's Avatar

Intrebare

Dar jocurile downloadate de pe US nu-s ntsc ?
    Adica merg si pe consolele si televizoarele noastre?

17. #17 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Nu trebuie sa fie in dolari conversia se face automat. Eu folosesc un Visa de la Raiffeisen si merge fara probleme! Succes!

18. #18 SP
    Banned Mircea Badea's Avatar
    ING Visa Electron recomand si eu. Conversia e automata, si poti opta si pt homebanking (3 lei/ luna) pt a-ti verifica pe net toate tranzactiile.

19. #19 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Quote Originally Posted by blaster_gsm View Post
    Jocurile ps3 sunt region free iar televizoarele de generatie mai noua stiu si ntsc pe semnal exterior video.Toate plasmele si lcd-urile suporta ntsc si cred ca si multe crt mai noi.

20. #20 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    Quote Originally Posted by blaster_gsm View Post
    da merg, atata tot daca apar niste harti/expansionuri la joc si vrei sa cumperi de pe psn us trebuie sa ai jocu ntsc(cumparat din america adica ), servere acum toate sunt region-free(adica te poti juca cu oricine de oriunde ar fi) numa ca daca jocu este din europa nu iti vede hartile/adoanele etc nu stiu din ce motiv dar trust me am testat

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 5 1 2 3 ... LastLast