dc e asa ieftin pe PC?
pe PS3 e 210RON lol, pana si pe steam e 45E
Thief PC + DLC The Bank Heist | ALTEX
A mai scazut putin pretul![]()
disisinsane lol.
L-au jucat astia de la altex/gamesline si au vazut ce ,,bun" e si i-au pus pretul ala altfel nu-mi explic
Reduceri masive pentru titlurile SEGA
SEGA Week
Nu-nteleg ce se-ntampla in ultima vreme cu preturile jocurilor pe PC
South Park The Stick of Truth e doar 90RON la Altex
South Park - The Stick of Truth PC + DLC | ALTEX
da, unele jocuri fara muzica / sunet sau dupa ce bagi vreo 15h in el ajungi la o parte care trebuia patchuita day one si nu prea ai ce face
Nu-mi dau seama dacă ești sau nu la vânat de posturi. (dar in ultima vreme văd că postezi din ce în ce mai mult, deși nu e un lucru rău.. dar postează cu un scop dacă tot postezi)
Omule, ce preț ai vrea să aibă un joc care nici măcar nu e încadrat triple AAA. (vrei să coste cât a costat in prima zi The Last of US/GTA V!!??)
Și pe lângă asta tot timpul jocurile pentru PC sunt mai ieftine decât jocurile pentru console. (în cazul jocurilor pentru console, un anumit procent merge către Sony/Microsoft etc.)
Și ca să îți răspund și la întrebarea de ce pe Steam un joc e mai scump decât unul retail. Păi omule, tu ori abia ai intrat in industri jocurilor, ori nu ești in actualitate. (tot timpul, dar absolut tot timpul, pe STEAM jocurile sunt extrem de scumpe când vine vorba de preorder/day-one comparativ cu prețul din magazinele retail, care de multe ori este -50%.. nu în toate cazurile, dar la majoritatea)
Eu unul nu inteleg de ce s-ar plange cineva de un pret mic ? Si mai ales pe topicul de jocuri cu preturi bune...
Nu ma plang ba din contra, de ce naiba m-as plange lol
Am scris alea doar ca sunt surprins de diferentele de preturi intre aceleasi jocuri pentru PC si variantele lor pentru console.
Pe PC e 90 de RON si acelasi joc pe X360 si PS3 e 180, la acelasi magazin. Dublu. Dupa voi e logic, nu?
Vad ca unii din voi sunteti aroganti tare (de parca primesc ceva daca strang post-uri) si am primit si un warn degeaba de la tudyniuz care are ce are cu mine.
Si post-ul ala de mai sus l-am scris ca poate ii ajuta pe unii care se gandeau sa-l ia de pe Steam la un pret mult mai mare inainte sa verifice care e pretul retail.
In caz ca e cineva care nu stie inca, ROCKSTAR SALE!
Crysis 3 la 9 e http://www.mmoga.com/EA-Games/Crysis-3.html
Siteul este de uncredere am luat de pe el multe.
SEGA Humble Weekly
https://www.humblebundle.com/weekly
Check these out:
1. Pick 5 games and save up to 90% off
2. BIG games BIG sale
Bookmarks