Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 9 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 20 of 175

Thread: FIFA 2009

1. #1 SP
    Banned Chifteluta's Avatar

FIFA 2009

Deschid thread pe sectiunea PS3. Pareri, poze, filmulete, impresii, AICI. O sa se organizeze si un campionat (sper ca Consolegames sa ne sustina si sa avem niste premii).

Ma rog, ati mai avut ocazia sa cititi despre FIFA 2009 pe alte sectiuni ale siteului, dar as vrea sa ne canalizam stirile AICI.

Este poate cel mai mediatizat joc FIFA incepand cu anul 1993 cand a aparut primul joc din serie, numit FIFA International Soccer. Sper sa nu fie pomul laudat.

Oricum, am o mare dilema: "sistemul Live Season, ce va actualiza săptăm�nal statisticile fotbaliştilor pentru a corespunde cu performanţele lor reale pe parcursul sezonului 2008-2009"
    toți cei care vor cumpăra jocul pe PS3, Xbox 360 sau PC vor beneficia de o variantă gratuită a serviciului, incluz�nd un singur campionat, la alegerea jucătorului. Varianta va funcționa din momentul activării ei p�nă la finalul sezonului.

Pentru mai mult de un campionat, serviciul se va plati: "To keep each additional league up-to-date with Live Season will cost �4.99 (around €7/$7 USD), or you can choose to keep all leagues updated for �12.99 (around €20/$20 USD)."

Intrebarea este: la ce foloseste serviciul asta? Si daca vrem sa-l folosim, iar ne lovim de imposibilitatea de a cumpara servicii PS3 din Romania? Hmmm! Deja este prea mult. EA are filiala in Romania. Daca nu-i lasam sa se duca la munca cateva zile, poate ne-or baga in seama. Zic si eu!

2. #2 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Prin "Live Season" se intelege ca sezonul respectiv va primi update-uri de pe net cu situatia actuala din campionat. Adica daca la Manchester United Rio Ferdinand e intr-o pasa proasta, acest lucru se va vedea si in joc si stats-urile sale vor avea de suferit, deci si in joc va fi mai prost.
    Totusi sistemul Live Season nu respecta 100% realitatea, adica daca un jucator se accidenteaza in realitate, nu se va intampla acelasi lucru si in-game, asta din cauza ca probabil unii gameri ar vrea sa joace inca cu acel jucator.
    Dupa "transformarea" suferita de Live Season, puteti sa va intoarceti la statisticile initiale de pe disc daca vreti asta.

Inca nu se stie cum se va face cumpararea acestui serviciu. Adica daca ar fi sa se cumpere de pe un portal EA nu vad de ce n-ar merge in Romania. Dar daca cumparaturile se vor face tot prin intermediul XBL sau PSN, boicotul n-o sa duca nicaieri.

3. #3 SP
    Member Webpredator's Avatar
    E interesanta treaba aia insa nu stiu cat de mult merita...

E ideal sa joci cu 1,2 echipe dintr-un campionat si sa fie free - pe net oricum se fac update-urile la zi (ma refer la adversar)
    Sau cel putin - asa ar fi normal sa se intample !

4. #4 SP
    AkF
    Member AkF's Avatar
    Nu as da bani pentru asa ceva nici mort.Asta chiar e nesimtire curata.Cum adica sa ceri bani pentru asa ceva?Pentru un Update?Nu mai stiu astia cum sa rupa bani de pe spatele tau.

5. #5 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Mi se pare mie sau grafica din 09 nu e pe masura asteptarilor "next-gen" ?
    Attached Images Attached Images 1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg

6. #6 SP
    Member SpitFire's Avatar
    Ce maini are Ronaldinho, zici ca are 100 ani

7. #7 SP
    AkF
    Member AkF's Avatar
    Sper ca nu ramane Ronaldinho la Barcelona.Ar fi cea mai penala faza,chit ca au mai multe licente ca PES.

8. #8 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Gresit. Acea poza a fost publicat pe 1 iulie 2008. Sau iunie 2008. La aceea vreme Ronaldinho nu era transferat la AC MILAN. In trailer-ul se vede foarte clar la sfarsit cel ce da gol este Ronaldinho si este in echipamentul lui Milan.

Gametrailers.com - FIFA Soccer 09 - GC 2008: Exclusive Debut Trailer

9. #9 SP
    Member ciypriyan's Avatar
    must buy si asta.

10. #10 SP
    Bine spui. Sincer nu dau 2 lei pe acel feature. Eu vreau doar sa il joc

11. #11 SP
    Member ciypriyan's Avatar
    must buy ptr a juca cu inca cineva , live .

12. #12 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    Hai cu precomanda ..::GameShop.ro::.. . Euro 08 l-am avut din prima zi si nu vreau sa ma dezic nici acum . Pe 3 oct imi iau liber si va astept la niste amicaluri.

13. #13 SP
    Spike - Daca la Fifa 08 am depus armele inainte de razboi si n-am avut onoarea , acum te astept la amicaluri / amicale !
    Challenged !
    Sincer , nici nu conteaza cine-l vinde / cine de unde si-l cumpara. This game means FUN - for me too

14. #14 SP
    Junior Member Mitzage's Avatar
    Intr-adevar cred ca o sa fie jucat de o gramada de lume de aici de pe forum. Abia astept sa organizam un campionat.

15. #15 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Din surse "neoficiale" de la GC am inteles ca diferentele dintre el si Euro 08 nu ar fi prea mari.
    Sper ca EA sa ne demonstreze contrariul.

16. #16 SP
    De ce? Eu sunt incredibil de multumit de Euro 08!! Daca e la fel ca Euro 08 eu voi fi foarte fericit.

17. #17 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    Euro mi-a placut mult pt ca, scuzati lipsa de modestie, eram as la el. Am fost pe 17 in clasamentul general la un moment dat, iar cand am vandut jocul eram pe 30. Dar dp 2 luni si jumatate de la cumparare, m-am plictisit de el, de fazele nesfarsite in care trebuia sa dai pur si simplu pase cu triunghi si fugea atacantul pe langa fundas de parca era dopat, de portarul ala prost care se ferea de minge la suturile din careu (Doamne fereste sa fi aparat ceva, cred ca ar fi dat freeze jocul), de reflexele portarului la suturile din afara careului de zici ca era Alfonsinio, de toti ratatii care din prima pana in ultima zi jucau numai cu Franta, etc. Dc fifa 09 va fi tot asa, nu cred ca-l voi tine nici pe asta mai mult de 3 luni. Sper sa ma insel totusi.

18. #18 SP
    Da,speram sa nu fie buguri care sa influenteze negativ gameplay-ul. Precum cele descrise mai sus....

19. #19 SP
    Junior Member Mitzage's Avatar
    Quote Originally Posted by Spike View Post
    de toti ratatii care din prima pana in ultima zi jucau numai cu Franta, etc.
    Care e faza cu Franta? Eu UEFA EURO 2008 il jucam doar pe PC fiindca nu aveam ps3 atunci si cand jucam cu prietenii in retea toti isi alegeau Franta desi pierdeau.

20. #20 SP
    Junior Member Soop's Avatar
    Buguri vor fi mereu,mai ales la seria fifa,trebuie sa speram doar ca n-o sa fie asa enervante si exploatate ca in titlurile anterioare.Personal m-am lasat de fifa,dupa dezamagirea traita la titlul din 2005 parca,dar poate voi achizitiona 09 pt jocurile in 2 cu prietenii
    Cheers...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 9 1 2 3 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks