E clar:
RonanN1 is the new Midi Golf champion!
RonanN1 is the new Jonnys Deep Sea Snapshots champion!
RonanN1 is the new Castle Defender champion!
RonanN1 is the new Alien Booya champion!
This score was not submitted from the game. Your score will not be saved.
Facusem egalitate de scor cu locul 1...
...deci eu nu �nțeleg cum se joacă. Oriunde dau e OUT...wtf!? lolcosmina is the new Ping Pong champion!
Pencilkids Games Bowja 3 - Ninja Kami (FLASH GAME) pls pls pls pls pls![]()
Am si eu o intrebarea legata de MarsMiner:care este diferenta intre artifacts si artefacts?
Pentru ca am ajuns la level 6 unde-ti spune sa minezi 10.00 feet si sa colecetzi 10 artifacts.Am sapat ca enbunu pana la 45.000 feet si am gasit (nu am cautata peste tot) 34 de artifacte,care sutn defapt schelete ingropate peacolo.
Ceva idei?
Astepti degeaba, ca nu mai am chef... Crezi ca eu nu fac altceva toata ziua decat sa ma joc arcade-uri pe CG?Keep the win, you deserve it!
![]()
NU MĂ!
Mă jucam - Castlevania - The Blood Way - eram level 9 și s-a blocat jocul...mor!
...s-au dus două ore aiurea
Aveam totul la maxim (Flame FTW) of...
...ce bine că am plasă de insecte la geam...ca eram jos demult.
MonkY, este ceva bug la Time? Nu arată timpul real petrecut �n joc...�l arată...eronat (sau total aiurea).
De exemplu...la Duck Hunt 2 ca să faci....1mil de puncte trebuie să stai ~ 45 de minute și uită-te ce timpuri dă (din lista aia...niciun timp nu este real). Eu am stat cam o oră și 10 minute. Că m-am uitat la TV la o emisiune și ma jucam �n paralel deci cam știu timpul meu.
La Castlevania - The Blood Way iară...ca să ajungi la level 7 �ți trebuie cam 15 minute dar ca să ajungi la level 8 sau 9 (la care am fost eu și s-a blocat jocul duă două ore) �ți trebuie mai mult timp...
XP-ul (ca să-i zic așa) se dublează și triplează iar fiecare inamic �ți dă 6 XP. No fă un calcul așa la rece...la 2300XP c�ți inamici și c�t timp trebuie pierdut?
Și mai sunt așa jocuri...
Raiden X de exemplu uită-te la timpi, mai zic ceva?...
...nu se poate seta acel timp? sau să-l scoți sau știu eu...că e aiurea să vezi:
Exemplu banal:
*p.s.
RonanN1 43813600 03-14-09 17:25 DonAdryan 30157800 Muhahahhahahah 01-13-09 0:47 Jordan 27213400 No Comment 08-12-08 17:40
Am observat un lucru ciudat...după o perioadă de timp, petrecută �ntr-un joc, apare jos loading...și browserul dă refresh la pagină (suna ciudat) dar jocul nu e afectat doar timpul...wtf?!![]()
Bookmarks