Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 20 of 41

Thread: Sfat PS3

1. #1 SP
    Junior Member bodobaza's Avatar

Sfat PS3

Salutare si bine v-am gasit pe forum!!
    Is nou in domeniul consolelor si dupa multe citite pe forumuri plus alte locuri m-am decis sa imi cumpar un PS3. Intrebarea mea este: merita sa imi iau consola nou nouta din magazin,acolo vad ca e cel mai nou model cel de super slim (este vreo diferenta in afara de hdd ?) sau mai bine raman sa imi iau de aici din bazar unul SH tot super slim sau slim?
    Ce vreau sa va zic este ca nu prea conteaza acu pt mine garantia atat de tare (daca au foarte bine) totusi mi-e cam frica sa nu dau de vreo consola sh forjata ( nu ma refer la 2 zgarieturi ),o alta chestie este ca momentan am bani de unul sh,dar daca zice-ti ca mai mult merita sa imi iau din magazin pot sa trag putin si sa astept vreo luna sa imi iau una noua. Apropo nu vreau sa imi modez consola deloc,ma gandesc sa ma joc si multiplayer (dar in legatura cu asta o sa mai citesc pe forum despre ps+ iar altele).
    Daca am gresit thread'ul va rog sa ma iertati si sa nu imi dati in cap,sau sa se mute unde este locul lui. Astept sfaturi. Stima!

2. #2 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Salut si bine ai venit pe forum!

In primul rand, cred ca realizezi si tu ca e mult mai ok sa iei o consola noua din magazin cu garantia aferenta. Desi se vorbeste rau de varianta super slim pentru ca este construita din materiale de o calitate mai proasta, cumparand consola noua beneficiezi de o garantie de doi ani in care nu vei avea nicio grija in caz de ceva. De asemenea, in multe magazine poti alege sa extinzi garantia consolei, astfel vei fi si mai asigurat.

Ca fiabilitate, al doilea model, modelul Slim este cel cu cele mai putine probleme.

3. #3 SP
    Am inteles,am citit si eu chestia ca e din materiale mai slabute,dar no sincer consola o sa stea pe o masuta sau ceva. Ma refer la chestia cu YLOD,am sanse mai mari cu super slim,mai mult la probleme technice is curios. Asta e singura consola ps3,super slim'ul care se mai poate cumpara nou.

Oricum mersi pt sfat. Mai astept

4. #4 SP
    Member mafiozzoxp's Avatar
    Se mai gaseste slim-ul prin magazine. Am vazut parca prin Real din Afi Palace Bucuresti. Modelul cu hard de 160 gb, era pe undeva pe la un 900 lei.

5. #5 SP
    Frumos,dar eu stau in Cluj-Napoca,am fost in altex,carrefour si mediagalaxy,aceleasi oferte erau si numa ps3 super slim.

---------- Post added 26-01-2014 at 23:23 ----------

E ciudat,online am vazut in ceva magazine de care nu am auzit niciodata,au ps3 slim,dar dece e pretul mai mare decat la modelul asta super slim aparut cu hdd 500gb ?

6. #6 SP
    Member Prototype93D's Avatar
    Eu iti recomand Super Slim, mai ales ca se gasesc acum niste bundle-uri interesante
    Singurele avantaje pe care le ai la SS e HDD-ul de 500 GB, consumul de energie mai scazut si marimea consolei (ocupa mai putin spatiu).

7. #7 SP
    Junior Member adytzzz's Avatar
    Aceeasi nedumerire am avut-o si eu,o joci l-a risc cu o consola sh fara garantie.Eu am cumparat superslim 500gb tlou+gt6 de la altex,am 2 ani garantie.In aproape o luna de gaming destul de intens pot sa spun ca nu am avut probleme cu ea,nu s-a supraincalzit,nu vajaie,nu gajaie,etc.

8. #8 SP
    Problema la mine este ca is nerabdator oricum mai astept si nu ma grabesc,daca gasesc poate aici cu pret mai bun si cu garantie ca am vazut si un user serios,daca nu astept putin mai mult si imi iau din magazin.

9. #9 SP
    Junior Member IulianCRC's Avatar
    Eu mi-am cumparat un bundle asta vara de la Flanco cu PS3 SS 12 GB cu camera,controller move si boox of spells, 800 RON. Eu sunt multumit de Super Slim,nu e foarte zgomotos,pot sa ma joc la 1 noaptea fara casti si abia il aud. Mai bine iti cumperi o consola noua din magazin.

Pe site la Flanco vad ca inca mai e un PS3 Slim. Consola Sony PlayStation 3 Slim, 320GB + Joc Medal of Honor - PlayStation, XBOX & Wii - Gaming - Computere & Periferice

La Media Galaxy sunt console cu preturi destul de bune. MEDIA GALAXY | Console - Playstation 3 - Gaming - Jucarii

10. #10 SP
    Am vazut pretul la flanco si asta nu inteleg dece e mai scup slim'ul,la pretul ce are slim'ul imi pot lua ss slim cu hdd mai mare si 2 jocuri. Oricum credca mai astept putin si imi iau unul nou cu garantie.

11. #11 SP
    Cel mai bine. Si eu tot asa am fost. Voiam sa iau un PS3 Slim SH dar la ce oferte erau asta vara,decat sa iau un PS3 cu 8 jocuri si fara garantie, am preferat sa iau PS-ul de 12 gb dar stau linistit.

12. #12 SP
    Member rascalov's Avatar
    bodobaza, iti poti lua Slim-ul de la Flanco, deoarece Slim-urile au fost construite din componente mai de calitate decat Super Slim-urile (a se vedea la Super Slim disc-tray-ul si imbinarea din partea frontala dintre capacele de plastic). Oricum beneficiezi de garantie.

13. #13 SP
    Azi am fost in flanco cluj si din pacate nu au,iar online arata ca nu se poate comanda,numai in Sibiu mai au...deci nu pot. Dar am vazut o oferta si am vorbit cu un tip care din cate vad cu asta se ocupa cu console sh,am vazut ca are de 160slim 600lei iar 320slim 700 (amandoua vin cu un controller). Toata treaba este ca nu au garantie,el mi-o zis ca is in stare perfecta/aproape nou,am incredere deoarece daca are si site deschis pt chestia asta,totusi e ceva. Oricum inca is intre si intre ce sa fac...

14. #14 SP
    Member lucas22010's Avatar
    pentru un baiat de 7 ani e ok ps3? acum este la nivel de jocuri wii si cateva simple pe pc...

15. #15 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Eu as alege WiiU

16. #16 SP
    Alta modalitate la care m-am gandit. Sa imi iau un ps3 super slim de 12gb,si dupa un timp imi upgradez hddul cu unul mai mare. Se poate pune hard de laptop din cate ma inteles,e acelasi lucru sau schimba ceva la consola,sau daca imi iau un hdd extern ? is curios.

17. #17 SP
    bodobaza, si eu imi pot vinde PS-ul si sa scriu in anunt ca e ca nou,folosit 2 ore. Nu ai de unde sa stii de fapt cat l-am folosit in realitate.

18. #18 SP
    Ai dreptate,la asta m-am gandit si eu si la urma m-am gandit sa imi iau nou in garantie si nu ma joc speriat ca nu cumva sa pateasca ceva consola,pot sta lejer. As vrea sa imi iau cel de 12gb,iar dupa ce mai strang ceva banut imi pun un hard,din cate am vazut multi fac asa si se poate. Toata problema e acuma ca nu gasesc nicaieri adaptor ca as pot pune dupa aceea hardul nou...

19. #19 SP

20. #20 SP
    Mersi,am tot cautat un ghid asa frumos explicat,acu sa vedem la care raman,asa 12gb si un alt hard putin mai incolo,sau astept putin mai mult si imi cumpar direct consola cu hdd de 500gb

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast